reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

kok.o -trzymam mocno kciuki, już się nie spinaj na tym spinningu i nie kupuj chińskich testów :-p &&&&&&&&&
Ja uciekam, muszę się wyspać, jutro wizytę mam zwyklą, przedłużenie L4 i biorę też skierowanie na prenatalne :baffled:
Spokojnej nocy ! :happy:

reklama
Alex____ super że wszysko ok!!! Teraz to już z górki będzie:tak:
Kok.o aż wstyd się przyznać.. ale nie byłam jeszcze na rowerkach.. :zawstydzona/y: Wymieniamy panele w całym mieszkaniu.. dodatkowo próbuję jakoś chałupę ogarnąć.. no bo przecież jak się położę na 9 m-cy to nie kiwnę nawet palcem.. :sorry2: Z kolei Ty moja droga to się troszkę oszczędzaj!!! Na spinningu czujesz macicę - wiesz ze gwałtowny wysiłek nie jest wskazany!!! Jutro na teście II a Ty gonisz za trenerem na rowerku :angry: Mam nadzieję że nie wykupilaś karnetu na kwiecień???
Lumina jak sikacz???? Dawaj cynk!!!!
Muma największy schizolek w naszym kręgu!!! No na myśl by mi nie przyszło aby test rozkręcać :-D
Zuznaka wiem że prastare to powiedzenie - ale nowy cykl nowa szansa.. z kolei @ jeszcze nie ma.. (chyba że nie doczytałam.. )
Bionda donde estas???
Katiuszka, Kasica, Bzzzz, Lopop a z Wami co się dzieje???
Kasia.natka a Tyś się od nas wypisała??? Wiekiii całe Cię u nas nie było.. kopniaczka by mi się chciało dostać.. :sorry2:

Jeszcze chciałam napisać coś na temat wizyty..
Mam listę rzeczy o które zapytam. Rzeczy związane z przyszłą nową ciążą oraz listę pytań na temat tej poprzedniej. Muszę mieć pewność czy to o czym myślę mogło wpłynąć na poronienie. Wiem, że co było a nie jest.. teraz już po ptokach.. ale każde nawet najdrobniejsze "coś" co wzbudzi mój niepokój będę konsultować z lekarzem. Chcę go uprzedzić aby był przygotowany na telefoning z mojej strony w dzień i w nocy. Jeżeli weźmie mnie na swoje barki - i razem dobrniemy do końca - będę się z nim umawaić na kolejne prowadzenie kolejnej ciąży.
I albo mnie w poniedziałek wyśle do innego miasta albo dalej będzie się mną opiekował.
Moje założenie - urodzić o czasie i zdrowe dziecko.. nic innego nie chcę.. :zawstydzona/y: no może jeszcze pród SN..

Proszę nieśmiale o kciuki..

Miłego dnia dziewuszki!

Lumina zrób lepiej abyś z czystym sumieniem mogła się faszerować jakimiś proszkami.. ja będąc w ciąży miałam mega katar i też podziębienie lekkie.. &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ani@k - ja biorę tylko syrop i neoangin plus naturalne metody - czosnek , miód itp . nigdy niczego więcej nie biorę bo na mnie nie działa a na test chyba za wcześnie ? miałam 22- 23 testować , w ogóle jak jestem chora to i kiepsko z psychiką i dlatego nie mam na nic ochoty - pewnie znowu I zobaczę na teście ...

Ok nie zmuszam - kuruj się, pij mleko z miodem i z czosnkiem (dla mnie osobiście ohyda) a ja będę trzymać kciuki!!! :tak:
Może jutro będzie z samopoczuciem lepiej i razem z Kok.o pokazecie nam DWIE KRECHY &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
czeeeeeee :-)
Ani@k ode mnie kochana masz ooooooggrooooomniaaaste kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
jak juz lekarz przetrwa Twoją wizytę i się sprawdzi(znaczy odpowie na wszystko i wyjaśni) to spokojnie w ciemno na kolejne 5 ciąż się do niego zapisuj :-)

lumina kuruj sie, z testem na weekend sobie poczekaj i w sobote poprosimy o relacje ;-):happy:

a u mnie dziś tempka o 1 kreche w dół :-(:-(:-( , więc chyba spadek się zaczyna:-(
ale w drodze do pracy sobie wynajdywałam plusy: ze na rolkach sobie jeszcze pojeżdże, karnet na spinning wykorzystam (tak Ani@k, mam na dłużej wykupiony;-) ), rowerowe wiosenne wypady z eMem uskutecznie. No, nie bede sie martwić. :happy:

pozdrowionka:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry