reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
czesc babolce :-D
coś tak jakby spokojniej ostatnio na naszym wątku, nie?
alex___ super, że wszystko z Kropkiem ok, cierpliwości życze do następnego usg ;-):-)

ja właśnie ze spinningu przylazłam, wymęczyłam się troche i superowo się czuję :-D
Ani@k ... jak tam Twoje postanowienie usportowienia się? coś nie chwalisz się jak było na rowerkach :eek::-D:-D

katiuszka... a gdzie Ty? :baffled: już wieczór jest, a ja jakoś przywykłam, że pod wieczór czytam sobie Twoje długaśne;-) posty, kilka sztuk naraz ;-):-D a dzisiaj- ZONK :eek:
;-):-D

alex -gratulacje :tak::tak:
zuzanka - masz te testy wadliwe co ja używałam ich długo chyba ;-) Trudno trafić na naprawdę dobre testy , dziadostwo chińskie pewnie sprzedają :-D

kok.o - to taki pozorny spokój przed wybuchem fasolek :-) &&&&&&&&&&&&

Kurka no, wywaliłam opakowania ale na całą dobrą serię trafiłam :-D W poprzednich miesiącach nie pomogło nawet rozdłubywanie i oglądanie każdego kawałeczka z osobna pod światło itp.:happy:

Ja wiem, że ten tytuł należy do mnie :happy::baffled::-D i cieszę się, że już nie muszę schizować bo mi się to pogłębiało i naprawdę było coraz gorzej :tak: Aaaa nie wiem czy to pisałam, przed tym testem dodatnim to mi się testy dodatnie śniły chyba z 5 nocy pod rząd:happy:
Cieszę się, że nie schizujecie tak mocno jak ja :tak:

reklama
ja wiem... może to niedobrze, moze właśnie powinnyśmy schizować :-D
W końcu u Ciebie schizolizm odniósł skutek :-D:-D

kurka, no przecież w schizkółku jesteśmy!! a to do czegoś zobowiązuje, nie? :-Dno!:-)

No to (.)(.) mam większe i bolą, i w brzuchu tak jakoś DZIWNIE kłuje, ciągnie :-p
I wiecie co? na spinningu, jak sobie bardziej dokręciłąm śrubę, to mnie w macicy zaczęło tak kłuć , i kłuło aż nie poluzowałam sobie troche.. Normalnie macica mi się zbuntowała! ;-):-D

a teraz przeglądam właśnie wykresy ciążowe, szukam podobnych do mojego:-D:-p.. może zaczaruje swoją temp.żeby nie spadła;-):-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry