reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Hejka :-)
kok.o -jedna kreska to nie spadek, to chwilowe wahnięcie może być, spadek to poniżej linii dopiero ;-)
Dla pocieszenia powiem, że jak już mi zaczynało spadać to szukałam w necie wątków pt: "spadła mi temperatura a jestem w ciąży" :-D Także : &&&&&&&&&&&&&
lumina -kuruj się kobito ale ja bym przytestowała bo jakby coś to naprawdę nie można nawet takiego neoanginu za bardzo .. Tylko tantum-verde , syrop *spam* i naturalne metody..&&&&&&&&&&&&
Ani@k - sprzątaj , szykuj chałupę, wcale nie życzę leżenia przez 9 mcy ale trzeba uważać na siebie :tak: A pan doktor, mam nadzieję, że zda Twój test i będziecie już wkrótce współpracować :-) Jakby coś to od trudnych pytań masz zawsze mnie, nawet najbardziej przyschizowanych ;-)

A ja wczoraj wieczorem poczułam dziwne skurcze w dole brzucha, bezbolesne, takie jak np łydka z braku magnezu :-( Zapodałam sobie magnez ale się wystraszyłam , dobrze, że mam dzisiaj wizytę.

Miłego dnia !! :-)

PS.
Zapomniałam Wam przypomnieć, że jest juz WIOSNA !!!!!!!:tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
cześć dziewczyny!!witam w piękny poranek:):-)słońce świeci,ciepło...a ja mam nastrój do du...!!!!!:(szok!!!30 marca mamy wizytę a androloga,tzn.mój mąż.Boje się co nam powie itd.czy jest szansa,żeby"podreperowac"jego plemniczki lekami itd..czy zostały nam inne metoby zajścia w ciążę...kurcze mówię Wam,nie daje mi to spokoju,mysle o tym cały czas.......no moze jak w pracy jestem to jest inaczej,bo zajęta jestem czym innym...Ale tak to jedno mam w głowie,tu niby nie myslę,niby ok.ale jednak myślę...i tak w kółko!!kurcze ale namotałam::):)

kasica82 - no właśnie, piękny poranek, słonko świeci i DOBRZE BĘDZIE !! :-):tak:
Androlog andrologiem a tak jak CI napisałam wcześniej walczcie już sami , to naprawdę czasem działa :tak:
I przede wszystkim uwierz ! Do zapłodnienia potrzebny jest jeden plemnik , dzielny i sprawny , pamiętaj ! :tak:

Kok.o dziś spadła o jedną jednostkę a jutro wzrośnie o dwie - zobaczysz, przecież jak byś miała jurto przywitać @ to ze dwa dni wczesniej by Ci temp. spadła.. O MATKO :szok: no dwie krechy będą jak nic!!!! Jak nie masz jeszcze testu - dziś wracjając z pracy zajdź do apteki!!!!!! A karnet zawsze mozesz dać komuś w prezencie na święta na przyklad.. siostrze, bratu, sąsiadowi..
A otoczki sprawdziłaś??? Są napewno czarniejsze niż zwykle!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Muma
wszelkie "ciągnienia" możesz ukoić leżeniem. W końcu organizm musi się przystosować do nowej roli :tak: No i się kochana nie stresuj!!!!! Pamiętaj - musisz być w stanie radości!!!!!
Kasica nasz wątkowy spec od zadań specjalnych (czyt. Muma) ma rację. Także słuchaj uważnie!!!

hihihihihi Ani@k no Twój entuzjazm jest godny pozazdroszczenia :-D spooooooooko, termin @ mam jakoś na piątek/sobotę, więc jeszcze temp. ma czas na spadki :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry