Muma
Fanka BB :)
Hejka :-)
kok.o -jedna kreska to nie spadek, to chwilowe wahnięcie może być, spadek to poniżej linii dopiero ;-)
Dla pocieszenia powiem, że jak już mi zaczynało spadać to szukałam w necie wątków pt: "spadła mi temperatura a jestem w ciąży"
Także : &&&&&&&&&&&&&
lumina -kuruj się kobito ale ja bym przytestowała bo jakby coś to naprawdę nie można nawet takiego neoanginu za bardzo .. Tylko tantum-verde , syrop *spam* i naturalne metody..&&&&&&&&&&&&
Ani@k - sprzątaj , szykuj chałupę, wcale nie życzę leżenia przez 9 mcy ale trzeba uważać na siebie
A pan doktor, mam nadzieję, że zda Twój test i będziecie już wkrótce współpracować :-) Jakby coś to od trudnych pytań masz zawsze mnie, nawet najbardziej przyschizowanych ;-)
A ja wczoraj wieczorem poczułam dziwne skurcze w dole brzucha, bezbolesne, takie jak np łydka z braku magnezu :-( Zapodałam sobie magnez ale się wystraszyłam , dobrze, że mam dzisiaj wizytę.
Miłego dnia !! :-)
PS.
Zapomniałam Wam przypomnieć, że jest juz WIOSNA !!!!!!!

kok.o -jedna kreska to nie spadek, to chwilowe wahnięcie może być, spadek to poniżej linii dopiero ;-)
Dla pocieszenia powiem, że jak już mi zaczynało spadać to szukałam w necie wątków pt: "spadła mi temperatura a jestem w ciąży"
Także : &&&&&&&&&&&&&lumina -kuruj się kobito ale ja bym przytestowała bo jakby coś to naprawdę nie można nawet takiego neoanginu za bardzo .. Tylko tantum-verde , syrop *spam* i naturalne metody..&&&&&&&&&&&&
Ani@k - sprzątaj , szykuj chałupę, wcale nie życzę leżenia przez 9 mcy ale trzeba uważać na siebie
A pan doktor, mam nadzieję, że zda Twój test i będziecie już wkrótce współpracować :-) Jakby coś to od trudnych pytań masz zawsze mnie, nawet najbardziej przyschizowanych ;-)A ja wczoraj wieczorem poczułam dziwne skurcze w dole brzucha, bezbolesne, takie jak np łydka z braku magnezu :-( Zapodałam sobie magnez ale się wystraszyłam , dobrze, że mam dzisiaj wizytę.
Miłego dnia !! :-)
PS.
Zapomniałam Wam przypomnieć, że jest juz WIOSNA !!!!!!!

Ostatnia edycja:
no dwie krechy będą jak nic!!!! Jak nie masz jeszcze testu - dziś wracjając z pracy zajdź do apteki!!!!!! A karnet zawsze mozesz dać komuś w prezencie na święta na przyklad.. siostrze, bratu, sąsiadowi..