reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

witajcie dziewuszki!!!
przepraszam, że nie pisałam, ale nawet nie mam siły już do tego wszystkiego...ehh w domu znowu wojna, ja nie wiem po jakiemu mam gadać do tego mojego M., powoli zaczynam się zastanawiać czy nie odpuścić sobie tego dziecka...jak mam mieć dwoje dzieci na głowie, a do tego jedno kompletnie niesłowne, to nie wiem czy mi to potrzebne...Nie chce mi się zagłębiać o co poszło, nie usprawiedliwiajcie go, po prostuma inne priorytety i ja mu nie będę codziennie uzmysławiać, że są ważniejsze sprawy niż jemu się wydaje...Niech zrobi jeszcze te badania, o ile zrobi...ale chyba tak, bo okazało się, że dla laboratorium jest lepiej jak przyniesie nasienie pobrane z domu, nie będą musieli aranżować specjalnie pokoiku dla niego, tak więc ucieszony jak nie wiem co, dlatego myślę, że zrobi te badania...a jak nie, to nawet słowem się nie odezwę, ja nie potrzebuję jego łaski i nie robi tego dla mnie, jemu też powinno na tym zależeć. Kochane, nie będę Wam tu smęcić, piszę to po to, że jak na jakiś czas nie będę się dużo udzielała, to nie pogniewacie się na mnie, hmm???
Za wszystkie niedługo testujące trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i za obecnie starające się oczywiście tez&&&&&&&&&&&
A dla naszym mamusiek przesyłam buziaczki w brzuszek:tak:
Miłego dnia Kobietki, uciekam do pracy!!!!

reklama
Katiuszka jezeli masz potrzebę to smęć ile wlezie!!! Po to tu jestesmy!!! A jeżeli nie chcesz na watku to smęć na schizkółku - czasami lepiej jest się wygadać. Ja nie będę usprawiedliwiać Twojego eMa.
Zyczę mnóstwo wytrwałosci w działaniu!!!

A zniknąć jakiś czas każda z nas czasami potrzebuje. Z doświadczenia wiem, że tu się nikt nie gniewa!!!

czesć babolce :-)
no co Ty katiuszka! przecież nikt się nie bedzie gniewał! ojej.. współczuje:-( A może po badaniach, jak sie okaże ze beda OK, to eM na serio się do sprawy przyłoży?... ech no, trzymaj sie :tak:

Ani@k
hehehehehe nakrzyczałaś na tą moją tempkę tak, że dziś podskoczyła o 2.3 kreski ;-):-) Na chińskim teście piękna tłuuuusta JEDNA krecha :-(
ale co tam, jak sobie obiecałam, nie będę się martwić ;-)

Ostatnia edycja:
A ja się przywitam - dzień dobry
co prawda podczytuję was ale u mnie nic się nie dzieje ciekawego wieć nie zaśmiecam wątku ...
miłego dnia życzę :-D bo w końcu wiosennego !

Witajcie kochane :-)

kok.o -chińskie testy są do d..., temperatura w górę , jest jeszcze za wcześnie :tak: Czekaj kochana cierpliwie parę dni, termin masz koło weekendu przecież. Cały czas &&&&&&&&, mnie z Julką testy wyszły dopiero po terminie @ :tak::tak:katiuszka - nie będziemy bronić eMa tylko Ciebie będziemy bronić :-) Nie denerwuj się bo CI się prolaktyna podniesie ;-)
Będzie dobrze, faceci tacy już są , muszą trochę posmęcić i przydołować (przynajmniej mój tak miewa :)
Ale będzie dobrze :tak:

Ja mam znowu nerwa z pracy, wzielam służbowego kompa z dokumentami do domku. Mam też w domu swoj prywatny komputer. Babsko chce żeby oddać tego lapka, ale to będzie równoznaczne z brakiem dostępu do dok i pomocy dziewczynom. W moim oddziale panika. NIe wiem co robić, szkoda mi oddziału, pracowalam na niego 4 lata, z drugiej strony kuszące - walnąc wszystko i mieć gdzieś - choć trochę nie w moim stylu... Chyba mnie czeka rozmowa z Prezesem :baffled:

Aaaa byłam wczoraj u gina, zajrzał sobie do środka :-p, wszystko ładnie. Zwolnionko do 17go kwietnia mam i skierowanie na 100 badań (jutro jadę ). I najważniejsze : kartę ciąży mam :-):-) A za tydzień mam go odwiedzić w szpitalu , dostanę skierowanie na prenatalne...

Miłego dnia !! :-)

Muma superowo, że u Fasola wsio OK :-) A powiedz, daje Ci on troche w kość? jakiegoś pawika już zmontowałaś? czy dalej lajcik? I masz juz (.)(.) w megarozmiarze? ;-):-D
A po co temu babsku Twój laptop??? przecież sie nie zwolniłaś, tylko na chorobowym jesteś... Wal do prezesa, myśle, że jak bedzie miał do wyboru pozostawienie lapka w Twoim domu lub kryzys w oddziale, to chyba to pierwsze wybierze,nie?

Heh, ja do jutra niecierpliwie musze czekać, co ta tempka zrobi... oby nie spadła;-)
bzzzz no to pozdrowionka podglądaczu :-D

Kok.o specjalnie nie pytałam dziś o test.. bo przecież planowana @ dopiero w piątek lub sobotę!!!! A temperatura ma nie spadać do.. czekaj muszę policzyć.. ma nie spadać do końca grudnia???
Bzzzz bo w kompleksy wpadne.. u mnie się też nic nie dzieje a piszę :baffled: Hmmm w takim razie wątek zaśmiecam :szok:
Z drugiej strony co jakiś czas dopominam się o ~~~~ oraz o <><><> :-D :-)
Muma no właśnie, lekarz powinien Ci wypisać już skierowanie na wyniki - przestałabyś się pracą martwić. A "szefostwo" jak chce aby se dziewczyny same radziły - niech se radzą!!! Ty masz teraz SIĘ NIE STRESOWAĆ!!!!!!
Lumina lepiej już??? Mnie przeziębienie trzymało jeszcze jak już się o ciąży dowiedziałam..

Jejku!!! No kciuki zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
I w brzuszki zaciążonych Mamusiek buziaki posyłam :*:*:*
Kasia.natka Ty się już pakujesz że na nas nie masz czasu???? :sorry2:
Bionda hop hop!!!!
Zuzanka a co z Tobą???? @ męczy czy nie męczy???

​kok.o -Fasol jest lajtowy - nie ma rzyganka, jest tylko bleee wieczorem ale jednocześnie głód i apetyt ;-) (.) (.) mam już niestety w megarozmiarze, rakiety normalnie, ale truuuuudno:-p:-)
O oddział powalczę bo mi szkoda dziewczyn , mają fajną pracę a za chwilę wszystko się rozp..:shocked2:
Tempka Twoja już nie spadnie , zobaczysz :tak::tak::tak:
Ani@k -te laski nasze takie "cichociemne" zaraz tu wystrzelą z II wszystkie !! :-D

Ostatnia edycja:
Muma u mnie dziś 9 dc.. czy to możliwe aby już owulacja dała znać o sobie? Coś mnie prawy jajnik miło doskwiera.. No i czy jakbym np. z sobotnich staranek (daj Boże) zaciążyła to lekarz w poniedziałek jeszcze chyba nic nie zobaczy??? Chyba żeby się już kolor "tam" zmienił..
Ale mam zagwozdkę.. :rolleyes2::hmm:

reklama
hihi Ani@k no to twój jajcor szykuje się już do pracy :-) Ale jesli np w sobote bedzie owu i wygibasy, to niestety w poniedziałek jeszcze kom.jajowa z uwięzionym plemnikiem bedzie swobodnie i beztrosko sobie dryfować w strone macicy :-)... wiec gin niczego nie zobaczy. zagnieżdżenie po kilku dniach bedzie dopiero ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry