reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Ani@k - jeśli jajnik już wiosennie zapikał to do roboty !! Nigdy nie wiadomo co one tam szykują i kiedy wypuszczą jajo :-p:-)
Dobrze, że masz takie pozytywne nastawienie, musi się udać , nie ma wyjścia :tak: Ale się będzie działo !! :-D&&&&&&&&&&&&&&&

lumina - kuruj się i bądź dzielna :tak:
zuzanka - halooooooo , co u CIebie ????
​kasia.natka - ???
bionda - no wiem , wiem ;-) też byś mogła się odezwać tutaj . TO jest albo cisza przed wiosenną burzą pozytywną ( i taką obstawiam:-p) albo...:baffled:

o rany :baffled:
gdzie Wy wszystkie jesteście???
Muma pewnie śpi już z Fasolem...
a reszta? po cichu podczytuje to, co nie zostało napisane ;-):-)
zuzanka weź no chociaż powiedz jak u Ciebie wygląda sytuacja??? jak nie chcesz tu, to na schizkółku date testowania zmień ;-)
katiuszka czekamy na smęcenia:tak: wal śmiało! ;-):tak:

lumina cholero, przesłałaś mi jakiegoś wirusa!;-):-) coś mnie gorączka zaczyna rozkładać. A wyspania się zazdroszcze...heh :happy2:

Ani@k przesyłam moje <><><><><><><><><>
troche jakoś ostatnio osłabione, ale jeszcze są! :-)działaj działaj!!!:-D

Ostatnia edycja:
witam się wieczorowo -nocnie:-)
Czytam Was, ale jakoś nie mam nastroju na pisanie...wiecie jak to jest...humor nietowarzyski:-(serio, nie będę swoich smutków wylewać i tłumaczyć szczegóły, bo tak naprawdę to już nawet myśleć mi się o tym nie chce...a co dopiero pisać. Za parę dni minie, jak zawsze...
A z innych rzeczy...hmmm mój jutro ma zawieść nasienie na badanie, ja rano idę do pracy, ani myślę mu w "tym" pomóc!!!! No zobaczymy jak się sprawdzi:sorry2:no i przede wszystkim, jak wyniki:confused: Mają być w ten sam dzień, ale może przedłużyć się do piątku, w każdym razie z wynikami idę w sobotę do mojego super ginka. Jak wyniki ok, to mam nadzieje, że mi przepisze już te leki na stymulację, chyba, ze będą złe, to trzeba najpierw chłopa podleczyć. Tak oto mam plan na najbliższe dni....
A tu też jakaś dziwna cisza zapadła...czyżby cisza przed fasolkową burzą????

zuzanka??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Muma
, damy radę z Pocztą Polską:tak:tylko się nie denerwuj!!!!!!
alex, nie pogratulowałam Ci w poniedziałek:zawstydzona/y:Kochana!!!! serdeczne GRATULACJE!!!! a teraz życzę spokojnych ciążowych miesięcy!!!!!! a co chciałabyś? facecika czy kobietkę???:-)

lumina, nie testujesz??? widzę, że Ty tez wytrzymała jesteś:-D No i śpij Kochana ile dasz rady, bo jak sikniesz i będą II krechy, to musisz się wyspać na zapas, bo jak się zaczną nocne pobudki....no przeciez wiesz:-D trzymam kciuki za teścior&&&&&&&&&&&
ani@k, już niedługo wazna wizyta!!!!! musi być dobrze!!!!! a w weekendzik to dopiero będzie gorąco:tak::-) no a jak jeszcze kok.o Ci swoje libido przesyła...no to Kochana!!!!! żebyś w poniedziałek do pracy nie zaspała:-D

kok.o, nie daj się chorobie!!! czosnek na noc, ciepłe skarpety i do łóżka!!! marsz!!!! a rano koniecznie temperaturkę zmierz, coś czuję, że będzie wysoka....i to nie przez chorobę;-)

bionda.......co Ty taka cichutka??? szkoda, że nic nie piszesz, bo Twoje poczucie humoru naprawdę by mi się teraz przydało:tak: nie bądź taka!!!poratuj koleżankę w potrzebie:tak:

reklama
aha...no i test robiłam, dziś mam 31dc, możliwe, że za wcześnie, bo moje ostatnie cykle to były 33, 35..no ale zrobiłam, chociaż (.)(.) bolą jak na @, brzuch jeszcze nie..ale...czuję, że to jeszcze nie teraz:sorry2:
Uciekam dziewuszki do łóżka. Miłej nocki!!!!
Będę jutro wieczorową porą:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry