reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Hej..
Ja dzis troszeczkę zaganiana :baffled: :eek:
Kasia.natka kochana ten wątek bez Ciebie??? :szok: nie wyobrazam sobie..:sorry:
Bionda jezeli trzeba - wylej swoją złość tu lub na schizkółku, tak jak Lumina.. Czasami trzeba się wygadać.. wiem coś na ten temat!!! A doły łapią, puszczają.. i jak już puszczą jest o niebo lepiej!!!
Lumina jak tak wydzwania odbierz i powiedz że masz ogólnie w doopie to co ona chce, myśli, robi, zamierza i zeby dała Ci święty spokój bo nie mozesz się skupić na tym co dla Ciebie ważne!!!

Aja??? wymarzone bliźniaki pojawiły się na drugim wątku na którym się udzielam.. no to myślę ze TRÓJECZKA trafi do mnie ;-)
W sumie byłabym wniebowzięta z jednym Skarbem.. :sorry: ehh..

Łapię moc fluidków!!! Kasiu :*

reklama
Ani@k - ja sobie może "strzelę" bliźniaki zimą - przez inseminacje , będzie nienaturalnie ale problem z głowy

no odebrałabym ten telefon ale się boję że mnie zdenerwuje znów :baffled:

Pewnie, że wersja bliźniaki , zwłaszcza przy pierwszym dziecku jest super, wszystko za jednym razem , do tego szybko i ekonomicznie ;-) Życzę pragnącym bliźniaków żeby się marzenia spełniły :happy::tak::tak:
Ja wstałam właśnie po trzygodzinnej drzemce ale coś czuję, że po obiadku znów się trzeba będzie położyć, coś mnie te badania i poranne "na czczo" wytrąciły z mojego rytmu :-)
lumina -bliźniaki z inseminacji, pewnie, że są możliwe tak jak i naturalnie - prędzej po stymulacji Twojej, bo pewności to raczej nie ma ;-)
Halooo , odezwijcie się nieodzywające się !!! :angry::-(...
Weźcie przykład z kasi i biondy :happy:

Ostatnia edycja:
uffff
czesc baby :happy:
ale dziś zap.... miałam, teraz mam chwile by przywitać się :-)

bioooooonda, kasia.naatka zyjecie!! :-D:-D widze że kasia.natka humorki ciążowe ma :-p
Ani@k <><><><><><><><><><> świeżutkie :))

Mamuśki - fluidki od Was łapie, zagarniam, bo mi dziś tempka znów skoczyła o kreche w góre, jeszcze tak wysokiej nie miałam! :szok:. I teraz nie wiem, czy to przez wirusa luminowego;-) (troche jakby chora sie czuje, rozpalona), czy to moze...moze... :laugh2: Trzymajcie kciuki zeby jutro nie spadała! :-)

A o bliźniakach tez jakiś czas temu myślałam, wygodna opcja, raz a dobrze :-) Ale jak sobie pomyśle ze płaczu, karmienia, prania itd. jest x2 to nie wiem... :sorry:

Ostatnia edycja:
kok.o - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:tak::tak::tak:
I jeszcze coś specjalnie dla Ciebie :
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Super, super, jak wzrosła to już koniec - nie spadnie przez 8 mcy !! :tak::tak::tak:

cześć dziewczyny,

ja troszkę zabiegana jestem i zapracowana ale wpadłam na chwilę aby Wam zdać relację @ nie mam jak na razie gin powiedziała,że się przesunęła pewnie owu i dlatego mam takie cykle ,przepisała na 5 dni dupka i w między czasie ma przyjść @ ,bo ciąży na razie nie widać bo za wcześnie :-D:tak:zobaczymy hehehe no i codziennie chodzę na kijkach z koleżanką więc wracam późno i padam na pysk :laugh2::happy:

Ani@k fajnie ,że już będziesz działać trzymam za Ciebie mocne kciukasy mówię Ci będzie za pierwszym razem strzał :-):tak:Muma ale Ty śpioch jesteś prawie cały dzień przesypiasz?? i nie jedz tych sałatek sama zrób jakąś na szybko :tak:katiuszka mogą nie wyjść testy zwłaszcza przy nie regularnych cyklach ,ale nadal trzymam kciku za II no i jak na razie to chyba ja zaczynam w tym miesiącu rekord bić hehehe dzisiaj 37 dc kok.o no to ja widzę już tłuste II hehe oj działo się będzie :-)bionda ja też ostatnio jakaś jestem nerwowa a najbardziej mnie denerwują jak w domu nic nie jest zrobione to wpadam w szał :wściekła/y::confused2: i ta wiosna się budzi a ja migreny mam więc wybaczcie ....ale tez wole nie marudzić na wątku :tak:

kasia.natka to faktycznie dużymi krokami się zbliża przyjście na świat "naszej" małej forumowiczki ;-)trzymam kciuki a a jak zajęcia???:tak:

a no i mam powiększone endometrium ale nie wiem ile bo się nie zapytałam :baffled:

Ostatnia edycja:
zuzanka -dobrze, że jesteś i nadal w ciąży :tak: i oby tak zostało :happy::happy:&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Powiększone endometrium to bardzo dobry znak :happy: No będzie się tu działo za chwilę !! :-D
Ja nie śpię wcale w dzień ale dzisiaj wstać musiałam o 5.30 i na czczo biegać do południa to mnie potem zmogło ;-)
A z tą surówką to bardzo mi miło,że się tak martwicie :-p Ja produkuję surówki codziennie a dziś raz jeden kupiłam sobie selera z rodzynkami i bez konserwantów, no tylko z solą drogową ale ona przecież zdrowa jest :laugh2::rofl2:
Jutro już sama znów zrobię , obiecuję..;-)

CZEEEEEEEEEEEEEEEEEŚĆ wieczornie!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ale mam endorfin naprodukowanych!!!! wwwwooowwww!!:-D:rofl2::rofl2::-D

przylazłam właśnie ze spinningu i mam eeeeeeeneeeergieeee!!! :-D

Dziś lajtowy trening był, bo nowy instruktor był i nie wiedział z jaką grupą ma do czynienia. No i zrobił trening taki, zeby nas nie zamordować hehehehehe. A tu wyszło, ze my prawie zawodowcy ;-):-D i prawie sie nie spociliśmy ! :-D Ale sie zdziwił koleś!! :-D

zuzanka !!!!! ojjj Ty Ty, z cicha pęk nam tu szykujesz II ?? :-) &&&&&&&&&&&&

bionda
Ty teraz jajo będziesz wypuszczać, to przesyłam <><><><><><><><><><><><><><><><> , kurcze no, zeby ciągnęło Cię do wypełniania tego obowiązku;-) :-D

pozdrowionka :-D

Ostatnia edycja:
reklama
hehe Muma ja wyczytałam,że endometrium powiększone i ładnie spulchnione to początki ciąży więc sobie poschizuje do wtorku :tak::-D kok.o ja czekam silnie na Twoje II więc dawaj testa !!! a ja właśnie z kijków wróciłam i jem kolacyjkę ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry