Ani@k
Fanka BB :)
Hej..
Ja dzis troszeczkę zaganiana
Kasia.natka kochana ten wątek bez Ciebie???
nie wyobrazam sobie..
Bionda jezeli trzeba - wylej swoją złość tu lub na schizkółku, tak jak Lumina.. Czasami trzeba się wygadać.. wiem coś na ten temat!!! A doły łapią, puszczają.. i jak już puszczą jest o niebo lepiej!!!
Lumina jak tak wydzwania odbierz i powiedz że masz ogólnie w doopie to co ona chce, myśli, robi, zamierza i zeby dała Ci święty spokój bo nie mozesz się skupić na tym co dla Ciebie ważne!!!
Aja??? wymarzone bliźniaki pojawiły się na drugim wątku na którym się udzielam.. no to myślę ze TRÓJECZKA trafi do mnie ;-)
W sumie byłabym wniebowzięta z jednym Skarbem..
ehh..
Łapię moc fluidków!!! Kasiu :*
Ja dzis troszeczkę zaganiana
Kasia.natka kochana ten wątek bez Ciebie???
nie wyobrazam sobie..
Bionda jezeli trzeba - wylej swoją złość tu lub na schizkółku, tak jak Lumina.. Czasami trzeba się wygadać.. wiem coś na ten temat!!! A doły łapią, puszczają.. i jak już puszczą jest o niebo lepiej!!!
Lumina jak tak wydzwania odbierz i powiedz że masz ogólnie w doopie to co ona chce, myśli, robi, zamierza i zeby dała Ci święty spokój bo nie mozesz się skupić na tym co dla Ciebie ważne!!!
Aja??? wymarzone bliźniaki pojawiły się na drugim wątku na którym się udzielam.. no to myślę ze TRÓJECZKA trafi do mnie ;-)
W sumie byłabym wniebowzięta z jednym Skarbem..
ehh..Łapię moc fluidków!!! Kasiu :*

:-(...

Trzymajcie kciuki zeby jutro nie spadała! :-)
i ta wiosna się budzi a ja migreny mam więc wybaczcie ....ale tez wole nie marudzić na wątku