reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

dzięki Muma:-):-)!!ale nieraz to mam dośc serdecznie,po prostu wszystkiego:(:(:(nie potrafie byc spokojna,gdy cos jest nie tak!!gdy sa problemy z zajsciem w ciążę:(:(.I tak szczerze,to coraz częściej mysle o in vitro....

reklama
czeeeeeee babyyyyyyy :-D

hihihi lumina , toś posta wysmarowała!:-) ;-)
kurcze no, a miałam dzisiaj namawiać Cie na grupowe testowanie w sobote:-( Dobrze, ze sie podkurowałaś, ale nie dawaj sobie wciskac antybiotyków na grype! One na wirusy nie działaja. A te masaże to dla kręgosłupa czy tak relaksacyjnie? eech zazdroszcze :sorry:
Ani@k ja cały czas kciuki ściskam za Twoją wizytę :tak:, ale tez po cichutku za lekarza, zeby dał rade pod naporem Twoich pytań;-):-D
kasica tez jestem zdania , ze do lipca to działac działać i tylko działac!:-) A potem, jakby nic nie wyszło, to bedziecie myslec o invitro.

A u mnie tempka ani drgnie, jest taka jak wczoraj. Tylko jakis katar mi sie przypętał. Wiecie co, ja sie boje myslec, ze to moze byc TO!:eek: ciagle mysle ze sie przeziebilam i za dzien-dwa mi zleci ta tempka... psychol jestem...

Brzózka dołączasz do sikania jutro?

pozdrowionka
JUTRO WOOOOLNEEE!!!! juuupiiiiiiiii :-D

p.s mózg mi się wyłączył i takie orty sadze ze wstyd

Ostatnia edycja:
Boże moja kochana Kok.o :szok: stawiam stówe że temperatura nie spadnie!!! Ale się normalnie aż własną śliną zakrztusiłam..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jutro testujesz???? Matko aż mi się literki na klawiaturze mylą!!!!!!!!!!!!!! Mówiłam że bedą II??? Mówiłam!!!!! Aż se zapodam syrop do herbaty a wieczorkiem za Ciebie winko hlusnę!!! :-D:-) Alllle jazda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Aha - Kok.o spuść z tonu te spininngi!!!!!!!!! Teraz pełen spokój!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Muma chciałam powiedzieć ze "przeterminowana" przesyłak brnie już do Twojej miejscowości..
Kasica, Lumina Muma ma rację.. mozecie próbować inseminacji ale czy to rzeczywiscie 100% pewności??? No i są przypadki gdzie pary podchodzące do inseminacji zostały odprawione z kwitkiem bo.. już były w ciązy..

Nerw mi przeszedł.. i zadyszki złapałam Kok.o :*:*:* i jeszcze mocny uścisk!!!! ^_^

Ostatnia edycja:
jak nie spróbuje inseminacji,albo in vitro,to nigdy nie bede widziała czy dobrze zrobiłam,czy zle!!!!??nie ma zadnej gwarancji,ze uda się za 1,2,3..razem!!ale szansa są!!!!a skoro naturalnie nie zachodze w ciąże,to moze byc to jedyny ratunek!!Jak byłam we Warszawie u dr.to mówiła mi o klinice Invimed,która zajmije sie tymmi zapłodnieniami,i dr,nie powiedziała by kogos z kwitkiem odesłali!zachodziłam w ciąże,zgodzę się,ale teraz nie zachodze od 7 mc.wiec cos nie tak jest,i myslę,ze nie odesłali by mnie z kwitkiem...bo gdyby tak było to dr.by powiedziała,ze nie mamy szans na takie zapłodnienie,skoro wczesniej zachodziłam w ciąże itd!a ona nic takiego nam nie powiedziała...

hej babeczki

Lumina,kasica co do IUI (inseminacji) to przed takim zabiegiem lekarz najpierw musi albo inaczej ma obowiązek wysłać na badanie drożności jajowodów bo podejście do IUI jest zupełnie czym innym niż in vitro jak wiecie ,więc nie ma sensu wydawać ponad 1000 złotówek polskich bo jeśli przy naturalnych starankach po roku nie ma efektów to pierwsze podejrzenie dobrego lekarza są jajowody,znam mnóstwo przypadków gdzie dziewczyny podchodziły kilka razy do IUI a okazało się że mają nie drożność i kasa poszła się j.......w kosz:-):no: ja miałam podejścia po drożności i się nie udało ,jeśli chodzi o in vitro no to nie musisz mieć mieć drożnych bo od razu zapłodnioną komórkę podają transferem więc tutaj jajowody nie są konieczne do badania ...mam nadzieję ,że się uda w naturze czego Wam życzę ...

Muma obyś kochana miała rację bo ja zaciskam nogi od wczoraj no i lewy jajnik mnie coś ciągnie :eek::dry:nie wiem czy to na @ czy na fasoline ???
Ani@k dobrze doczytałam od weekendu staranka?czy dopiero wizyta po weekendzie bo się zgubiłam :no::wściekła/y:

kok.o sikaj ,sikaj ja bym nie wytrzymała !!!;-):-)
katiuszka daj znać jak wyniki eMa trzymamy za żołnierzyki pewnie są zdrowe i gotowe do działania !:tak:

a ja dzisiaj dałam sobie trochę luzu w pracy bo już nie wyrabiam........wszystko na raz w tym tygodniu !!! ale już weekend mi się zaczął :tak::-D

jak nie spróbuje inseminacji,albo in vitro,to nigdy nie bede widziała czy dobrze zrobiłam,czy zle!!!!??nie ma zadnej gwarancji,ze uda się za 1,2,3..razem!!ale szansa są!!!!a skoro naturalnie nie zachodze w ciąże,to moze byc to jedyny ratunek!!Jak byłam we Warszawie u dr.to mówiła mi o klinice Invimed,która zajmije sie tymmi zapłodnieniami,i dr,nie powiedziała by kogos z kwitkiem odesłali!zachodziłam w ciąże,zgodzę się,ale teraz nie zachodze od 7 mc.wiec cos nie tak jest,i myslę,ze nie odesłali by mnie z kwitkiem...bo gdyby tak było to dr.by powiedziała,ze nie mamy szans na takie zapłodnienie,skoro wczesniej zachodziłam w ciąże itd!a ona nic takiego nam nie powiedziała...

Kasica mi chodziło o to że pary nastawiające się na insyminację tuż przed insyminacją zaszły w ciążę. Nie chodziło mi o to że wyganiają kobiety!!!! bo wcześniej zachodziły w ciążę..:sorry2: źle się chyba wyraziłam

nie wiem do kogo chodzisz ,ale żadna klinika nie odsyła ,nie chodzi tylko o kasę ale przyciągnięcie jak najwięcej pacjentów do siebie nie ważne czy możesz mieć czy tez nie ,ja powtarzam się pewnie ale MY jesteśmy zdrowi w pełni,na suwaczku widać ile razy i co robiliśmy i nam się nie udało ,ale nie znaczy to ,że się komuś nie uda bo są pary ,którym po pierwszym IUI się udało...ważne do kogo trafisz i jak Cię prowadzi i jakie ma podejście do Ciebie...

reklama
Zuzanka ja chciałam już się starać i tak wcześniej pisałam.. ale poczekam do poniedziałku..
Zuza pisałaś wczesniej ze dupka bierzesz??? czy oprócz podtrzymania ciąży on jeszcze czemuś służy??? :confused:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry