Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

, ale tez po cichutku za lekarza, zeby dał rade pod naporem Twoich pytań;-)
ciagle mysle ze sie przeziebilam i za dzien-dwa mi zleci ta tempka... psychol jestem...
stawiam stówe że temperatura nie spadnie!!! Ale się normalnie aż własną śliną zakrztusiłam..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jutro testujesz???? Matko aż mi się literki na klawiaturze mylą!!!!!!!!!!!!!! Mówiłam że bedą II??? Mówiłam!!!!! Aż se zapodam syrop do herbaty a wieczorkiem za Ciebie winko hlusnę!!!
:-) Alllle jazda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
ja miałam podejścia po drożności i się nie udało ,jeśli chodzi o in vitro no to nie musisz mieć mieć drożnych bo od razu zapłodnioną komórkę podają transferem więc tutaj jajowody nie są konieczne do badania ...mam nadzieję ,że się uda w naturze czego Wam życzę ...
nie wiem czy to na @ czy na fasoline ???

jak nie spróbuje inseminacji,albo in vitro,to nigdy nie bede widziała czy dobrze zrobiłam,czy zle!!!!??nie ma zadnej gwarancji,ze uda się za 1,2,3..razem!!ale szansa są!!!!a skoro naturalnie nie zachodze w ciąże,to moze byc to jedyny ratunek!!Jak byłam we Warszawie u dr.to mówiła mi o klinice Invimed,która zajmije sie tymmi zapłodnieniami,i dr,nie powiedziała by kogos z kwitkiem odesłali!zachodziłam w ciąże,zgodzę się,ale teraz nie zachodze od 7 mc.wiec cos nie tak jest,i myslę,ze nie odesłali by mnie z kwitkiem...bo gdyby tak było to dr.by powiedziała,ze nie mamy szans na takie zapłodnienie,skoro wczesniej zachodziłam w ciąże itd!a ona nic takiego nam nie powiedziała...
źle się chyba wyraziłamjak nie spróbuje inseminacji,albo in vitro,to nigdy nie bede widziała czy dobrze zrobiłam,czy zle!!!!??nie ma zadnej gwarancji,ze uda się za 1,2,3..razem!!ale szansa są!!!!a skoro naturalnie nie zachodze w ciąże,to moze byc to jedyny ratunek!!Jak byłam we Warszawie u dr.to mówiła mi o klinice Invimed,która zajmije sie tymmi zapłodnieniami,i dr,nie powiedziała by kogos z kwitkiem odesłali!zachodziłam w ciąże,zgodzę się,ale teraz nie zachodze od 7 mc.wiec cos nie tak jest,i myslę,ze nie odesłali by mnie z kwitkiem...bo gdyby tak było to dr.by powiedziała,ze nie mamy szans na takie zapłodnienie,skoro wczesniej zachodziłam w ciąże itd!a ona nic takiego nam nie powiedziała...