reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Ani@k - taaa moje wykresy to jak cudowne obrazy, zaraz się okaże ;-):-D Ja je zaraz Wam wszystkim powysyłam, tylko niech już siknie....:-p &&&&&&&&&&&&&&&
zuzanko - z tymi jajnikami to też loteria ;) mnie ciągnął teraz w ciąży masakrycznie przez dobre 3 tygodnie, ale miałam też takie miesiące , że przed @ ciągnął , nie trafisz za nimi :-p
katiuszka - a kiedy wyniki armii , dzisiaj pewnie lub jutro, oj żeby było dobrze &&&&&&&&&&&& na pewno będzie :happy2:
kasica -ja też miałam w planach IUI jakoś koło wakacji, ale przed tym drożność jajowodów tak jak zuza
mówi koniecznie
Aaa wiecie, mój M idzie do androloga za dwa tygodnie i robi jeszcze raz badanie nasienia , ciekawe ile będzie , nie ?? :-) Ja się śmieję, że pewnie z 500 tys :-p a on, że jak tak to będzie test na ojcostwo :-D
No dobra, teraz to już naprawdę muszę coś porobić :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Ani@k dupek generalnie jest podawany na podtrzymanie ale też na cysty lub torbiele w jajnikach no i jeśli ciąży nie ma no to @ przylezie w między czasie ;-)a to kochana się boisz od weekendu czy czekasz na wizytę w poniedziałek?
Muma no tutaj niestety na dwoje babka wróżyła nie ma rady na to :sorry2::confused:ale jestem dobrej myśli ,przynajmniej się staram dzisiaj 38 dc :szok:

I jedno i drugie :sorry2:
Boje się bo nie jestem pewna czy wszystko jest w porzadku.. a w poniedziałek będę miała pewność i moze jeszcze przy okazji zobaczymy pęcherzyk który ma ochotę pęknąć???

I jedno i drugie :sorry2:
Boje się bo nie jestem pewna czy wszystko jest w porzadku.. a w poniedziałek będę miała pewność i moze jeszcze przy okazji zobaczymy pęcherzyk który ma ochotę pęknąć???

no to Ani@k trzymam kciuki za pęchol i oby pękł i żebyś zobaczyła II :tak:i nie martw się wszystko będzie dobrze,wiem co przeżywasz ja mam cały czas problem przy takich sytuacjach ja teraz,że nogi zaciskam,żeby nie poleciało :-(i co minuta w łazience jestem jak czuje wilgoć :eek::szok: jak jakaś obłąkana ...ale wydaje mi się,że niestety ale nie pozbędę się tego uczucia lęku do końca..!!

Ani@k - nie wiem co ma wycięcie tarczycy do urodzenia dziecka ? moja znajoma jest w 7 m-cu i nie ma tarczycy od 5 lat pewnie i bierze tylko suplement , ja moją bym wycięła bo jest zapalna ale nie ma tam guzków więc jeszcze z nia pociągnę , za to stale mam nadwagę , humory i senność mimo brania euthoryksu (czy ja się to pisze) , natomiast wcale mi nie bruździ z cyklach choć jajniki policystyczne - sama nie wiem jak to jest ?

Muma - mój lekarz pracuje w takiej klinice więc rozumiem to że mnie tam ciągnie bo to jego praca i jest przekonany do tej metody bo ma z tego kasę
ale z drugiej strony nie odebrał nam tej nadziei że może się udać naturalnie ale my mamy to utrudnione ze względu na pracę mojego - nie zawsze się uda jechać przez pół Polski żeby zdążyć na owulacje - jak mam chłopa na miejscu a i tak nie trafiamy to już naprawdę nie wiadomo czego się chwytać ? brzytwy nawet ? sam problem w sobie jeszcze jakoś sobie z tym poradzę ale naciski otoczenia są nie do zniesienia :no:
co do zdrowego stylu życia i bez nerwów ? to jest w naszym wypadku w chwili obecnej nie wykonalne , nie będę nic więcej pisać bo to naprawdę wygląda jak użalanie się nad sobą po prostu nie wszyscy mają tyle samozaparcia by zmienić swoje życie a gdy jeszcze kłody pod nogi ktoś wali ,

domyslem,ze ze przed in vitro lub inseminacja trzeba wykonac mase badań i zabiegów!wiec licze się z tym!!ze od razu mi inseminacji nie zrobia!!tylko,ze bede musiała byc do tego odpowiednio przygotowana!!!Nie wiem co mam myslec,w głowie mam tylko jedno i niestety trudno oderwac mysli od "tej sprawy"Za tydzien wizyta u androloga...jak o tym myslę to gęsiej skórki dostaje,bo tak sie boje co dr.nam powie....

a właśnie miałam napisać że mam zrobioną drożność - wszystko było ładne i nie zatkane

muszę poczytać jakie to badania jeszcze trzeba bo może się okazać że duża część już mam zrobione

domyslem,ze ze przed in vitro lub inseminacja trzeba wykonac mase badań i zabiegów!wiec licze się z tym!!ze od razu mi inseminacji nie zrobia!!tylko,ze bede musiała byc do tego odpowiednio przygotowana!!!Nie wiem co mam myslec,w głowie mam tylko jedno i niestety trudno oderwac mysli od "tej sprawy"Za tydzien wizyta u androloga...jak o tym myslę to gęsiej skórki dostaje,bo tak sie boje co dr.nam powie....

no niestety kasica przed IUI masz masę badań i eMek Twój też ,in vitro kolejne badania i jeszcze wiecej badań ,za nim zrobią Ci IUI powinni przynajmniej dwa cykle pod monitoring wrzucić kiedy masz owu czy masz owu itd.itp

no i większość badań niestety ale mają krótki termin ważności ...na bakterie np.termin tylko miesiąc ...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry