reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

kasia.natka - piękne rzeczy :tak::tak:
A ja nie namawiam do tego wiadra bo też uważam , że to bardziej jako zabawa i to dla dziecka tak od 4mcy do roku , ale wiesz jacy potrafią być faceci. Ten mój kolega to taki gadżeciarz jest:-p

Mam Twój wózek na mojej liście wózków, zanim mój fasol wyjdzie to Wy już przetestujecie i będę wiedziała czy jesteś zadowolona ;-)
Co do IUI jeszcze to własnie jak pomyślałam o tych przygotowaniach, ile mam pracy , jak trudno mi wyjść na badania to odwlekałam to ile się dało :-)

reklama
tak,wiem,wiem,ze gwarancji na 1000% nie ma ze uda się za pierwszym razem,czy in vitro,czy inseminacja,zdaje sobie z tego sprawę!!ale gwarancji,ze naturalnie zajde w ciąże tez nie mam:(:(Choc BARDZO,BARDZO BYM CHCIAŁA.........

kasica - ale ja mam nadzieję, że Ty naszych postów nie odbierasz jako jakiejś nagonki na Twoją osobę. Tu Ci każda radzi ze szczerego serca i życzymy Ci II kresek przy najbliższym testowaniu :tak: Chodzi tylko o to żebyś wiedziała co i jak , bo już niektóre to przeszły a inne brały pod uwagę ..

kasica zacznij podchodzić do spraw bardziej pozytywnie ,każda z nas ma problemy ,każda z nas bardzo chce zajść w ciążę i mieć dziecko ,znajdź w sobie siłę i myśl pozytywnie ....czy to będzie in vitro czy iui czy naturalnie życzę abyś była i zobaczyła II ,więc podejmij decyzję ,przemyśl przegadaj z eMem i z podchodź do badań itd pozytywnie ;-):tak:

każda z Nas przeżywa wzloty i upadki,doły dołeczki,ale nie można cały czas być nastawionym źle ,że się nie uda ,że to i tamto! UDA się i trzeba w to wierzyć...

Muma dzięki za post właśnie to miałam na myśli :-D

Ostatnia edycja:
ja napisałam w poście do luminy ,że nie odradzam bo sama przez to przechodziłam ,opisuje Tobie , Wam jak to wygląda i jakie kroki trzeba podjąć za nim się zdecydujesz na ten krok ,ja też od czerwca zaczynam badania i podchodzę drugi raz do protokołu ,ale dzięki temu,że jestem już po pierwszym wiem,co i jak trzeba robić i kiedy mogę ,więc to co piszę to piszę jako rady...

hehe :-)

function odsylacz(x)
x:string
if x=' odradzacie mi INV ' or ' odradzacie mi IUI ' then
GO TO A
end
A edit #20206
[QUOT E=zuzanka81;8373016] .... [/QUOT E]
end

;-):-D

reklama

Nowe wątki