reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
kok.o - masaże mam dla kręgosłupa żeby tą dyskopatię trochę podleczyć

pewnie że fajnie by było naturalnie ale jak się nie udaje to zostaje inna opcja , ale u moich znajomych przecież wpadli przed samą jego operacją kiedy już nie myśleli wcale o tym

Ostatnia edycja:
Ani@k co do snów to dziś miałam niezły - byłam na spacerze i urodziłam Niunię gdzieś na łące czy coś takiego i akurat miałam przy sobie wózek bo tak się fajnie składał więc wzięłam Kruszynkę do wózka i wróciłyśmy razem do domu a że byłam bardzo zmęczona to poszłam spać a jak się obudziłam to już mężuś łóżeczko złożył i Malutką w nim położył a ja patrze a tam materacyk za mały, wszystko jakoś chaotycznie powiązane byle jak albo pod materac schowane bo biedak nie wiedział co do czego :-D
Muma na pewno możesz liczyć na moją opinię o wózku :tak:

kasia.natka - sny w ciąży bywają kosmiczne ;-) Ja z Córcią miałam taki jeden,że się tu nie nadaje do powtarzania, tak ogólnie to powiem,że uprawiałam najstarszy zawód świata i byłam w ciąży i martwiłam się , że jak urodzę to będę mniej zarabiać :szok::-D:-D
Dziewczynki dajcie znać co z jutrzejszymi testami koniecznie, trzymam kciuki cały czas &&&&&&&&&&&&& :happy2:

Kasia.natka sny to odzwierciedlenie tego co akurat się dzieje.. jesteście skoncentrowani na przygotowaniach do powitania Córeczki..
Czytałam że kobiety w ciąży mogą śnić o tym, że urodziły i były wręcz "nieznosne" "paskudne" dla swoich dzieci - ze to podobno takie senne odreagowanie na obawy "jak to będzie jak już urodzę"..

Mi na przykład jak się śni pociąg/konduktor/szyny bądź cokolwiek z koleją związane - wiem, że wyruszę gdzieś w podróż pociągiem..

Ja miałam piękny sen jak się obudziłam rano po zabiegu w szpitalu..

Aha.. a opinie o wózku to będą dla nas wszystkich potrzebne..

I jeszcze jedno - wszystkie sikające - ja jutro po 5 rano budzę się na pomiar temp. i będę obserwować wieści z porannego siusiu - dlatego zaraz po zrobieniu porannej toalety proszę o cynk jaki wyszedł test!!!!
Kciuki moje drogie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
no i masz ci los moja mama miała rację - teściowa chce przyjechać do Polski bo już jej się nie chce tam pracować podobno chora jest no to ja się muszę stąd wyprowadzić

kasia.natka ,Muma ale macie sny oho ...:-)ja mam nie gorsze mi w ogóle jakieś bzdury się śnią hehehe
kok.o to rozszyfrujesz nam ten swój kod ?? :eek:czy to ściśle tajne przez poufne??:cool2::szok:
Ani@k o matko ale masz chęci ja nie wstałabym :sorry:

a ja mam już weekend jeszcze tylko odkurzę :-)

reklama
Ani@k dopiero doczytałam że pytałaś o cytowanie kilku postów w jednym - obok znaczka "cytuj" jest jeszcze taki z + i jak go użyjesz to możesz wybrać z jego pomocą kilka postów i potem tylko w swoim szukasz gdzie się który kończy i tam piszesz :tak:

KCIUKI ZA TESTUJĄCE &&&

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry