Ani@k
Fanka BB :)
Zuzanka wierzę w to ze wszystko będzie dobrze i ze zobaczymy wszystkie II krechy na teście!!! Takie przykłady jak Kasia.natka, Muma i teraz Kok.o (potwierdzenie jutro z rana) trzymają mnie przy życiu.. i pewnie nas wszystkie.. bo przecież choć nie wiadomo jak wielkie kłody los rzuca pod nogi - udaje się!!!
Lumina pani endokrynolog do której chodzę poroniła w 17 tc. w jakiś sposób stałyśmy się sobie bliskie..
a ze moja tarczyca ma całe mnóstwo guzków trzeba ją wyciąć. Mogłabym to zrobić w każdej chwili.. a że ona wie jak mi zależy na dziecku - powiedziała że operacja po urodzeniu dziecka. Taka ustalona przez nas kolejność ;-):-)
Kasia.natka w WORDzie najpierw pisz, jest szansa że przetrwa.. i przy okazji daj mi instrukcję jak cytować kilka wypowiedzi w jednym poscie.. plis!!!
Lumina pani endokrynolog do której chodzę poroniła w 17 tc. w jakiś sposób stałyśmy się sobie bliskie..
a ze moja tarczyca ma całe mnóstwo guzków trzeba ją wyciąć. Mogłabym to zrobić w każdej chwili.. a że ona wie jak mi zależy na dziecku - powiedziała że operacja po urodzeniu dziecka. Taka ustalona przez nas kolejność ;-):-) Kasia.natka w WORDzie najpierw pisz, jest szansa że przetrwa.. i przy okazji daj mi instrukcję jak cytować kilka wypowiedzi w jednym poscie.. plis!!!

Ostatnia edycja:
I pochwal się w wolnej chwili co tam kupiłaś ciekawego, np dzis rozmawialam z kolegą, który ma synka trzytygodniowego i kąpie go nie w wanience tylko w takim specjalnym wiaderku , podobno rewelacja
no mnie nie przekonało