reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Lumina jesteś już z testem??? Dziś czy jutro sikasz???
No moje drogie Panie, zakładając że w tym tygodniu wszystkie z II krechami będą.. coś mi się wydaje że na 2013 rok to chyba sama zostanę.. :eek: Chociaż nie.. jak bym z M. dała radę za pierwszym podejściem to się może też na ten rok jeszcze załapię.. :confused2: Oby, oby..
Zuzanka, no właśnie a Ty tak cichutko jakoś..

Muma powiedz proszę czy monitoring jest "dopochwowy"?

Mamusie nasze, czy Wy nie zapominacie o fluidkach??? :angry: Już mi słać wiosenne fluidy!!! ;-)

Mi łego dnia Babeczki :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka :-)

Ja już po owsiance, mogę chwilkę posiedzieć przed kompem a później delikatne porządki w szafie mam w planie.;-) Generalnie chodzi o wyrzucanie rzeczy, których już nigdy nie założę do wielkiego wora. Czas zrobić miejsce nowym ubrankom w większych rozmiarach :-p
Ani@k - Tak, monitoring robi się przezpochwowo, raz w lewo , raz w prawo - tak żeby podejrzeć obydwa jajniki, co się, w którym dzieje :-) A Tobie tylko tydzień do wizyty został, super :tak: Mam nadzieję, że zaraz potem zaczniecie się starać na całego i jeszcze się załapiesz na ten rok:tak:
lumina - jak Twój test ?? Prosimy szybko o relację :tak::tak: &&&&&&&&&&&&&
zuza -no a co u Ciebie ?? &&&&&&&&&&&&&&

Ja regularnie wysyłam fluidki (nikt mi nie pomaga) i robię to bardzo chętnie, wiosenne, proszę bardzo :-)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

dziewuszki spoko - dopiero kupiłam test a sikam jutro rano

Muma - ja też dziś robię porządki w szafie , mam dosyć moich starych ubrań a że się nudzę chora w domu to w szafach poszperam

czesc dziewczynki,
witam się poniedziałkowo i wyjątkowo z domu:)
byłam dzisiaj u dentysty, wyrwała mi dwa zęby, po czym zjechałam i nic nie pamiętam, postawiłam na nogi całą przychodnię, doszłam do siebie jak mi chcieli zastrzyk jakiś wbijać, a nade mną 10 głów sterczało. moja wina, że nie chodzę regularnie, ale tak się panicznie boję dentysty, że tu chyba tylko psychiatra by pomógł
trzymajcie dzisiaj kciuki, o 16 mam wizytę u gina
Lumina, trzymam mocno kciuki za jutrzejsze sikanie
Muma, zazdroszczę ogrodu, ale tak pozytywnie, my narazie w bloku, ale na wakacje mam nadzieję już na własnym kawałku ziemi,
Ani@k, to trzymam kciuki w takim razie za pierwsze podejście!
Katiuszka, ból (.)(.) może być też objawem ciążowym, i tego się trzymajmy, pamiętaj - okresu nie mam to w ciąży jestem

cześć dziewczyny

ja miałam weekend bardzo pracujący uwielbiam taką pogodę ,mogę robić porządki itd itp :tak:w sobotę umyłam jedno z okien (bo mam duże okna i dużo :crazy:) potrzepałam dywan z dużego pokoju i ogólnie pranie ,rozwieszanie ,zmiana pościeli itd itp :tak: w niedziele byliśmy z przyjaciółmi na działce sadziliśmy drzewka ,ognicho, kiełbaska ,było zajebiście wróciliśmy o 18 do domu to nawet nie doczekałam mojego serialu o 21 bo zasnęłam:-p

@ brak ale dzisiaj tak mnie boli już brzuch,że to kwestia kilku godzin :cool::sorry:

Miłego dnia :-)

lumina - to jutro razem z kok.o - zaczynacie akcję WIOSNA :-):-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
alex -współczuję dentysty - też nienawidzę brrr :eek:
To szykuje Ci się przeprowadzka ? :-) My już 3 lata na wsi i dopiero doszłam do siebie po trudach budowy, przeprowadzek itp. Ale warto było :happy:
CZuję, że się będzie działo w tym tygodniu u nas :-)
zuzanka - &&&&&&&& - NIe ma jeszcze @ , jak przyjdzie to będzie a może nie przyjdzie ? :tak:
bionda - haloooo, wiem, że w tym miesiącu pełen spontan i bez liczenia itp ale to nie zajrzysz nawet do nas ??:baffled:

kupiliśmy parter domu dwurodzinnego z częścią działki od mojej kumpeli, dopełniamy formalności, małe odświeżenie i można się wprowadzać, cieszę się tym bardziej, że kumpela ma dwóch synów, jednego prawie w wieku mojego dziecka, więc będziemy miały miniprzedszkole

ale słaba jestem po tym dentyście, chyba drzemkę zaliczę

zuzanka - no weekend był zaj... :-D Następny ma być jeszcze bardziej :rofl2::tak: I do tego zmiana czasu i koniec zimowej ciemności :happy:
alex -miniprzedszkole fajna sprawa, a może by tak mały punkt przedszkolny z dofinansowaniem ? ;-)
A ja dzisiaj od rana robię zaległe płatności przez neta i zamawiam to co wymysliliśmy jeszcze do domku w weekend. Za chwilę zabieram się za ciasto z jabłkami , jakoś tak mnie naszło ;-)

Muma oj i ja bym chciała w domu posiedzieć ,a nie chodzić do pracy ;-)ale jak bym przytyła bo ja też ciągle bym pichciła i piekła :-D:tak:no i mogłaby nie przyjść ale to ból brzucha na @ więc dzięki za kciuki ....a pogoda niech będzie piękna wtedy też i nastrój lepszy :tak:i dużo się chce robić :rofl2:
alex__ a to w ciąży można zęby wyrywać ?

reklama
Heloł!
Alex___ no dzielna jestes ze się zdecydowałaś na wyrywanie.. ja bym odczekała.. :sorry:
Zuzanka @ nie ma!!! Mi tu wiesz czym pachnie!!! :tak: &&&&&&&&&&&&&&
Muma dziękuję za prześliczne fluidki :tak:

A ja się nastarjam, obmyślam i wizualizuję moją wizytę.. i to co się będzie działo po wizycie - a powiem że "to" właśnie mi już spać nie daje :tak: :-) w niedzielę zaczynam dni płodne :szok: AAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak wcześniej nie oszaleję ze szczęścia to będzie dobrze!!!! :rolleyes: :cool2: :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry