reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
dzien dobry :)
katiuszka, dzieki wielkie za obszerny opis. Mniej wiecej mam juz obraz tego co robic i gdzie. Gadalam tez z dziewczynami ze staraczek na wyspach i tam opisalam moje dosyc niefajne doswiadczenia z gp. No nic, kolejna wizyte mam na poczatku kwietnia, do tego czasu poukladam sobie to wszystko jakos i zaczynam dzialac. Na razie mam lekki metlik w glowie, tyle tych badan, tyle czekania.... U mnie w miescie nie ma polskiego gin. i jestem jak na razie zdana na łaske angielskich lekarzy. Co prawda wiem ze podobno w corby jest jakis polski gin ale slyszalam niezbyt dobre opinie (podobno strasznie drogi i malo konkretny ).
Zuzanka, tez tak mam... szczegolnie jakis tydzien przed @ mam takiego gloda na czekolade, ze oddalabym za nia wszystko :)
Dzis konczy mi sie @ i dla odmiany mam ochote na sernik :szok:

Tak wogóle dziewczyny, tak mnie dzis glowa boli, za mam ochote rozwalic ja o sciane. Nie wiem, moze to na jakas zmiane pogody,ale padam normalnie :(

hej edith
u nas ładna pogoda słonko świeci i 13 w cieniu ;-)ja mam też ochotę na jakieś ciasto a teraz dopieściłam się czekoladą mleczną :-)ja przed @ i mam napady raz słone raz słodkie :szok::-D

Cześć Cioteczki :-):-):-)

Poczytam Was za chwilę a narazie egoistycznie tylko o nas :-)
Serducho wali jak dzwon !!! , Fasol ma 1,1 cm i jest idealnie wg usg jak i wg terminu OM.:-)
Termin porodu Halloween czyli 31.10.2012 :-)
To takie nierealne ale słyszałam go i widziałam jego wielką głowę - mam zdjęcie ale zrobiłam skan w pdfie i nie umiem przyciąć ;-)
Bardzo Wam dziękuję za wsparcie :tak::tak::tak:

To ja Wam teraz głośno i oficjalnie coś dam :tak::tak:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Muma no i ile trzeba było powtarzać abyś się nie martwiła??? no ile??? :-D aż na karaibach było słychać Twoj zachwyt na Fasolem ;-)

A teraz zanim zeskanujesz zdjęcie - kiedy następna wizyta??? No poopowiadaj!!!!

reklama
Ani@k - no pewno, że pozdrowiony, patrzył i słuchał uważnie, ma dużą głowę ale jeszcze małe uszy ;-):-)
Teraz mam 20go kolejną wizytę zwykłą, zwolnionko i skierowanie na badania. Potem za trzy tygodnie kolejną itd...
A w tygodniu po Świętach mam USG genetyczne i test PAPPa... Będzie znowu stresik. Ale to dopiero za miesiąc;-) Tak sobie dzisiaj pomyślałam,że skoro wiek z usg się zgadza z @ to może faktycznie był wstrzelony idealnie w owu i to ON - Fasol ;-) Się okaże :tak:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry