reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

no ja czytałam wczoraj ten list ... :baffled: mam podobne zdanie do zuzanki co do kościoła ...no ale to sprawa indywidualna. Co do Naprotechnologii to powiem wam że może to nie jest takie złe dla 20letnich bigotek.Takie mają czas...

reklama
Ani@k słonko jest co sprzątać uwierz,ja uwielbiam krzątać się ,ale nie przesadzam i staram się nie ganiać domowników z odkurzaniem 3 razy w ciągu dnia :tak:w tygodniu porobiłam porządki w dokumentach więc spokój na rok ,w szafie kurtki muszę pozabierać zimowe i buty schować bo już zimy nie chcę ,a jutro zamierzam pościel zmienić w sypialni i wywietrzyć ,taras umyć i przygotować się do świąt może będzie ciepło i obiad zjemy na powietrzu świeżym...ja po prostu to lubię :tak:
..właśnie łazienkę kończę ;-)

lumina sorry ale ja po prostu mam inne zdanie i inne podejście do spraw tak jak Ani@k i bzzz napisały indywidualna sprawa :cool2:

Jak jutro będzie ładnie to też może porzadki zrobię??? Planuję również upiec coś słodkiego.. bo mi słodyczy jakoś brak. Wino wytrawne popijać będę do owulacji więc zapas słodkości w organiźmie musi być..:tak:

Lumina
ja tam się na takie listy piszę :tak: więc jak jeszcze jakiś dostaniesz - dawaj - chętnie poczytam :tak:

Mój entuzjam dzisiejszy aż mnie cieszy!!! Dziewczynki ja już się na dobre zaraz będę starać:szok: AAAAAaaaaa!!!!!

hehe Ani@k no kochana i ja coś czuje,że Ty po prostu za 1 razem strzelisz :tak: oj i ja myślałam o czymś ,żeby coś upiec ,może masz jakiś fajny przepis na ciasto? ja myślałam o bloku czekoladowym 10 min roboty i bez pieczenia :tak::-D

Kupiłam sobie ostatnio książkę "Ciasta, ciastka i takie tam".. i jest tam przepis na ciasto z ciągnącą się czekoladą..a że mam ochotę na coś ekstremalnie czekoladowego to pewnie to ciacho wypróbuję.
Z drugij strony mam też ochotę na coś ekstremalnie alkoholowego. Więc moze coś z jakimś likierem.. :confused:
Dziś będę siedzieć i robić listę zakupów co na ciasto potrzeba i jak już upiekę i wyjdzie - dam znać czy warto..
A blok taki jak za czasów tego mega pysznego "BAMBO"? Choć Ty Zuzka masz prawo nie pamiętać tego bloku..

Aha.. za pierwszym razem mówisz? No to wtedy ja w UFO uwierzę ;-) :-)

A blok taki jak za czasów tego mega pysznego "BAMBO"? Choć Ty Zuzka masz prawo nie pamiętać tego bloku..

Aha.. za pierwszym razem mówisz? No to wtedy ja w UFO uwierzę
wink2.gif
biggrin.gif

hehe no ta bo ja najmłodsza ;-):-)hehe no taki blok ja za komuny ,moja mam nam często robiła ,mleko w proszku,kakao,margaryna ,cukier i herbatniki do tego ...mniam...

a przepis kochana to podaj jutro to zrobię na drugą sobotę:tak::-D

ja rzucam słodkie
podobno od cukru grzyby się rozwijają w organizmie ? a lekarz coś wspomniał że mam "wydzielinę grzybiczą" ale nic więcej nie dodał i nie wiem w końcu ? kupiłam sobie probiotyk ginekologiczny na wszelki wypadek

Eee no trzeba bronić czekoladę! Spożycie tego cudownego specyfiku wywołuje uśmiech przecież!!! :-)
Widzice jak na mnie zadziałał wczorajszy "grzesiek w czekoladzie" - promienieję słońcem od samego rana :tak: a co bedzie jak pozrę blachę ciasta czekoladowego???:szok:

reklama
Eee no trzeba bronić czekoladę! Spożycie tego cudownego specyfiku wywołuje uśmiech przecież!!! :-)
Widzice jak na mnie zadziałał wczorajszy "grzesiek w czekoladzie" - promienieję słońcem od samego rana :tak: a co bedzie jak pozrę blachę ciasta czekoladowego???:szok:

ja bym w nie które dni życie oddała za czekoladę :-)hehe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry