reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Lumina O proszę!! No super!!! Zmiana podejścia do "ciężarówek" zmieni niebawem Twój stan na "błogosławiony" :tak: ;-)
Brzózka będziesz miała dzieciaczka!!!

Wszystkie będziemy miały!!! Wspomnicie jeszcze moje słowa :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Brzózka - o tak zwierzaczki są kochane , leczą smutki :-)

chyba nie będę brać tego Clo - dużo osób twierdzi że to jest na cykle bezowulacyjne a ja mam ładne cykle to po co bruździć ?
za to mojego zapisze do lekarza ( ginekolog dał mi namiary ) może tamten coś wymyśli ? tylko to się w czasie rozciągnie bo mój teraz pracuje i ciężko o wolne ,
na razie to kombinuje jaki hotel czy pensjonat możliwe blisko tam gdzie M ma prace - będę na weekendy do niego chyba jeździć wtedy kiedy on nie zjedzie

aaaa dzień dobry babeczki :-) piękny dzien mamy dzisiaj ...
doczytam was za moment, na razie się tłumaczę ...:bla bla bla - miało się zmieścić na 2000 stronie byle by się zmieścić, nic mądrego nie małam na myśli a i tak wskoczyłam dopiero na 2001 :angry: no cóż refleksem nie grzeszę
lecę doczytać ...

aaaa dzień dobry babeczki :-) piękny dzien mamy dzisiaj ...
doczytam was za moment, na razie się tłumaczę ...:bla bla bla - miało się zmieścić na 2000 stronie byle by się zmieścić, nic mądrego nie małam na myśli a i tak wskoczyłam dopiero na 2001 :angry: no cóż refleksem nie grzeszę
lecę doczytać ...

Bzzzz nie mogę :-D :-D :-) ja myślałam ze po "kieliszku" tak i po rozmowach na skajpaju z Zuzanką.. :-D

Ja z kolei spokojnie poczekam do 2012 strony!!!;-)

a o tym mówisz...:dry:to też ale nie wiedziałam że już wszyscy wiedzą ... hihihi.... Nie wąchałam alkoholu do stycznia więc dzisiaj boli mnie głowa :)
muma nic się nie martw będziesz na pewno miała piękne widoczki na usg :-D

dzień dobry witam się i ja

Ani@k wiesz miałam ,miałam i wstyd :-(:angry: no ale widzisz ja odreagowałam tak brak II @ brak dzisiaj 31 dc więc spoko ,spoko :blink:zawita bo mnie lewy jajnik boli :baffled:

co do listów takich jak lumina dostała czy wysyła to ja się bawiłam jak miałam 10 lat wysyłałam do "Ziarno " taki program był katolicki ,ja wierząca ale nie praktykująca jestem niestety od kilku dobrych lat, nie mam nic do takich rzeczy (i nie chce nikogo urazić )ale jak straciłam ciążę i poszłam do kościoła się wyspowiadać i jak usłyszałam tekst księdza "jak trwoga to do Boga" to powiedziałam,że mam ich w szerokim poważaniu (na literę D) i jeśli chodzi o kościół to w tym temacie nie mają moim zdaniem prawa się wypowiadać zwłaszcza,że nie chcą chrzcić dzieci z in vitro ,czy dzieci nie ślubne ......jakbym mogła to bym zlikwidowała tę instytucję ,a jak ma ktoś ochotę się pomodlić to może i w domu ....w swoim kąciku czy gdzie tam sobie życzy :tak:

a ja spijam kawkę i zaraz będę sprzątać "w moim magicznym domu" :-D

reklama
A ja w pracy bezkawowo. Jakąś smakową herbatkę popijam..
Zuzanka rozumiem.. i masz rację Twoje zycie Twoja sprawa. A księdzem trzeba być z powołania a nie dla pieniędzy.

Jednego nie mogę pojąć..:baffled: osoba która ma wszystko poukładane co takiego może sprzątać???:confused: ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry