reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Witam się - dziś na akraibach słońce swieci, aż miło w pracy siedzieć :eek:
Zuzanka co skłoniło Cię do wypicia %%%%%%%%%%%??? A obietnica wielkopostna???? Kochana, wiem ze stara śpiewka ale ja mocno wierzę że się uda.. naturlanie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ja wczoraj też miałam ochotę napić się.. ale boję się że jak będzie we krwi za dużo %%% @ mnie zaleje jak ostatnio.. więc całkowita abstynencja!!!:baffled:
Brzózka no i od razu inaczej jak z nami jesteś..:tak:
Ja wczoraj miałam zamulony internet.. wylogowywało mnie, zalogowywało i tak na przemian.. :crazy: no nic tylko książkę wziąć do ręki..
Katiuszka no mi jakoś też ten czas za szybko ucieka.. o internecie nie wspomnę.. no i chyba nie warto mówić eMowi że nakrętka potrafi się sama otworzyć.. ja na miejscu faceta bluzgałabym jak szewc!!!
Kasia.natka to chyba najlepszy prezent jaki dostałam od już niepamiętnego czasu!!! Dziękuję kochana - no i jak zawsze poczułam wirtualny kopniaczek ;-)
Muma bez stresu proszę!!! No i Fasola pozdrów!!!

A ja po rozmowie o dzieciach o mocy i checi ich posiadania, o niesprawiedliwości jaka dotyka.. i o wierze.. która musi w końcu sprawić ze się UDA!!!
Czego sobie i Wam wszystkim życzę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Miłego dnia..

Może to i jakiś sposób na to aby nie zwariować..
Ja łapię się na tym, że mam tysiąc myśli na minutę.. :baffled: każda myśl związana jest z wiadomym tematem..
No bo tak popatrzeć na inne sfery zycia - ludziom udaje się mnóstwo rzeczy.. nawet jeśli chodzi o staranie się o dziecko.. dlaczego nie miałioby się mi udać?? Wierzę że cuda istnieją.. i niech mnie ta wiara nie opuszcza!!!
Obmyślam też tekst listu z Lichenia.. mówi on o tym, że ludzie mogą się tylko modlić.. a spełnia te modlitwy Najwyższa siła..

Po poronieniu dowiedziałam się że medycyna niestety nie jest jeszcze w niektórych dziedzinach tak mądra jak być powinna. No i komu tu się oddać pod opiekę?

Schizować chyba już zaczynam :nerd: .. ehh trzeba się chyba przejść..

reklama
lumina to super! bo im bardziej wyluzujesz w tym temacie, tym wiecej szans tak naprawde...
Ja tez sie pogodzilam z tym, ze byc moze nie bede miala dzieciaczka. Mam jakies nadzieje, smieje sie ze teraz na pewno sie uda. No ale pogodzilam sie. Na szczescie mam kogo kochac i kim sie opiekowac..moze nie bez przyczyny moje zycie tak sie ulozylo, ze mam tyle zwierzaczkow.

Miłego dnia kobietki drogie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry