reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Bzzzz ja chyba naprawdę do Ciebie przyjadę.. żurawinówka, ogórkówka i do tego jeszce swojskie mleko :szok:
Ja bym chyba u Ciebie zwariowała :sorry: i wyjadła wszystko!!!!!

reklama
:-D bzzzz tarmosić moznaby na rozne sposoby, ale pod warunkiem,ze zlapiesz gada i utrzymasz go w rekach :-D

matko ale mi narobiłyscie smaka tą ogórkową!! :szok:
Ani@k oddychaj! wdech, wyyyyydech, wdech, wyyyyyydech, mmmmm wdeeeech... :-D

Teraz doczytałam że Bzzzz zna krówkę.. nie jest powiedziane że ją ma.. :zawstydzona/y: ups..
Kok.o łapię, łapię!!! wdech, wyyyyydech, wdech, wyyyyyydech, mmmmm wdeeeech, wyyyyydech...

Qrka normalnie :eek: lepiej..

mi wczoraj ktoś takiego smaka narobił i musiałam garnki dzisiaj odkurzyć :tak:
kok.o ja miałam do tarmoszenia kota ale mieszkam blisko ruchliwej drogi i już nie mam kotka :no: a nawet dwóch ... płaczu było co niemiara , więc na razie nie mamy zwierzątek ,ale są w planach :)
Ani@k - drzwi otwarte - zapraszam serdecznie :))) czym chata bogata :-D - faktycznie nie mam krówki ale mamy targ we wsi i swojskie mleko jest i jajka i olej rzepakowy i kiełbaska i .... co ci się tylko zamarzy :))) Przyjeżdżaj !

Ani@k - drzwi otwarte - zapraszam serdecznie :))) czym chata bogata :-D - faktycznie nie mam krówki ale mamy targ we wsi i swojskie mleko jest i jajka i olej rzepakowy i kiełbaska i .... co ci się tylko zamarzy :))) Przyjeżdżaj !

Jak się Bzzzz odwidzi na mój widok przypomnijcie mi ze to ona mnie zapraszała!!!
U mnie też jest wioska niedaleko.. ale nikt się nie zajmuje niczym.. tzn. brak jest gospodarzy z prawdziwego zdarzenia. Każdy ma "kwiatowy" ogródek przy domu a po zieleninę i takie tam jeździ do marketu..
W lidlu ostatnio widziałam jajka z numerkiem "1" ale te od kury - bezcenne!!!

Jakie to czasy nastały :eek:

Chciałam powiedzieć ze się na pracy skupić nie mogę!!!!

Bzzzz oczywiście baaardzo dziękuje za zaproszenie :tak:

Myślę że plany co do spotkania jak już wszystkie będziemy miały Szkrabiątka dojdą do skutku - wtedy poproszę Cię o przywiezienie zee sobą "specjałów kuchni Bzzzz"...

Już się doczekać nie mogę...

Ostatnia edycja:
oj Muma masz rację-więcej optymizmu i usmiechu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!POSTARAM SIĘ DZIEWCZYNKI!!!!!!!!!!!!!!!:-)A teraz zmykam bo do pracy zaraz jadę.Jutro z rana też planujemy z M i moja mamą do Tesco podjechac na jakieś zakupy:)

witam się znad talerza z kotletem i marchewką z groszkiem:)
Muma, bardzo Ci dziękuję za przepis, będziemy robić
wrzucę Wam dwa przepisy na sałatki, ale to jak moja młodzież pójdzie spać wieczorem
coś się pogoda zepsuła, więc dzisiaj zajęcia domowe

reklama
hej dziewczyny

ale narobiłaś ochoty bzzz na tę ogórkową ..mniam.mniam kok.o jak czytam Twoje posty to nie ma dnia abym się nie uśmiała :tak:dobrze mieć takiego kabareciarza w domu :tak::-)
Muma masz już pomocnice w Julce ,to dobrze bo jak będziesz się już turlać to będzie Ci Jula nosić jedzonko do łóżka i pomagać w domu porządek utrzymać :-):tak:miłych zakupów
Ani@k a co się stało we robocie ,że masz nerwa ??książka z dydykacją dla Ciebie :rofl2::-Dkasica my też do lipca staranka naturalne więc jakby co to kibicuje&&&&&&&&&&&&:-):tak: a i mam pytanie robiłaś AMH ? bo za nim in vitro podchodzisz to kilka miesięcy dają na naturalne poczęcie ale tez kierują na badania AMH żeby sprawdzić jak twoje jajeczka ?!no i pytanie drugie gdzie na dolnym masz rodzinkę ?bo ja tez mam tam rodzinę siostry i rodziców ;-)
katiuszka troszkę zazdroszczę wyjazdu na święta do Paryża hmmmmm, rozmarzyłam się :tak::rofl2::laugh2: kochana to w takim razie zwiedzaj ,jedz i uprawiaj gorący sex :-D:tak::-) a moje jajore na razie ok bez szczególnych wyczynów bardziej męczy mnie silny ból głowy ,spanie i nudności miałam ,ale po clo tak mam :baffled::crazy: miłego wyjazdu kochana
bionda hmm?może powinnam spróbować tych karczochów ale jak to nie dobre to będę pluć na kilometr :-p:tak:a może @ nie przylezie wiesz zmyłkę Ci zrobi??trzymam &&&&& i oby była mniej upierdliwa ......:angry:
alex__ja poproszę kotleta :-) jakaś głodna się zrobiła od razu jak piszecie o tych obiadach....o i codziennie na spacery nie chodzisz ze swoim szkrabem ,bo ja to musze bez względu na pogodę i nie pogodę :tak:

a u mnie spoko ,dzisiaj zaszalałam bo zrobiłam sobie prezent na zajączka :rofl2: jutro wizyta w OA ,zakupy w naszym auchan wielkim i obleśnym ale cóż jak mus to mus no i moja ulubiona czynność pieczenie i gotowanie :rofl2: aa no i rano prze 7 na targ muszę jechać z M żeby kupić stroiki na cmentarz do teściów i babci (mojego eMa) i mnóstwo tulipanów i żonkili :rofl2: udekoruje mieszkanko i w sobotę mam gości więc pewnie już mnie nie będzie i jakby mnie dzisiaj nie było to :

MOJE KOCHANE DZIEWCZYNY:
Złocistych kaczuszek,
jajeczek dzbanuszek,
słodziutkich baranków,
słonecznych poranków,
wiosennej euforii,
a w brzuszku świątecznych kalorii.
(I NIE TYLKO :-))

z całego serducha Wam życzę i abyście te święta spędzali w gronie przyjaciół i rodziny .

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry