Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a nawet dwóch ... płaczu było co niemiara , więc na razie nie mamy zwierzątek ,ale są w planach
- faktycznie nie mam krówki ale mamy targ we wsi i swojskie mleko jest i jajka i olej rzepakowy i kiełbaska i .... co ci się tylko zamarzy Ani@k - drzwi otwarte - zapraszam serdecznie)) czym chata bogata
- faktycznie nie mam krówki ale mamy targ we wsi i swojskie mleko jest i jajka i olej rzepakowy i kiełbaska i .... co ci się tylko zamarzy
)) Przyjeżdżaj !

i tak trzymaj !!! a wszystko się jakoś ułożyoj Muma masz rację-więcej optymizmu i usmiechu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!POSTARAM SIĘ DZIEWCZYNKI!!!!!!!!!!!!!!!:-)A teraz zmykam bo do pracy zaraz jadę.Jutro z rana też planujemy z M i moja mamą do Tesco podjechac na jakieś zakupy![]()
dobrze mieć takiego kabareciarza w domu
:-)
miłych zakupów
kasica my też do lipca staranka naturalne więc jakby co to kibicuje&&&&&&&&&&&&:-)
a i mam pytanie robiłaś AMH ? bo za nim in vitro podchodzisz to kilka miesięcy dają na naturalne poczęcie ale tez kierują na badania AMH żeby sprawdzić jak twoje jajeczka ?!no i pytanie drugie gdzie na dolnym masz rodzinkę ?bo ja tez mam tam rodzinę siostry i rodziców ;-)

kochana to w takim razie zwiedzaj ,jedz i uprawiaj gorący sex 
:-) a moje jajore na razie ok bez szczególnych wyczynów bardziej męczy mnie silny ból głowy ,spanie i nudności miałam ,ale po clo tak mam 
miłego wyjazdu kochana 
a może @ nie przylezie wiesz zmyłkę Ci zrobi??trzymam &&&&& i oby była mniej upierdliwa ......

jutro wizyta w OA ,zakupy w naszym auchan wielkim i obleśnym ale cóż jak mus to mus no i moja ulubiona czynność pieczenie i gotowanie
aa no i rano prze 7 na targ muszę jechać z M żeby kupić stroiki na cmentarz do teściów i babci (mojego eMa) i mnóstwo tulipanów i żonkili
udekoruje mieszkanko i w sobotę mam gości więc pewnie już mnie nie będzie i jakby mnie dzisiaj nie było to :