reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

hej dziewczyny

ale narobiłaś ochoty bzzz na tę ogórkową ..mniam.mniam kok.o jak czytam Twoje posty to nie ma dnia abym się nie uśmiała :tak:dobrze mieć takiego kabareciarza w domu :tak::-)
Muma masz już pomocnice w Julce ,to dobrze bo jak będziesz się już turlać to będzie Ci Jula nosić jedzonko do łóżka i pomagać w domu porządek utrzymać :-):tak:miłych zakupów
Ani@k a co się stało we robocie ,że masz nerwa ??książka z dydykacją dla Ciebie :rofl2::-Dkasica my też do lipca staranka naturalne więc jakby co to kibicuje&&&&&&&&&&&&:-):tak: a i mam pytanie robiłaś AMH ? bo za nim in vitro podchodzisz to kilka miesięcy dają na naturalne poczęcie ale tez kierują na badania AMH żeby sprawdzić jak twoje jajeczka ?!no i pytanie drugie gdzie na dolnym masz rodzinkę ?bo ja tez mam tam rodzinę siostry i rodziców ;-)
katiuszka troszkę zazdroszczę wyjazdu na święta do Paryża hmmmmm, rozmarzyłam się :tak::rofl2::laugh2: kochana to w takim razie zwiedzaj ,jedz i uprawiaj gorący sex :-D:tak::-) a moje jajore na razie ok bez szczególnych wyczynów bardziej męczy mnie silny ból głowy ,spanie i nudności miałam ,ale po clo tak mam :baffled::crazy: miłego wyjazdu kochana
bionda hmm?może powinnam spróbować tych karczochów ale jak to nie dobre to będę pluć na kilometr :-p:tak:a może @ nie przylezie wiesz zmyłkę Ci zrobi??trzymam &&&&& i oby była mniej upierdliwa ......:angry:
alex__ja poproszę kotleta :-) jakaś głodna się zrobiła od razu jak piszecie o tych obiadach....o i codziennie na spacery nie chodzisz ze swoim szkrabem ,bo ja to musze bez względu na pogodę i nie pogodę :tak:

a u mnie spoko ,dzisiaj zaszalałam bo zrobiłam sobie prezent na zajączka :rofl2: jutro wizyta w OA ,zakupy w naszym auchan wielkim i obleśnym ale cóż jak mus to mus no i moja ulubiona czynność pieczenie i gotowanie :rofl2: aa no i rano prze 7 na targ muszę jechać z M żeby kupić stroiki na cmentarz do teściów i babci (mojego eMa) i mnóstwo tulipanów i żonkili :rofl2: udekoruje mieszkanko i w sobotę mam gości więc pewnie już mnie nie będzie i jakby mnie dzisiaj nie było to :

MOJE KOCHANE DZIEWCZYNY:
Złocistych kaczuszek,
jajeczek dzbanuszek,
słodziutkich baranków,
słonecznych poranków,
wiosennej euforii,
a w brzuszku świątecznych kalorii.
(I NIE TYLKO :-))

z całego serducha Wam życzę i abyście te święta spędzali w gronie przyjaciół i rodziny .

Zuzanka, staram się chodzić codziennie, zresztą mi to przyjemność sprawia, uwielbiam tą jego ciekawość świata, ale jest świeżo po anginie, u nas dziś zimno i wietrznie i nie chcę go narażać,
ogarnialiśmy mieszkanie, bo eM jak zwykle nie widział, że syf

Zuzanka, trzymam jutro kciuki mocno zaciśnięte za OA!!

Ani@k, wie już najbliższa rodzina, a to dlatego, że eMek chlapnął na urodzinach najmłodszego. no i u mnie w pracy wiedzą, bo jesteśmy placówką interwencyjną i załoga chciała mnie na okres świąteczno-weekendowy wrzucić, więc szefowa radosną wieść rozniosła, że się spodziewam, więc na dyżury świąteczne mnie nie odeśle
ale ja w sumie nie mam nic przeciw, cieszę się, więc niech się inni cieszą ze mną

Katiuszka, nieodmiennie i stale zazdroszczę wyjazdu! i trzymam kciuki coby ten paryżanin czy paryżaneczka się ziścili, albo i oboje naraz:)

reklama
witam się jak zwykle, wieczorowo:tak:
Nie mam kompletnie czasu, pakowanie w połowie, rozwalony cały dom, mój M. śpi, a ja w proszku!!! a za 2,5 godz. wyjazd!!!!:szok: oczy mi leca, ale nawet nie ma mowy o 5 min. snu. Popijam ziółka i tak na jednej nodze do Was piszę. Kochane!!!! życzę Wam wesołych, rodzinnych, spokojnych Świąt Wielkiej Nocy, smacznej święconki, mokrego dyngusa...a tak mniej tradycyjnie to wszystkim staraczkom życzę namiętnych przytulań a tym oczekującym na testowanie- upragnionych II kreseczek!!!! A naszym mamusiom świąt spędzonych na leniuchowaniu, gładzeniu się po brzuszkach i planowaniu kolejnych miesięcy w spokoju i radości!!!
Uciekam Dziewuszki, bo naprawdę zostanę!!!! wszystkim dziękuję za życzenia świąteczne!!!! odezwę się po przyjeździe...oj, już się boję ile będzie czytania:szok: mogłaby mi któraś z Was robić sprawozdanie???;-) po takim czasie, to mnie odsuniecie na boczny tor:-(
Ale ja się nie dam!!!!:-D co to, to nie, moje Drogie!!!!!! paaaaa juuuuuużżżż mniiiiieeeee nieeeee maaaaaaa....:cool:

Ani@k a co się stało we robocie ,że masz nerwa ??książka z dydykacją dla Ciebie :rofl2::-D

W pracy jak zwykle.. a nie mogłam się skupić przez ogórkową.. a nerwówkę mam z tą moją tarczycą.. mam wrażenie że mi rośnie :baffled::eek: :szok:

Ani@k, wie już najbliższa rodzina, a to dlatego, że eMek chlapnął na urodzinach najmłodszego. no i u mnie w pracy wiedzą, bo jesteśmy placówką interwencyjną i załoga chciała mnie na okres świąteczno-weekendowy wrzucić, więc szefowa radosną wieść rozniosła, że się spodziewam, więc na dyżury świąteczne mnie nie odeśle
ale ja w sumie nie mam nic przeciw, cieszę się, więc niech się inni cieszą ze mną

No jasne.. myślałam że jeszcze wszyscy w rodzinie żyją w niepewności.. W końcu jest się czym cieszyć :tak:

Ja przy pierwszej ciąży na samym poczatku o wszystkim oznajmiłam.. moze dlatego że lekarz od razu mnie na zwolnienie wygonił.. teraz troszkę odczekam.. :sorry:

Katiuszka "szerokiego lotu" i wróć do nas z Francuzem/ami :tak::-)
Kok.o Twoja temp. już dziś chyba podskoczyła, co???
Bionda no poweidz co to za cudo ta polewka.. a jak z "trudnym dniem"? Się nie zbliża, rozumiem... &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

elooooł :-)

katiuszka, pewnie juz w Paryzu jesteś, ale zycze udanego i przede wszystkim owocnego wyjazdu :tak::-) bawcie się cudnie!!:-)

Ani@k ja dalej na tym samym poziomie, ale widze ze Ty tez ;-):-)
u siebie prognozuje skok jutro ;-), u Ciebie zresztą tez :-)
a czemu pierwsza wyższą temp.zaznaczyłas tą sama co pierwsza niską? cos ta numeracja chyba nie teges jest... :confused2:

a ta polewka to mi wygląda na zupe ziemniaczaną :cool: bionda no weź nas uświadom :-)

Ostatnia edycja:
Ja myślę ze jeszczse moze ze dwa/trzy dni będę miała wysoką później zacznie spadać..
Jak to jest z tą temp.:confused2: na ile dni przed @ zaczyna spadać???
U każdej pewnie inaczej to wygląda.. chya że jest jakaś reguła:eek: zacznę zaraz czytać jakieś mądre rzeczy w necie..

To roznie jest, moze spasc przed @, w trakcie a nawet po. U mnie zaczyna spadac 2-3 dni przed @. Ale np.moje wykresy maja kazdy troche inny koniec (w sensie troche inaczej ta temp sie zachowuje, ale zawsze te 2-3dni przed leci w dół).

Heja :-)
A co to za dywagacje poranne o spadaniu tempki ?:-) Ma nie spaść więc proszę wizualizować tylko wzrosty !:tak:
Szczęka naprawdę opada jak nie spada a wzrasta ale tak właśnie będzie i przykro mi bardzo ale nie zdążycie przetestować spadków :tak::tak:
Ja wczoraj padłam po tych zakupach ale mam już wszystko i dzisiaj młoda sprząta a ja pichcę , pogoda tragiczna , coraz zimniej, ciekawe jak w Paryżu ?;-)
Ja wiem co to za polewka biondy -w życiu nie zgadniecie ale niech sama powie :-)
Bionda - dziś termin ale trzymasz sie, prawda ??? &&&&&&&&&&&&&&&:tak::tak:

Ani@k 0.5 stopnia? mnie nigdy tak nie zleciała od razu:confused2: na raty po 2-3 kreski (0.1st) w dół ;-)

Muma my omawiamy po prostu rózne warianty ;-):-)
a polewka biondy to pewnie coś na winie? ;-):-D

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry