Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i to potwierdza że trzeba mieć na prawdę pecha żeby się zarazićja nie unikałam kotów a do lipca 2011 przez 37 lat na pewno nie zachorowałam
ja zrobiłam badania jak się dowiedziałam o ciąży (dostałam skierowanie) i obie wartości miałam ujemne, kolejne badanie robiłam mniej więcej w połowie ciąży i wyniki nadal ujemne...oczywiście nie jem w ciąży surowizny choć bardzo mi tego brakuje :-( warzywa i owoce myję jak zawsze, z kotami raczej nie mam kontaktu a prace ogrodowe to dla mnie obca dziedzina życia ;-) więc kochane nie panikujcie bo to nie jest przeziębienie które się łapie jak człowiek nie założy kurtkijestem wykończona :-( wczoraj i przedwczoraj znów (poniedziałek też) jeździliśmy i kupowaliśmy wszystko do remontu, za każdym razem po 3-4 godziny łażenia więc po powrocie już tylko leżałam obolałaKasia. natka, jak się czujecie i jak remont?
ból pachwin który we wtorek już odpuszczał teraz powrócił i to podwojony ale przynajmniej myślę że jakieś 90% rzeczy kupiliśmy
wylewka już zrobiona, kostka położona a po Świętach ruszamy na całego więc dziś jedziemy w górki wypoczywać i świętować i wracamy w poniedziałek wieczorem

normalnie czarna magia dla mnie
niegrzeczna dziewczynka to jest typ nie reformowalny jeszcze na nią nie znalazłam sposobu ale wiesz ludzie się nad nią litują że ona taka biedna tam sama![]()