reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Ani@k wiedze, ze wystartowałas :tak: Nowy cykl- nowe mozliwosci ;-):-)
A u mnie jakaś kicha jest, pokiełbasiło sie strasznie i chyba w koncu tej owulki nie było...:-(
Chyba na straty ten cykl pojdzie.. trudno, najwyzej torbe na porodowke w styczniu bede szykowała;-) (a na Świeta bede sie opychała bezkarnie :-D)

Kok.o według tego opisu: (...)Jeżeli po jednym lub dwóch dniach temperatury wyższej, temperatura opadnie na linię podstawową lub poniżej, to również musimy zaczekać na pomiar czwartego dnia.
Jeżeli wśród tych czterech pomiarów tylko jeden znajduje się na poziomie linii podstawowej lub poniżej, a czwartego dnia temperatura jest wyższa niż poziom linii podstawowej, to wieczorem czwartego dnia zaczyna się okres niepłodny.
Natomiast jeżeli przez dwa dni temperatura opadła na linię podstawową lub poniżej, to musimy prowadzić dalszą obserwację cyklu i interpretację zacząć od nowa. (...)

Ja na Twoim miesjcu zaczęąłabym od nowa mierzenie i interpretację..
:tak:
bo ja się nie pochwaliłam że @ była i już prawie sobie poszła :)
na przyszły tydzień wybieram się do gina ...

Co do ziółek ojca klimuszki to przez internet dziewczyny kupywały..
A co gina.. Bzzzz nie obraź się proszę, ale nie mogę się oprzeć aby tego nie napisać..
Może zamiast to gina - weź eMa w obroty ;-) :-) oczywiście żartuję i mocno trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
wezmę go w obroty wezmę:laugh2:, ale muszę iść i sprawdzić czy po zabiegu wszystko w porządku ....ale najpierw obroty -gin dopiero ok czwartku w przyszłym tygodniu bo w tym nie mam czasu

no fakt ginekolog dziecka nie zrobi :-D to samo powiedziałam teściowej jak sie pytała czy byłam już u lekarza :laugh2:
wiecie co mam moją teściową głęboko w d ... i cieszę się że mogę to w końcu napisać , powiedzieć

:-)

Kok.o
jeszcze mi przyszło do głowy takie rozwiązanie ze ten cykl Ci się ciut wydłuży i owulka czeka aby się ujawnić jutro albo za dwa dni..
Bzzzz o tak, zdanie gina jest najważniejsze.. ja czekałam jak na zbawienie na wizuytę u mojego gina.. i się doczekałam i od tamtego zaczarowanego "tak, można" - wariuję na maksa!!!! Znaczy się przytulam bez pamieci, namiętnie, szalenie.. :eek:

Po 30-tce człowiek wariuje, ale jak skończy 35 to świr jest "chlebem powszednim" ;-) bynajmniej w moim wydaniu ;-):-)

Ani@k tak po cichutku tez mam nadzieje,ze moze jeszcze pęchol pęknie... więc chodze do swojego prywatnego gina na badania nieustannie :-D

lumina uściślijmy : kobieta-gin dziecka nie zrobi :-) (chociaż- teraz takie cuda robią ze i to technicznie jest możliwe). no. :-D
bo wiesz... jak gin fajny, to zdarzy mu sie zrobic jednak dziecko :-D

:-D:-D taaa jasne jak każdy M. .....

Tylko mój eM=ginekolog mi usg dopochwowego jakimś dziwnym sprzętem nie robi.. :-D

no fakt ginekolog dziecka nie zrobi :-D to samo powiedziałam teściowej jak sie pytała czy byłam już u lekarza :laugh2:
wiecie co mam moją teściową głęboko w d ... i cieszę się że mogę to w końcu napisać , powiedzieć

i tu przypomniał mi się kawał o jeżu, słyszałyście?
Złowił rybak złotą rybkę. Przyniósł ją do domu i rybka powiedziała że jak ją wypuszczą to spełni ich 3 życzenia. Usłyszała to córka rybaka i mówi 1."chcę jeża" 2."do dupy z tym jeżem" 3."wyciągnijcie mi tego jeża"

Ale ja mam dziś humor!!!!!:szok:

Kok.o czyli na "polu bitwy" raczej nie porażka a "ciche manewry". Przecież jajo się w JAJO nie da zrobić ;-)
Do Twojej "cichej nadzieji" dorzucam moje mocne kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
ekhmm... Ani@k "gabinety" są wyposażone w różny sprzęt:-) no i to zrozumiałe,że chodzisz tam,gdzie Ci odpowiada wyposażenie i sposob badania ;-):-D

Ostatnia edycja:
reklama
Dzwinym sprzętem w znaczeniu "chude, długie i nieprzyjemne" ;-) a z badań to już bardziej chyba.. dentystę wolę :sorry: tam przynajmniej rzadko chodzę.. :huh::nerd: nie w sensie ze zębów nie mam.. :sorry:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry