Dzień dobry babeczki

piękny dzień mamy dzisiaj , słońce naparza, wszystko się zaczyna zielenić ....no i w końcu po świętach !
Dziewczyny mam pytanko Czy wy się czymś wspomagacie Ja łykam cały czas folik i od tego cyklu łykam Duophaston w razie czego
wiesz co zapytaj gina o ten dupfaston jego się raczej nie bierze na własna rękę w przeciwieństwie do foliku czy jakiś tam witamin ...
Agaagaaga "wspomagaczy" jest całe mnóstwo. Folik wiadomo..
Duphaston brałam w ciąży - przepisany świadomie przez lekarza, który wychodzi z założenia że nie warto brać prochów bez potrzeby.
Ja dodatkowo wspomagam się czerwonym winem na silne i mocne endometrium.
W zależności od potrzeb indywidualnych bierze się:
- wiesiołek
- zioła ojca Klimuszki
- mucosolvan (na gluta)
- i nie pamiętam co jeszcze..
widzisz agaaaa u Ani@k dupka też przepisał lekarz ....
a co do tego gluta -tyle się o nim oczytałam ze dzisaij zafunduję sobie w końcu ten mucosolwan , a zioła to zamawiacie przez internet?
a... bo ja się nie pochwaliłam że @ była i już prawie sobie poszła

na przyszły tydzień wybieram się do gina ...
kok.o jeszcze niczego nie spisuj tak na straty - cytrynówka i co tam jeszcze wciągałaś zakłociły twoją temkę i już ... czekamy, czekamy
katiusza - co do szwagirek, dzieci i innych mam podobnie i chyba większość z nas.Choć to pewno zależy od nastaiwnia, humoru w danym dniu i pogody

Jest to dla nas drażliwy temat bo my musimy włożyć masę wysiłku w to co inne mają po rozstawieniu kolan ...no cóż takie życie. Każda ma prawo mieć gorsze i lepsze dni . Jestem tego samego zdania co zuzanka - kiedyś musi nam się udać ...ja powiedziałam sobie że zrezygnuje dopiero jak będę miała 42 lata (bo do tego wieku oficjalnie można załapać się na in vitro no i jeszcze jest szansa na zdrowego dzieciaczka) ... A kto wie czy się nie umówimy na kawę ... w Londynie w lipcu - hi hi hi .Przytulam cię mocno i wiem że za chwilkę będziesz miała lepsze dni

Zwłaszcza jak wpadniesz w wir pracy .
zuzanka wczoraj gubiła kilogramy .... szalona kobitka
bionda ? halooo? ileż te święta u ciebie trwają ?
muma... hop! hop!
lumina - nos do góry ale już ! wiosna idzie -jest pięknie -będzie dobrze ...
ale nasmarowałam .... ale jak wy piszecie to ja w pracy jestem właśnie idę się zbierać pomału ...
miłego dnia