reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

ja dołącze z piffkiem za chwilke :-D

bzzzz przeglądam i oglądam i faaajne to:tak:! i podziwiam za cierpliwość z dzierganiu :tak::shocked2:

no to zdrówko!! :-D

a bzzzz przecudne buraski na zdjeciach masz, kizie mizie takie fajne :happy:

Ostatnia edycja:
reklama
to zdrówko dziewczyny!!!
idę pooglądać te cudeńka bzzzz, a potem do spania, coś mnie to winko zmuliło...chyba że to ziółka :eek:
kok.o aleś mi walnęła komentarz pod zdjęciem:szok:;-) że ja na to nie wpadłam, że Ci się skojarzy!!!! a powinnam, powinnam:-D
Dobranoc Dziewczynki!!!!

ha! juz mam wareczke z soczkiem :-D
no to za jajka i wysokie loty temperatur! :-D

bzzzz kurcze no :-( ale koty tak mają, że zawsze rozglądają się przed wejściem na jezdnie:tak: I jak samochód jedzie to one wchodzą :crazy:

Cze laski!!!
Dobrze ze przed zasiadem przed kompem zrobiłam siku.. bo mało się nie posikałam ze śmiechu czytając wasze "rozmowy przy kielichu" :-) Już miałam się rozpisać o tym że mnie dziś dół złapał.. a tu taki rozwój sytuacji!!!!
:tak:
Katiuszka ziółka nie ziółka, winko nie winko ale za mój jutrzejszy spinning to nie chciałaś pić, co???!!!:wściekła/y: senkju wery macz!!!!:-p
Kok.o widzę że armia w natarciu :tak: fastryg robić nie umiem.. a oddychającej koszulki jeszcze nie mam:zawstydzona/y: więc pozostaje wystąpić bez lub w czymś co spowoduje odór na sali w której stoją rowerki.. :cool2:
Zuzanka a od kiedy Ty tak często sikasz? Bo wiesz ze w ciąży sika się więcej niż pije??!!! Ty może odstaw tą łiski, co?
A twórczością Bzzzz ja już się na FB fascynowałam.. trezba powiedzieć że Bzzzz ma talent!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry