reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Ani@k a ja już myślałam,że poddałaś się klątwom kok.o :-p:-p:-p a wiski jest dobra i nie oddam :laugh2::cool::no:
kok.o a nie wiem kochana jakoś tak mam od samego początku,że jesteś tutaj najbardziej taka "maczo" ,że nie dasz sobie w kasze dmuchać :tak::-)(w dobrych samych słowach,nie że źle myślę:cool2::eek: co by nie było :rofl2:)

reklama
Mnie oczywiście wylogowało jak próbowałam dodać komentarz do zdjęcia Katiuszki..
A klątwa Kok.o jakby to powiedzieć.. działa :szok: dziś pożarałam batoniki jeżyki i mi ..w .. uda poszło wszystko..:zawstydzona/y: jak próbowałam machać ręką to mi się mięścień tak zastał.. że nie mogłam ręką ruszać.. ;-)
Jutro zamaist autobusem to galopem na spinning przytruchtam.. :cool2:
Kok.o a ile mam czekać aż klątwa puści??? tzn Ty puścisz.. tzn Ty klątwę puścisz.. znaczy nie klątwę tylko zaklęcie.. czy czary.. :sorry:

Chciałam powiedzieć że właśnie się przed momentem zaczął piątek w dodatku 13-ego..
Nie za bardzo pamiętam czy to pechowy dzień czy raczej szczęśliwy.. hmm zależy jak dla kogo.
Dziś mój wielki dzień (chyba) w "spinningowni".. jak nic wieczorem nie napiszę to znaczy że mnie ktoś rozjechał albo prędzej ja kogoś rozjechalam ;-) i mnie spisują tzn moje dane spisują..

Dołek minął.. zatem w pełni świadomie mogę napisać że czytanie tego wątku pomaga w znalezieniu równowagi psychicznej. Dzięki dziewczyny że jesteście!!!

Dobra znikam i ja..
(chciałam napisać miłego dnia...) Śpijcie słodko!!!

Cze..
Dziś przyplątał się do mnie status najbardziej wyciszonej osoby na całych karaibach..
Bzzzz jestem pod wrazeniem Twoich zdjęć..

Ja dziś też tylko podczytuję..
Miłego dnia babolce!

eeelloooołłłł małpiatki :-D

Ani@k no dobra, nabyty status upoważnia Cie do niezabierania głosu, niewydawania opinii i do nieopuszczania zadnego naskrobanego przez kolezanki dzis wpisu ;-):-)

A u mnie dzis w oddziałach kolonizujących tereny nieznane coś się troche ruszyło :-) w koncu... mam nadzieje ze nie spadnie ta cholerna tempka :-)

reszta dziewczyn pewnie kaca leczy hyhy :-D
a zuzanka z lezy nogami na lampie :-D

Wiem że sią zapierałam przed tutejszą aktywnością ale nmuszę to powiedzieć, MUSZĘ!!!!!!
Kok.o JESTEŚ MISTRZYNIĄ!!!!!:-) I oby Wiesiek się nie przestraszył nowej rzeczywistości&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!!!!!!!

hej kobitki

ja od 6:30 leżałam z nogami do góry jak kok.o pisze :-):-Dmój eMek pojechał :tak:więc mam chatę wolną!!!:happy2::szok:łoooł od dawien dawna :szok::happy2::szok:Ani@k a Ty co kochana łamiesz swoje zasady???hmmmmm??:-D

a ja zjadam śniadanko ostatni dzień urlopu korzystam z lenistwa :happy2::tak:i uciekam na badanie ogólne interny (do adopcji )potrzebne i odpis pełny aktu małżeństwa :tak: więc kochane będę później

miłego dnia laseczki.

ja zwlekłam się niedawno ... zjadłam barszcz świąteczny jeszcze na śniadanie :cool2:
a poza tym ja z reguły śpię do 9-tej i to świętość w domu !!! powiedzcie mi tą temeraturę mierzy się z samego rana czy po prostu po przebudzeniu ? To pytanie na przyszłość żeby nie było :blink:

reklama
Heja,
No dałyście czadu wczoraj, się uśmiałam do śniadanka :-D:-D:tak:
A ja zaraz się muszę czymś zająć bo o jedzeniu tylko myślę :baffled::-D
Inne baby po tym antybiotyku nie mają apetytu a ja jakoś mam....;-)
Poza tym już powoli dociera do mnie , że za 3 dni poniedziałek i mam stresa w związku z tym...
kok.o - tempka ładnie w górze, ale jeszcze w weekend bym nie odpuszczała Wieśkowi i chłopakom ;-) &&&&&&&&&&&&&&&
Ani@k koniecznie się odmelduj po spinningu, na pewno będziesz naładowana energią jak kok.o , tak to jest po wysiłku fizycznym, dopiero jutro nie wstaniesz :-D
zuzanka - trzymam kciuki za "złoty strzał" :tak:&&&&&& , ja też mam wolną chatę - dzień jak codzień ostatnio , dobrze, że Was mam :tak::tak:
katiuszka - dokładnie tak samo cierpiałam po winie, ziołach, czymś tam jeszcze całą noc :-D
No trzeba czasem pocierpieć, chociaż wiecie, jak zaszłam z Julką (w pierwszym cyklu !:confused::happy2:) to też niby leżałam ale 10 minut !!:shocked2: Ale to dawno było...:-p
alex - ​co u Was ???
bzzz - się mierzy przed wstaniem , po przebudzeniu, no najlepiej o tej samej godzinie każdego dnia:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry