reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
zuzanka no to co Ty tu jeszcze robisz???:shocked2:

szybko koncz drinka, wypij szklanke soku, herbatki z miodem i cytrynką , wody i ziółek i właź na eMa, dopóki pęchol nie pękł! ;-):-D

nie!!! nie!!! nie!!! zuzanka nie słuchaj kok.o!!!! to znaczy słuchaj, wskakuj na eMa, ale nie pij tego wszystkiego co Ci napisała, bo będziesz miała to co ja wczoraj, a później będzie Cię straszyć, że niepotrzebnie robiłaś z siebie męczennicę:-D
A tak a propos jajników...to mnie kłują jak oszalałe!!!! to chyba dobrze, co??? tylko kok.o nie strasz mnie, że coś mi sie złego dzieje, bo ja to łyknę, przeciez wiesz:-D:tak:

nie no ja dzisiaj jeszcze nie a jutro rano 6 eMek na rajd jedzie więc swoją dziunię -niunię obudzi i heja ,żołnierzyki będą strzelać :-D:szok::rofl2: a jajo ma pękać przy nocy sobotniej podobno :eek::sorry:kok.o powoli nie wiem co i jak zaplatałam się najpierw sok?ziółka?winko?drink?cholera.......
katiuszka ja po szklance wody przed 18 godziną to biegam do toalety co 5 min a tak jak bym piła tyle co kok.o pisze to bym musiała wiadro mieć przy łóżku:-D:-D:-D

reklama
cześć bzzzz:-) widzę, że same trunkowe babeczki się zebrały:-D Ty piwko, ja winko, zuzka whisky, a kok.o??? No właśnie!!! Ty na samych ziółkach dzisiaj jedziesz???? no weź....napij się z nami!!!! a za co pijemy Kobietki??? ja proponuję tak nieskromnie za moje i zuzanaki pęchole, żeby pękły pięknie...co???
a potem za tempę kok.o, żeby po skoku nie spadła...a bzzz...żeby w przyszłym tygodniu lekarz powiedział, że daje zieolne światło i można dalej się starać...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry