reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
:happy:
tempka- na wykresie, jakos nic wielkiego sie nie chce dziać :wściekła/y:

tez miałas taki jakis senny i męczacy dzien? ja usypialam prawie na stojaco :sorry: masakra... eM walnal sie po pracy ok 18 i dopiero niedawno sie zwlókł z wyra :shocked2:
a, u mnie popaduje dzis caly dzien, pochmurno i ponuro jest. pewnie dlatego tacy zdechnieci jestesmy

no i jestem:tak: lekka kolacja skonsumowana,teraz piję herbatkę, a już w kolejce czeka niedopita lampka winka, a w kuchni parzą się ziółka:-) i będzie powtórka z rozrywki:-D czyli ziółka popijane winkiem, a co!!! skoro można...tylko faktycznie tak jak Muma pisała - sikać się chce po takiej mieszance i dawce. Doświadczyłam tego wczoraj:eek: otóż to było tak...kok.o możesz zacząć pić swoje ziółka, zabieram się za opis wczorajszych wydarzeń:-D tak więc...najpierw wypiłam jakiś tam soczek, żeby popić witaminki, potem popiłam winka, a skończyłam na ziółkach. Po tym wszystkim, jak to mówi kok.o, włazłam na eMa:-D no i jak wszem i wobec wiadomo, nie wolno "po" wstawać nawet do toalety!!!!!! tak więc leżałam, nawet bałam się oddychać, żeby coś cennego nie wypłynęło:-D no i wszystko by było pięknie i ładnie....gdyby nie zachciało mi sikać po tych wszystkich piciach!!!! i to tak konkretnie!!! Matko!!!! co ja przeżyłam!!!! ale nie wstałam!!!! wytrzymałam do samego rana:szok: ale ledwo otworzyłam oczy, a już biegłam do łazienki:-D co za poświęcenie, nie???;-)no ale czego się nie robi, żeby fasolka była...
No to by było na tyle jeśli chodzi o moje wczorajsze ekscesy:-)

Ostatnia edycja:
katiuszka to mnie ubawiłaś ,uśmiałam się do łez....:-D:-D:-D
kok.o u nas dzisiaj pięknie było ja kawkę spijałam na tarasie ,pranko na dworku ,od h pada ,mży ale samopoczucie miałam dobre bo słonko świeciło ale od popołudnia migrena była :wściekła/y:teraz zalewam ją drinkiem :-)no widziałam Twoje opisy kochana na tempce ja się nie znam ale liczę na wasze wyrozumiałe tłumaczenie?!:confused2::zawstydzona/y:

haha :-D katiuszka bidulko ;-):-) (ziółka już sączę :-D ) kurcze, po godzinie to przeciez juz mogłaś pognać do kibelka :-D
zwłaszcza, ze przepełniony pęcherz uciska na ściany macicy i szyjki zatykając jej ujście i zołnierzyki nie mogą wędrować

hyhyhy ;-):-p;-)

zuzanka
wykres mówi,że nic nie wiadomo o owulce (czy była, czy ma zamiar byc... ??? ), pierwszy raz mam takie góry i doliny, wiec sama zgłupiałam ;-)

Ostatnia edycja:
haha :-D katiuszka bidulko ;-):-) (ziółka już sączę :-D ) kurcze, po godzinie to przeciez juz mogłaś pognać do kibelka :-D
zwłaszcza, ze przepełniony pęcherz uciska na ściany macicy i szyjki zatykając jej ujście i zołnierzyki nie mogą wędrować

no nie gadaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to ja się tyle męczyłam na marne???? i jeszcze mogłam zaszkodzić???? no by to cholera wzięła!!!!!:szok::wściekła/y::wściekła/y:

Właśnie poczytałam Twoje komentarze na wykresie:-D ale się uśmiałam:-D to piszesz, że imprezka się nie rozkręciła...hmmm może tam tez tak śpiąco jak i na zewnątrz, yyy???:-D:-)

Ostatnia edycja:
hehehe katiuszka, ściemniam, a Ty łykasz jak młody pelikan ;-):-D:-D
spooookooooojnie, Twoje pełne miłości i poświęcenia pęcherzysko nie ma szans na powstrzymanie armii ;-):-)

reklama
hehehe katiuszka, ściemniam, a Ty łykasz jak młody pelikan ;-):-D:-D
spooookooooojnie, Twoje pełne miłości i poświęcenia pęcherzysko nie ma szans na powstrzymanie armii ;-):-)

łomatko!!!! no aleś mnie wystraszyła:szok::-D a ja taka niekumata, wszystkiego uczę się od Was, no to co się dziwisz, że łykam wszystko???:-D;-) ale na przyszłość proszę mi nie robić takich kawałów, bo gotowam zejść na atak serca:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry