Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

masakra... eM walnal sie po pracy ok 18 i dopiero niedawno sie zwlókł z wyra 
lekka kolacja skonsumowana,teraz piję herbatkę, a już w kolejce czeka niedopita lampka winka, a w kuchni parzą się ziółka:-) i będzie powtórka z rozrywki
czyli ziółka popijane winkiem, a co!!! skoro można...tylko faktycznie tak jak Muma pisała - sikać się chce po takiej mieszance i dawce. Doświadczyłam tego wczoraj
otóż to było tak...kok.o możesz zacząć pić swoje ziółka, zabieram się za opis wczorajszych wydarzeń
tak więc...najpierw wypiłam jakiś tam soczek, żeby popić witaminki, potem popiłam winka, a skończyłam na ziółkach. Po tym wszystkim, jak to mówi kok.o, włazłam na eMa
no i jak wszem i wobec wiadomo, nie wolno "po" wstawać nawet do toalety!!!!!! tak więc leżałam, nawet bałam się oddychać, żeby coś cennego nie wypłynęło
no i wszystko by było pięknie i ładnie....gdyby nie zachciało mi sikać po tych wszystkich piciach!!!! i to tak konkretnie!!! Matko!!!! co ja przeżyłam!!!! ale nie wstałam!!!! wytrzymałam do samego rana
ale ledwo otworzyłam oczy, a już biegłam do łazienki
co za poświęcenie, nie???;-)no ale czego się nie robi, żeby fasolka była...

teraz zalewam ją drinkiem :-)no widziałam Twoje opisy kochana na tempce ja się nie znam ale liczę na wasze wyrozumiałe tłumaczenie?!

katiuszka bidulko ;-):-) (ziółka już sączę
) kurcze, po godzinie to przeciez juz mogłaś pognać do kibelka
;-)hahakatiuszka bidulko ;-):-) (ziółka już sączę
) kurcze, po godzinie to przeciez juz mogłaś pognać do kibelka
![]()
zwłaszcza, ze przepełniony pęcherz uciska na ściany macicy i szyjki zatykając jej ujście i zołnierzyki nie mogą wędrować

ale się uśmiałam
to piszesz, że imprezka się nie rozkręciła...hmmm może tam tez tak śpiąco jak i na zewnątrz, yyy???
:-)hehehe katiuszka, ściemniam, a Ty łykasz jak młody pelikan ;-)
spooookooooojnie, Twoje pełne miłości i poświęcenia pęcherzysko nie ma szans na powstrzymanie armii ;-):-)

a ja taka niekumata, wszystkiego uczę się od Was, no to co się dziwisz, że łykam wszystko???
;-) ale na przyszłość proszę mi nie robić takich kawałów, bo gotowam zejść na atak serca