witam się cieplutko
kawka zrobiona i pita na tarasie jaka u Nas pogoda piękna ,cieplutko jak latem ;-) ale coś się chmurzy ?! pranko mam porozwieszane taras do końca sprzątnęłam ,po majówce powsadzam pędy i będzie jak w bajce ...a od sierpnia na pół etatu będę pracować to już w ogóle rano kawka na tarasie i śniadanko
Muma dzięki :***a bzzz faktycznie ma fajne te cudeńka moja mała też się zachwyciła ostatnio etui na telefon i aż byłam zdźiwiona ,że ona "nastolatka " to będzie chciała ;-)bo teraz mają dość dziwne te gusta
kasia.natka a ja chciałam zawsze w domu rodzić ,tylko,że mój M nie chce bo się o mnie boi ,że może pójdzie coś nie tak :-(chociaż jak my mamy szpital rzut beretem,ale ja i tak w domu chciałabym

Ani@k ja na siłownie mam jakąś blokadę coś mi pod górkę w tym miesiącu ,ale tak jak Ty jem z głową i nie przesadzam,co 3 h i małe porcje zdrowe i pożywne no i rower na świeżym powietrzu doszedł po h to trochę się ruszam ;-)ale na siłkę chyba i tak nie pójdę już w tym miesiącu bo mi się wypłata rozeszła a mam kilka wydatków na małą i szkoda mi wydawać na moje potrzeby

ehh studnia bez dna ...zawsze coś ,a @ może przyszła wcześniej bo owu była wcześnie ,przez ziółka???
kok.o ja Cię podziwiam tak na ten spinning codziennie

aaa i
Ani@k jak udzieli Ci się "klątwa "

kok.o to daj znać to poproszę ,żeby rzuciła na mnie klątwę o bliźniaki hehehehe
katiuszka jak Twoje jajniki ? mi p.dr powiedziała,że jak się bierze clo to musi być monitoring bo nie wiadomo czy pęknie jajo a wtedy zamienia się w torbiel a to nie dobrze

a i mnie boli lewy a w prawym mam pęcherzyk

no i 8 czerwca mam HSG (DROŻNOŚĆ JAJOWODÓW) termin wyliczyłam na 30 dc mam nadzieję,że będzie jak w zegarku bo inaczej

...no i słonko się schowało.