reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

kasia.natka to tylko 50 kilka dni???? wowwww...jak dla mnie to już na dniach:-D szykuj torbę, żebyś nie pojechała ze szlafrokiem tylko:-D
:sorry:
problem w tym że jeszcze nawet tego szlafroczka nie mam :zawstydzona/y: :-D

a tak z innej beczki....można ziółka popijac winkiem???? bo ja sobie nalałam na endo, a w trakcie picie przypomniałam sobie o ziółkach:eek: No i teraz piję jedno i drugie:szok::sorry:
jasne że można :tak: istotne tylko w jakiej kolejności bo ziółka zawsze na noc czyli przed snem a wcześniej to co kto lubi ;-)

reklama
kasia.natka- bo szlafroczek i tak niepotrzebny , będzie ciepło a Tobie to wręcz gorąco , ważna koszula rozpinana odpowiednio i podkłady specjalne, bo te szpitalne to się do niczego nie nadają ;-)
Oby tylko Dominisia nie miała żółtaczki dzidziusiowej to raz dwa będziecie w domku :-)
bzzz - miłego dnia :-) powiedz czy te piękne prace Twoje ręczne co masz na facebooku to czasem sprzedajesz ?:-)

witam się cieplutko

kawka zrobiona i pita na tarasie jaka u Nas pogoda piękna ,cieplutko jak latem ;-) ale coś się chmurzy ?! pranko mam porozwieszane taras do końca sprzątnęłam ,po majówce powsadzam pędy i będzie jak w bajce ...a od sierpnia na pół etatu będę pracować to już w ogóle rano kawka na tarasie i śniadanko :tak:
Muma dzięki :***a bzzz faktycznie ma fajne te cudeńka moja mała też się zachwyciła ostatnio etui na telefon i aż byłam zdźiwiona ,że ona "nastolatka " to będzie chciała ;-)bo teraz mają dość dziwne te gusta :eek:
kasia.natka a ja chciałam zawsze w domu rodzić ,tylko,że mój M nie chce bo się o mnie boi ,że może pójdzie coś nie tak :-(chociaż jak my mamy szpital rzut beretem,ale ja i tak w domu chciałabym :happy::sorry:
Ani@k ja na siłownie mam jakąś blokadę coś mi pod górkę w tym miesiącu ,ale tak jak Ty jem z głową i nie przesadzam,co 3 h i małe porcje zdrowe i pożywne no i rower na świeżym powietrzu doszedł po h to trochę się ruszam ;-)ale na siłkę chyba i tak nie pójdę już w tym miesiącu bo mi się wypłata rozeszła a mam kilka wydatków na małą i szkoda mi wydawać na moje potrzeby :zawstydzona/y:ehh studnia bez dna ...zawsze coś ,a @ może przyszła wcześniej bo owu była wcześnie ,przez ziółka???
kok.o ja Cię podziwiam tak na ten spinning codziennie :shocked2::szok:aaa i Ani@k jak udzieli Ci się "klątwa ":-D:rofl2:kok.o to daj znać to poproszę ,żeby rzuciła na mnie klątwę o bliźniaki hehehehe

katiuszka jak Twoje jajniki ? mi p.dr powiedziała,że jak się bierze clo to musi być monitoring bo nie wiadomo czy pęknie jajo a wtedy zamienia się w torbiel a to nie dobrze :no:a i mnie boli lewy a w prawym mam pęcherzyk :tak::-D

no i 8 czerwca mam HSG (DROŻNOŚĆ JAJOWODÓW) termin wyliczyłam na 30 dc mam nadzieję,że będzie jak w zegarku bo inaczej :crazy::wściekła/y::crazy:

...no i słonko się schowało.

zuzanka -no widzisz , to nasze młode podobne trochę:-) Moje dziecko ogólnie kocha wszystkie zwierzaki, czuję, że ona będzie weterynarzem albo w jakimś schronisku dla psiaków skończy, ale kocha myszki, krety, ptaszki i stąd te cudaki bzzz też ją podwójnie zafascynowały ;-)
U mnie też ciepło ale bez słońca, muszę iść taras ogarnąć bo jakieś głupolki zrobiły gniazdo w rynnie i sypią mi gałązki na płytki i nie powiem co robią jeszcze - ale ja już mam tokso więc luz, mogę sobie sprzątać :-p
Trzymam kciuki za Twoje bliźniaki &&&&&&& :-) Jak macie szpital blisko to zawsze można spróbować z tym porodem w domu , nie ? :tak:

no właśnie Muma o tym myślałam,zwłaszcza,że mam znajomą p.dr ,która jest ordynatorem w szpitalu ginekologicznym i mogła by mi podesłać dobrą kadrę ;-):tak:i zawsze jak coś się zacznie dziać to jadę 5 minut do szpitala ....no ale to jeszcze długi czas na to hehe :-):-D:rofl2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry