reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
To jak byłaś szczepiona to pewnie po szczepieniu przeciwciała :tak:
Na różyczce się tak świetnie jak na toxo chrzanionym nie znam ..
Wiem tylko , że chorowałam a to było tak: w liceum babka wzięła mnie na matmie do tablicy i nic nie umiałam .. Ona dyktuje zadanie a ja stoję , rączki mi smętnie zwisają (bez rękawków bo czerwiec) a baba mówi: Kaśka ty masz różyczkę !!!!!!! Patrzę a ja całe rączki mam czerwone :tak::-D Co za ulga - prosto do domu :tak:
Teraz uciekam trochę na powietrze :-)

Ostatnia edycja:
To jak byłaś szczepiona to pewnie po szczepieniu przeciwciała :tak:
Na różyczce się tak świetnie jak na toxo chrzanionym nie znam ..
Wiem tylko , że chorowałam a to było tak: w liceum babka wzięła mnie na matmie do tablicy i nic nie umiałam .. Ona dyktuje zadanie a ja stoję , rączki mi smętnie zwisają (bez rękawków bo czerwiec) a baba mówi: Kaśka ty masz różyczkę !!!!!!! Patrzę a ja całe rączki mam czerwone :tak::-D Co za ulga - prosto do domu :tak:
Teraz uciekam trochę na powietrze :-)

to ja Ci bardzo pani doktor dziękuję:)
uspokoiłaś mnie

Zuzanka, na gotowanie też zapraszam!!

O tak.. taki dziś zapier..l mam że mała bania:-( dawno w piątki tak intensywnie nie pracowałam.. :nerd: łeb mi pęka i myślę żeby se zrobić kurację chmielową dziś wieczorkiem..
Zastanawiam się czy bardziej tyskie czy lecha se zaserwować.. albo warkę.. tylko bez soku.. bo wyjście do sklepu nie na moje dzisiejsze siły.. :zawstydzona/y:
Najprawdopodobniej polegnę przy szklance.. herbaty.. :-(:zawstydzona/y:
Ehhh...

bzzz oj ja to się zasiedziałam w pisaniu życiorysu do OA i właśnie sobie zdałam sprawę ,że muszę się rozliczyć jeszcze z Pit-u hehehe:szok::-D
Ani@k do herbatki zawsze można prądu dodać :-)Muma po spacerku? jak pogoda u Was ?u nas słonko wyszło

no i ruszam na miasto zrobić jeszcze w Novum badanie AMH bo w mojej przychodni liczą sobie 207 zł a w Novum 105 zł jest różnica co ?

no więc do wieczora dziewczynki......

zuzanka - no jest różnica w cenach badań, dokładnie, trzeba sprawdzać w kilku miejscach.
U mnie ciepło ale się zachmurzyło, podobno w weekend to ma padać niestety :baffled:, a przynajmniej trawka urośnie ;-)
Uciekam do garów, miłego piątkowego popołudnia Dziewczynki :-)

reklama
Cześć Dziewczyny!!!
Jak tam minął piątek 13-stego???:szok::-) U mnie normalnie, bez żadnych niespodzianek i pecha. Nie jestem przesądna, ale jak od rana trąbili, że taka pechowa data, to sama zaczęłam się pilnować, żeby przypadkiem sobie czegoś nie zrobić. No i się upilnowałam, bo jestem cała i zdrowa:tak: Fajnie, że dziś piątek, znowu dwa dni wolnego!!! nooo ale się napracowałam w tym tygodniu...całe 3 dni!!! :-D
ani@k, no ciekawa jestem czy się zebrałaś na spinning????:-poj...nie radziłabym Ci się znowu wymigać!!! kok.o Cię wyklnie na amen!!! lepiej idź!!!!:tak:
zuzanka, a Ty znowu sprzątasz!!!!:szok: matkooooo dziewczyno!!! co Ty tak w kółko sprzątasz??? przecież nawet nie zdąży się na brudzić:szok::tak: yyyy a ja myślałam, że to ja mam nie po kolei w głowie z moimi porządkami:tak:ale przy Tobie to ja jestem mały pikuś:tak::-) masz już jakiś konketny plan na samotny wieczór??? czy już może niesamotny???;-)a co z alkoholi dziś proponujesz??? bo ja nadal winko...nie chce, ale muszę!!!!:tak: No i trzymam kciuki za poranny strzał&&&&&&&&&:-)
bzzzz...pooglądałam Twoje zdjęcia, te na fejsie i na stronce, która podałaś. Noooo Ty to Kobieto masz cierpliwość!!!! śliczniutkie te Twoje dzieła, ale jakie pracochłonne:szok: ojj ja się nie nadaję do takich robótek!!! ale piękne są, trzeba przyznać!!!!
Muma, przyjmujesz nominację na lekarza ordynatora na oddziale "schizkółko"???:-D ktoś jest za??? a może przeciw??? bo ja jak najbardziej ZA!!!!
idę poczytać wykres kok.o...podobno coś się zaczyna dziać:confused: muszę sprawdzić co????!!!!
ahaaa i zobaczę jak Wam się spodobały moje ślimaki:-D
to do później!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry