Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Co za ulga - prosto do domu 
To jak byłaś szczepiona to pewnie po szczepieniu przeciwciała
Na różyczce się tak świetnie jak na toxo chrzanionym nie znam ..
Wiem tylko , że chorowałam a to było tak: w liceum babka wzięła mnie na matmie do tablicy i nic nie umiałam .. Ona dyktuje zadanie a ja stoję , rączki mi smętnie zwisają (bez rękawków bo czerwiec) a baba mówi: Kaśka ty masz różyczkę !!!!!!! Patrzę a ja całe rączki mam czerwoneCo za ulga - prosto do domu
Teraz uciekam trochę na powietrze :-)
łeb mi pęka i myślę żeby se zrobić kurację chmielową dziś wieczorkiem..

:-) U mnie normalnie, bez żadnych niespodzianek i pecha. Nie jestem przesądna, ale jak od rana trąbili, że taka pechowa data, to sama zaczęłam się pilnować, żeby przypadkiem sobie czegoś nie zrobić. No i się upilnowałam, bo jestem cała i zdrowa
Fajnie, że dziś piątek, znowu dwa dni wolnego!!! nooo ale się napracowałam w tym tygodniu...całe 3 dni!!! 
oj...nie radziłabym Ci się znowu wymigać!!! kok.o Cię wyklnie na amen!!! lepiej idź!!!!
matkooooo dziewczyno!!! co Ty tak w kółko sprzątasz??? przecież nawet nie zdąży się na brudzić
yyyy a ja myślałam, że to ja mam nie po kolei w głowie z moimi porządkami
ale przy Tobie to ja jestem mały pikuś
:-) masz już jakiś konketny plan na samotny wieczór??? czy już może niesamotny???;-)a co z alkoholi dziś proponujesz??? bo ja nadal winko...nie chce, ale muszę!!!!
No i trzymam kciuki za poranny strzał&&&&&&&&&:-)
ojj ja się nie nadaję do takich robótek!!! ale piękne są, trzeba przyznać!!!!
ktoś jest za??? a może przeciw??? bo ja jak najbardziej ZA!!!!
muszę sprawdzić co????!!!!