Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
lumina, leć z jakimś becikiem pod komin...a nóż Ci coś przyniósłkto wierzy w bociana ? bo właśnie siedzi na kominie![]()

a ja czekam na Żwawego Mariana

Muma, przyjmujesz nominację na lekarza ordynatora na oddziale "schizkółko"???ktoś jest za??? a może przeciw??? bo ja jak najbardziej ZA!!!!
idę poczytać wykres kok.o...podobno coś się zaczyna dziaćmuszę sprawdzić co????!!!!
ahaaa i zobaczę jak Wam się spodobały moje ślimaki
to do później!!!!
jestem ZA !!!to łap go za nogi i nie puszczaj !!!kto wierzy w bociana ? bo właśnie siedzi na kominie![]()
A u mnie dzis w oddziałach kolonizujących tereny nieznane coś się troche ruszyłow koncu... mam nadzieje ze nie spadnie ta cholerna tempka
![]()
Ani@k a Ty co kochana łamiesz swoje zasady???hmmmmm??
a ja zjadam śniadanko ostatni dzień urlopu korzystam z lenistwa![]()
Zuzanka lenistwo to nic nie robienie..
a zasady - musiałam je na chwilę złamać bo jeszcze wtedy nie wiedziałam ze pod wykresem Kok.o można dawać komentarze.. 
Ani@k koniecznie się odmelduj po spinningu, na pewno będziesz naładowana energią jak kok.o , tak to jest po wysiłku fizycznym, dopiero jutro nie wstaniesz![]()
Kok.o pewnie postuka się w głowę jak zobaczy że poległam..
:-( ja się melduje sprawy pozałatwiałam,nawet łazienkę zrobiłamczyściutka już jest ...mam tylko odkurzanie i podłogi
a teraz spijam kawkę i muszę sobie wieczór zaplanować?hmmmm??

cześć dziewczynki,
ja dziś w domu, i w poniedziałek też wolne, i mam nadzieję - po poniedziałkowej wizycie u gin też wolne na długo![]()
Ani@k -bo dziś nie jest zwykły piątek, dziś jest piątek 13go
A co ze spinningiem, to po piwku ??
Trzymaj się kochana już niedługo weekend![]()
Kok.o mnie drugi raz wyklnie..Ani@k do herbatki zawsze można prądu dodać![]()
jak skończę Warkę - sprubuję herbatkę.. ale nie wiem czy po warce będę miała siłę jeszcze coś wypić..
ani@k, no ciekawa jestem czy się zebrałaś na spinning????oj...nie radziłabym Ci się znowu wymigać!!! kok.o Cię wyklnie na amen!!! lepiej idź!!!!
![]()

se buraka kupię aby czerwoność wytłumaczyć..
kto wierzy w bociana ? bo właśnie siedzi na kominie![]()
Ja w boćka to już chyba nie wierze Widziałam go już w tym roku w święta za domem u mojej mamci Hmmm co roku widzę jak sobie ładnie chodzą po łące i szukają żabek;-) Zawsze wypatruje jak skończą jedzonko i będą odlatywać Podobno jak się widzi bociana w locie to należy życzenie sobie zmówić i że się spełni Mi niestety do tej pory się nie spełniło :-(Mam nadzieję że to w końcu nastąpiu mnie szlafroczek jest na liście ze szpitala no i tak sobie myślę że w tych dniach po to może się nawet przydać a i pogody nie da się przewidziećkasia.natka- bo szlafroczek i tak niepotrzebny , będzie ciepło a Tobie to wręcz gorąco , ważna koszula rozpinana odpowiednio i podkłady specjalne, bo te szpitalne to się do niczego nie nadają ;-)
Oby tylko Dominisia nie miała żółtaczki dzidziusiowej to raz dwa będziecie w domku :-)
:-)
podkłady wiem że dają belli więc ok a co do żółtaczki to ja też bym wolała żeby Misię ominęła &&&ja chyba jednak jestem zbyt lękliwa więc nawet nie brałam tej opcji pod uwagę ale podziwiam twoją odwagękasia.natka a ja chciałam zawsze w domu rodzić ,tylko,że mój M nie chce bo się o mnie boi ,że może pójdzie coś nie tak :-(chociaż jak my mamy szpital rzut beretem,ale ja i tak w domu chciałabym
.