reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Muma, przyjmujesz nominację na lekarza ordynatora na oddziale "schizkółko"???:-D ktoś jest za??? a może przeciw??? bo ja jak najbardziej ZA!!!!
idę poczytać wykres kok.o...podobno coś się zaczyna dziać:confused: muszę sprawdzić co????!!!!
ahaaa i zobaczę jak Wam się spodobały moje ślimaki:-D
to do później!!!!

:tak:jestem ZA !!!
kto wierzy w bociana ? bo właśnie siedzi na kominie :-D
to łap go za nogi i nie puszczaj !!!

A u mnie dzis w oddziałach kolonizujących tereny nieznane coś się troche ruszyło :biggrin2: w koncu... mam nadzieje ze nie spadnie ta cholerna tempka :biggrin2:

Myślę że Wiesiek da radę i przetrwa!!!!!!!! :tak:

Ani@k a Ty co kochana łamiesz swoje zasady???hmmmmm??:-D

a ja zjadam śniadanko ostatni dzień urlopu korzystam z lenistwa :happy2::tak:

Korzystasz z lenistwa?? yhy.. dalsze wpisy to potwierdzają :-D Zuzanka lenistwo to nic nie robienie.. :tak: a zasady - musiałam je na chwilę złamać bo jeszcze wtedy nie wiedziałam ze pod wykresem Kok.o można dawać komentarze.. :zawstydzona/y:

Ani@k koniecznie się odmelduj po spinningu, na pewno będziesz naładowana energią jak kok.o , tak to jest po wysiłku fizycznym, dopiero jutro nie wstaniesz :-D

Ja tak sobie pomyślałam że tą energię po spiningową zostawię sobie na dni płodne.. dziś Warka wpadła i nie miałam serca jej zostawić samej.. :zawstydzona/y: Kok.o pewnie postuka się w głowę jak zobaczy że poległam.. :zawstydzona/y::-(

ja się melduje sprawy pozałatwiałam,nawet łazienkę zrobiłam :-D:biggrin2:czyściutka już jest ...mam tylko odkurzanie i podłogi :tak:
a teraz spijam kawkę i muszę sobie wieczór zaplanować?hmmmm??

I to się nazywa leniuchowanie??? :confused:

cześć dziewczynki,
ja dziś w domu, i w poniedziałek też wolne, i mam nadzieję - po poniedziałkowej wizycie u gin też wolne na długo:)

Pewnie się doczekać poniedziałku nie możesz? :biggrin2:
Ani@k -bo dziś nie jest zwykły piątek, dziś jest piątek 13go :happy2:
A co ze spinningiem, to po piwku ??
Trzymaj się kochana już niedługo weekend :tak::tak:

Dzięki kochana. a piwko to zamiast.. :zawstydzona/y: Kok.o mnie drugi raz wyklnie..

Ani@k do herbatki zawsze można prądu dodać :biggrin2:

Tzn. że grzałkę ;-)? czy o prąd z butelki chodzi..:confused: jak skończę Warkę - sprubuję herbatkę.. ale nie wiem czy po warce będę miała siłę jeszcze coś wypić..:surprised:

ani@k, no ciekawa jestem czy się zebrałaś na spinning????:-poj...nie radziłabym Ci się znowu wymigać!!! kok.o Cię wyklnie na amen!!! lepiej idź!!!!:tak:

Aż mi wstyd.. :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: se buraka kupię aby czerwoność wytłumaczyć..:zawstydzona/y:

kto wierzy w bociana ? bo właśnie siedzi na kominie :-D

Bocian czy bocianica??? w zależności od płci bociana wywróżona zostanie płeć dziecka ;-)

uuu ile mam zaległości w czytaniu :biggrin2: Ja w boćka to już chyba nie wierze Widziałam go już w tym roku w święta za domem u mojej mamci Hmmm co roku widzę jak sobie ładnie chodzą po łące i szukają żabek;-) Zawsze wypatruje jak skończą jedzonko i będą odlatywać Podobno jak się widzi bociana w locie to należy życzenie sobie zmówić i że się spełni Mi niestety do tej pory się nie spełniło :-(Mam nadzieję że to w końcu nastąpi

reklama
ja kochane tylko na szybko bo u mnie kolejny dzień remontu więc ani czasu ani warunków nie mam :-( ale poczytałam co nieco
kasia.natka- bo szlafroczek i tak niepotrzebny , będzie ciepło a Tobie to wręcz gorąco , ważna koszula rozpinana odpowiednio i podkłady specjalne, bo te szpitalne to się do niczego nie nadają ;-)
Oby tylko Dominisia nie miała żółtaczki dzidziusiowej to raz dwa będziecie w domku :-)
:-)
u mnie szlafroczek jest na liście ze szpitala no i tak sobie myślę że w tych dniach po to może się nawet przydać a i pogody nie da się przewidzieć :baffled: podkłady wiem że dają belli więc ok a co do żółtaczki to ja też bym wolała żeby Misię ominęła &&&

kasia.natka a ja chciałam zawsze w domu rodzić ,tylko,że mój M nie chce bo się o mnie boi ,że może pójdzie coś nie tak :-(chociaż jak my mamy szpital rzut beretem,ale ja i tak w domu chciałabym :happy::sorry:
.
ja chyba jednak jestem zbyt lękliwa więc nawet nie brałam tej opcji pod uwagę ale podziwiam twoją odwagę :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry