reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Coś cicho dzisiaj :-)
zuzanka -
a Ty co porabiasz sama w domu , co ??? ;-):-D
katiuszka -dzięki za nominację :tak:
Ani@k -mam nadzieję, że nie zostaniesz wyklęta, ja tam rozumiem Twój wybór ;-)
Ja to nawet miałam na medycynę zdawać, wiecie, chodziłam do specjalnej klasy w LO - biolchem z autorskim programem biochemii :-p Ale w III klasie zabrali nas (i super) do instytutu anatomii w Łodzi i tam obejrzeliśmy preparaty wszelakie ze zwłok ludzkich, płodów, brrrrrrrrrr, masakra i horror. Do dziś widzę tych biednych ludzi w formalinowych gablotach:szok:
I odpadłam, skonczyłam finanse i bankowość :-D
Aktualnie dokształcam się z pomiarów NT przed poniedziałkowym USG ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
elooł :-)
ja nachwilke tylko, bo padam na pysk jakoś tak ..:confused:
Ani@k mam nadzieje,ze czerwien buraczana (odcień barszczu wigilijnego) niezmywalna będzie z lica Twego do wtorku przynajmniej, a kurcze mięśni i przerośnięte galaretowate uda nie dadzą Ci normalnie żyć, dopóki na spinning nie pójdziesz :tak: Ja dzis jestem po spinningu, po eMie i prawie po wareczce z soczkiem (chyba to piffko mnie tak zmogło), wiec kochana : nie ZAMIAST pijemy, tylko PO! zeby płyny uzupełnić ;-):-D

katiuszka, zapytaj eMa, czy Żwawego Mariana wysłał w ogóle na front walki :-D No bo jak jakichś np. ślamazarnych naukowców posłał czy innych myślicieli, to zanim oni oglądną i przeanalizują po drodze wszystkie freski na Twoich ściankach, to juz bedzie po "wielkim wybuchu"! :tak::-D Tu kompetentnych trza wysyłać! no :-D

zuzanka... też nie kumam Twojej definicji odpoczynku :sorry2:, kłóci się ona mocno z moją... A swoją drogą to Wy straszne brudasy musicie być! :tak: ;-):-pskoro musisz tak codziennie czyścić, sprzątać , odkurzać i co tam jeszcze robisz w ramach tzw. leniuchowania.:-D

Muma , jestem za Twoją nominacją :tak::-) Gratuluje!! :-D ( klapa, rąsia, buźka, goździk ) :-D

Ostatnia edycja:
dzień dobry :)
ja powoli szykuję sie do remontu ...więc znowu mam w domu pełno kartonów ...poza tym muszę przejrzeć swoje buty 9bo są wszędzie dosłownie) a oczywiście jak każda kobieta nie mam w czym chodzić :baffled:no i mam dylemat z prezentem dla M w przyszły czwartek ma ur....no nic może mnie natchnie - idę doczytać wczorajsze gadki-szmatki :nerd:miłego dnia :)))
3xaga zmuś się, zmuś!!! dużo jest frajdy jak temp. wzrasta a jeszcze więcej jak nie spada..
biggrin.gif

no z pewnością
laugh2.gif

oj byłam pewna że więcej nastukałyscie a tutaj taaaaaakkkkkkkkkaaaaa cisz ?!:szok:

Ostatnia edycja:
uuu ile mam zaległości w czytaniu :biggrin2: Ja w boćka to już chyba nie wierze Widziałam go już w tym roku w święta za domem u mojej mamci Hmmm co roku widzę jak sobie ładnie chodzą po łące i szukają żabek;-) Zawsze wypatruje jak skończą jedzonko i będą odlatywać Podobno jak się widzi bociana w locie to należy życzenie sobie zmówić i że się spełni Mi niestety do tej pory się nie spełniło :-(Mam nadzieję że to w końcu nastąpi
co roku bociany latają nad domem mojej mamy i co zawsze dzwonia do mnie z domu żebym przyjechała i gadam te życzenia i też nic chyba już nie wierzę w bociany:baffled: moze teraz dzieci trzeba w kapuście szukać :eek::eek:

cześć kobitki

kok.o zależy kto uważa co za bród i bałagan :-Dmi przeszkadza palec odbity na lustrze ,zachlapany zlew po rannej toalecie ,czy okruszki na dywanie :szok::tak::-D;-)nie wspomnie o wielu innych drobiazgach ....ale co tu dużo mówić uwielbiam sprzątać w domu i mieć nie naganny porządek (każdy ma swojego świra );-)
bzzzz no widzisz masz co robić :-pa tak to bym Ci tylko przeszkadzała :-p
katiuszka jak tam Twoje jajniki?nie dają mocno w kość ?u mnie chyba już po owu bo nie odczuwam,żadnych boleści :tak:
Ani@k lenia do ćwiczeń masz?
Muma :szok:ja bym po takiej wycieczce uciekłabym z krzykiem i bym miała koszmary do ostatniego swojego dnia :rofl2::szok::rofl2:no i GRATULUJĘ awansu :tak:
lopop trzeba w coś wierzyć mi zostało wierzyć w bociany :-p:tak:ściskam Cię kochana

ja wczoraj padłam po 22 dzisiaj i wstałam nie dawno :laugh2:a bociana możecie mi podesłać ja wierzę w bociany hehehehe:laugh2::laugh2::laugh2:

....idę kawkę zrobić ....ale dzisiaj to leń totalny ...NAPRAWDĘ!

reklama
Zuzanka może nie lenia.. załóżmy ze to "przygotowania" ;-) bo ja sobie nie daruję i pójdę na spinning.. poza tym nie chcę łazić z burakiem na twarzy :-D
Muma ale los i tak skierował medyczne sprawy w Twoje ręce!!!:tak: teraz bez krępacji bedę mówić ze mam znajomą która zna się na sprawach medycznych. I jeszcze prośba do Ciebie - proszę nie zadręczaj się wizytą poniedziałkową. Ja dopiero w gabinecie się dowiedziałam że to właśnie dziś jest usg genetyczne, wszystko było na miejscu i bez żadnych wad - u Ciebie będzie lepiej, bo przecież Fasol ma Mamę która z medycyną jest na "ty" więc głowa do góry i bez stresu proszę!!!!
Kasia.natka czy jest możliwe aby wyprawkę kupić w jeden dzień? W sumie mogę zaoferować pomoc, ja wszystko kupię i Ci wyślę a Ty na spokojnie zajmiesz się odpoczynkiem!!!:tak: prześlij mi tylko wymiary i namiary a resztą się zajmę. No i coś dla Dominisi trzeba będzie kupić:tak: bo jak już wyda swój pierwszy okrzyk radości ze bedzie się mogła na zdjęciu e0ciotkom pokazać - trzeba będzię ją jakoś do siebie nastawić.. nie to żebym przekupywała.. ale dziecko musi wiedzieć która e-ciocia najlepsza:-p Jak wypali - wyczyn powtórzę jak Muma Fasola urodzi;-)
A.. i powiedz czy jeszcze masz bóle??? bo ostatnio coś nie wspominasz.. no i najważniejsze - ten "najważniejszy" dzień zbliża się wielkimi krokami.. na pewno się nasłuchałaś i naczytałaś o porodzie mnóstwo rzeczy.. jedyne mądre co mi przychodzi do głowy to pocieszyć Cię słowami - "jak każda kobieta do tej pory dawała radę - Ty też dasz radę". Bo przecież siła odwagi tkwi w miłości którą masz do Misi :*
Nie strachaj się kochana, chyba że się nie strachasz..:sorry2:
Kok.o a jak dziś na froncie??? Budź się już!!!! Temp. pewnie podskoczyła do prawie 40 stopni... a Ty śpisz jeszcze???

A ja się tak naczytałam o porządkach i dziś u mnie wyjszło słoneczko, zatem pralka chodzi już od rana, ja z zakupów wróciłam :szok: zaraz zajmę się moimi salonami, później zaplanowałam zrobić coś niecoś słodkiego, na wieczór piffko bez soczku bo zapomniałam kupić i moze jakiś dobry film??? Zobaczymy..
Miłego dzionka lasencje!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry