Muma
Fanka BB :)
Coś cicho dzisiaj :-)
zuzanka - a Ty co porabiasz sama w domu , co ??? ;-)
katiuszka -dzięki za nominację
Ani@k -mam nadzieję, że nie zostaniesz wyklęta, ja tam rozumiem Twój wybór ;-)
Ja to nawet miałam na medycynę zdawać, wiecie, chodziłam do specjalnej klasy w LO - biolchem z autorskim programem biochemii
Ale w III klasie zabrali nas (i super) do instytutu anatomii w Łodzi i tam obejrzeliśmy preparaty wszelakie ze zwłok ludzkich, płodów, brrrrrrrrrr, masakra i horror. Do dziś widzę tych biednych ludzi w formalinowych gablotach
I odpadłam, skonczyłam finanse i bankowość
Aktualnie dokształcam się z pomiarów NT przed poniedziałkowym USG ;-)
zuzanka - a Ty co porabiasz sama w domu , co ??? ;-)

katiuszka -dzięki za nominację

Ani@k -mam nadzieję, że nie zostaniesz wyklęta, ja tam rozumiem Twój wybór ;-)
Ja to nawet miałam na medycynę zdawać, wiecie, chodziłam do specjalnej klasy w LO - biolchem z autorskim programem biochemii
Ale w III klasie zabrali nas (i super) do instytutu anatomii w Łodzi i tam obejrzeliśmy preparaty wszelakie ze zwłok ludzkich, płodów, brrrrrrrrrr, masakra i horror. Do dziś widzę tych biednych ludzi w formalinowych gablotach
I odpadłam, skonczyłam finanse i bankowość

Aktualnie dokształcam się z pomiarów NT przed poniedziałkowym USG ;-)
Ostatnia edycja:

, kłóci się ona mocno z moją... A swoją drogą to Wy straszne brudasy musicie być! 

miłego dnia
Ja w boćka to już chyba nie wierze Widziałam go już w tym roku w święta za domem u mojej mamci Hmmm co roku widzę jak sobie ładnie chodzą po łące i szukają żabek;-) Zawsze wypatruje jak skończą jedzonko i będą odlatywać Podobno jak się widzi bociana w locie to należy życzenie sobie zmówić i że się spełni Mi niestety do tej pory się nie spełniło :-(Mam nadzieję że to w końcu nastąpi