reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Hej Dziewczęta :-)

Ćwiczcie swoje armie, nie odpuszczajcie, bocian za Was tego nie zrobi ;-):-D
Na zachętę mamy dla Was niespodziankę:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:-):-)
katiuszka -jeśli angina to prawdziwa angina to chyba raczej antybiotyk będzie potrzebny, na ból gardła pomaga płukanie naparem z szałwii albo wodą z solą. Ja w młodości ;-) miałam często anginy to mi takie płukanki wcale niestety nie pomagały...
A my dzisiaj wszyscy w trójkę to czasu na komputer nie było i fajnie bo czas szybciej minie do pn :tak:
W dodatku mam nowy telefon, muszę się go teraz nauczyć, poprzenosić dane , oj nie lubię tego... ale ładny jest :-)
Co do bocianów to u nas też sporo, myślicie, że w tym roku mają kiepskie działanie ? My mamy aktualnie w rynnie jakieś gniazdo, niestety razem z pierwszym deszczem towarzystwo odpłynie na trawkę, może lepsze jakieś inne , mniejsze ptaszki ? ;-)
Co do diety i ćwiczeń to już sobie obiecuję jak się wezmę za siebie po ciąży, ale najpierw będzie dietka cyc/cud :-D oby tak podziałała jak z Julą, wsuwałam ile wlezie, karmiłam tylko piersią i w 7 mcy schudłam 10 kg :tak: Potem jednak wsuwałam dalej i to był już błąd :-p
Zajrzę do Was jutro, trzymam nieustająco kciuki za Wieśków, Marianów, Zenków (widzę tych chłopaków w takich szerokich spodniach i z bokobrodami jakoś :-D),
Miłej niedzieli :happy:

reklama
Muma ja już wczoraj fluidy widziałam ale dziś za nie ślicznie podziękuję :*
No i wpadnę później tzn. wieczorem.. chyba że znów Warka wpadnie.. a wiecie jaki ja do niej mam stosunek ;-):-p

Bionda i Brzózka wy albo zaciążyłyście i się na nas wypięłyście albo się coś mega poważnego stało.. zadanie na dziś - bo się martwić zaczynam - DZIŚ DZIEWCZYNKI PIĘKNIE NAPISZĄ CO SIĘ U NICH DZIEJE!!!!
Nie podczytywać tylko dać znak życia!!!!

Miłej niedzieli wszystkim..

P.S. Kok.o jak tam Wiesiek??? A może dwa Wieśki???:-)

hej dziewczyny

u nas pada deszcz i nie przyjemnie jest ,obiadek przygotowałam nie długo M mój wróci więc już czekam z utęsknieniem ,krótko był a już się stęskniłam za nim :-p:laugh2:piję kawkę ....

Muma Ty kochana już myślisz zgubić kg? :-D ale powiem Ci,że ja jestem za tym ,żeby uważać co się w ciąży je ,później nie dość ,że się lepiej wygląda to i dziecina je odpowiednio :tak:
Ani@k to ja mam ten sam problem odstający brzuszek :crazy::wściekła/y:a jak się najem to wyglądam jakbym była w dobrym już którymś miesiącu hehehehe:-p:laugh2::laugh2:i ja też idę na siłkę może mi jakiś "pan" podpowie jak zgubić ,jakimi ćwiczeniami zgubić brzuszek i oponkę ,która się zaczyna pojawiać :laugh2::angry::laugh2: kok.o to żyleta ona wygląda pewnie jak Aga Dygant z "Prawo Agaty" :tak: nooo a koleżanka to się gdzie podziewa nie znamy szczegółów Wieśka????

Biondę usprawiedliwię wiem,że zapracowana jest i nie ma siły pisać :no: ściskam cieplutko kochana
Brzózkę to widuję przelotnie na face jak fotki wrzuca z psinkami :happy2::tak:
katiuszka co do Twojego cyklu ,piszesz,że długi ? dlatego dr powinien sprawdzić przez usg kiedy masz śliczny pęchol i kiedy dochodzi do owu wtedy byś wiedziała ,dlaczego cykl jest długi czy przez brak owu czy ogólnie długimi cyklami ,bo jeśli masz clo podawane od 3 do 7 dc to pęchol powinien urosnąć w dniach 12- 16 i pekać więc generalnie powinien cykl być najdłuższy 31 dniowy,no" a propo " testów nigdy nie robiłam :no:

Cześć Dziewczyny!!!
Jak tam mija niedziela? słodkie lenistwo???:-)
U mnie troszkę pracowicie, troszkę lenistwo...musiałam nadrobić wczorajsze nic nierobienie i chociaż chałupkę poodkurzać:tak: Ale dalej jakoś mi się nie chce i pewnie obiad znowu mój M. będzie gotował:sorry2:Nie mogę się jeszcze ogarnąć po wycieczce, mam nadzieję, że od poniedziałku wstąpią we mnie nowe siły!!!
Muma, dzięki za poradę medyczną:tak: Antybiotyk już jej dałam, płukanki też niby robi, no zobaczymy...Aaaaa no i dzięki za fluidki!!!! oj przydadzą się...przydadzą:tak:
ani@k, to podaję Ci rękę:tak: ja tez ogólnie jestem szczupła, ale ten brzuch...a ja nawet w ciąży nie byłam:zawstydzona/y:a oponka się robi, zwłaszcza po jedzeniu...ale chyba z dwojga złego wolę oponkę niż wielką pupę...albo udziska, bo brzuch ścisnę elastycznymi majtkami i jakoś ujdzie:-D
zuzanka, nooo ja nie wiem...ale dziś 15 dc a ja nadal czuję moje jajniki :baffled: test dalej nic nie pokazuje...zaczynam już głupieć...a to możliwe, żeby po clo nie było owu??? chyba możliwe, skoro lekarze dają zastrzyk na pęknięcie pęcherzyka:baffled: pewnie bez tego nie ma owu...chyba, że samo pęknie...ehhh no zobaczymy...ale w kolejnym cyklu to na pewno będę chodziła na monitoring.
kok.o...co tam u Ciebie???? jak wczorajsza tempka? zrobiłas uaktualnienie??? no i jak tam znajomość z Wieśkiem??? :-)zadomowił się już kolega???:-D bo ja coś nie czuję obecności chłopaków mojego eMa...a o Żwawym Marienie to nawet wszelki słuch zaginął:szok::-D
bionda a co Ty taka zapracowana??? muszę dopaść Cię na fejsie, to może pogadamy:tak:
bzzzz jak tam przygotowania do remontu? żyjesz jeszcze??? powodzenia i dużo sił do pracy!!!!!

Idę oglądać "Spadkobierców" uwielbiam ten serial :-D

Ostatnia edycja:
, nooo ja nie wiem...ale dziś 15 dc a ja nadal czuję moje jajniki
baffled5wh.gif
test dalej nic nie pokazuje...zaczynam już głupieć...a to możliwe, żeby po clo nie było owu??? chyba możliwe, skoro lekarze dają zastrzyk na pęknięcie pęcherzyka
baffled5wh.gif
pewnie bez tego nie ma owu...chyba, że samo pęknie...ehhh no zobaczymy...ale w kolejnym cyklu to na pewno będę chodziła na monitoring.
wiesz kochana jest możliwość nie pęknięcia jajeczka ,dlatego się monitoring robi,żeby z tego nie zrobił się torbiel ,ale nie martw się pewnie masz później owu ;-):tak: może być też ,że masz owu ale jajo nie pęka dlatego też masz długie cykle ?!?sprawdź kochana w kolejnym cyklu ,naprawdę warto bo jest się pewnym ,że jest ok a tak to się martwisz i myślisz o co chodzi?!?!:baffled::szok:

ale może nie będą potrzebne ,żadne monitoringi bo tak jak Muma 1 cykl zaliczysz :tak::-)&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&mocno zaciskam kciuki

dzięki zuzanka, eeee już nie myślę, co ma być to będzie...jakoś mam przeczucie, że jeszcze mam ze 2 dni do owu..a skąd mi się to wzięło? jakoś tak mi wyszło z obliczeń i ....hmmm kobieca intuicja?:baffled:
Sprawdziłam wykres kok.o....tempka taka sama...hmmmm...czuję, że Wisiek się spisał na medal!!!! i to złoty!!!!:tak::-D

no i masz rację podejście na luz :tak:zwłaszcza ,że znasz swój organizm i wiesz co w nim rośnie i siedzi ;-):-) ja to nawet się ostatnio nie spinam stwierdziłam co ma być to będzie :rofl2::tak::happy2:u mnie już po bo nie ma śladu po glucie hehe:happy2:ale dzisiaj nie odpuszczę mojemu M 2 dni go nie było :laugh2:

no i zauważyłam na swoim suwaczku ,że dzisiaj mam ostatni dzień płodny hehehe zapomniałam o nim :-D
no to kciuki za kok.o tempkę &&&&&&&

Hej małpiszonki :-)
ale mam leniwy weekend!:zawstydzona/y: W sobote do popołudnia poleniliśmy się z eMem wg modelu zuzanki ;-), czyli cała chata wysprzatana.:-p:-D A potem juz tylko spanie naprzemian z jedzeniem:-):zawstydzona/y:
Ja dzisiaj spałam 11 h a potem po południu jeszcze ze 3 :szok: Ale to chyba przez pogode, ziiimno i deszczowo bbbrrrrr :tak:

dlatego spinning jest mi bardzo potrzebny, bo na tych zajęciach oprócz rowerka będzie też ćwiczenie - chyba rozciąganie o ile dobrze pamietam..
Oczyma wyobraźni widzę Kok.o - tzn jaka z niej szprycha - 3x w tygodniu ostra jazda - ona musi wyglądać jak patyk!!!:tak:

kok.o to żyleta ona wygląda pewnie jak Aga Dygant z "Prawo Agaty" :tak:

ooojjjj dziewczyny, ale byście sie zdziwiły!!! :sorry2:ja na ten spinning popylam od stycznia regularnie, a co do figury to... hmmm.. mam niestety mocną budowę, więc wygląd A.Dygant jest poza moim zasięgiem :-(
Natomiast teraz wyglądam jak cos pomiędzy Liszowską a Anna Guzik . No. Taka solidna baba jestem.:tak:
A zeby schudnąć, to trza by jeszcze diete trzymać i piwko trzeba by odstawic... a mnie sie nie chce :-p . Cwicze zeby kondycje miec, a przy okazji schudnąć, jesli sie da ;-)

:szok: wszystkie trenują??

dziunia-niunia po 2 dniowym poście to pewnie dzisiaj juz tu nie zaglądnie ;-):-)
katiuszka Żwawy Marian pewnie czeka w blokach startowych na pozytywne testy owu :tak: Jak ma 15 dc a cykle długaśne, to pewnie owu bedzie pozniej, wiec spokojnie, systematycznie przeprowadzajcie manewry, a SpecMarian na pewno wypełni swoją misję :-D A chłopaków teraz nie czujesz, bo to wywiad rozpoznawczy, działają w ukryciu:tak::-D:-D

Która to mi sie odgrażała dwoma Wieśkami??!!:szok: (zaraz musze doczytać...) Wiesiek moje Panie jest snajperem,działa w pojedynke :-D No chyba,że potem sie podzieli.... :sorry2: Na razie przyczaił sie i czeka na rozwój sytuacji :-D
A! i Wiesiek to facet, żeby nie było... niebieskie fluidy od Mumy zagarniam i zapytuje:
czy przesłanie niebieskich i różowych oznacza podwójną Mumofasole??? :unsure::-)

Ostatnia edycja:
reklama
witam wieczorową porą ...
pogoda dzisiaj do bani-fakt!!! ale żeby nie było wsiadłam dzisiaj na rower i manewrując między kałużami pojechałam do babci ;-)a potem M zrobił pyszną pizzę i muszę teraz czerwoną herbatę litrami wypijać :angry: bo ponoć spala tłuszcze ....
zuzanka - zajęta M już wczesny popołudniem się pożegnała i tyle ją widziałam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry