reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

He he.. ja w takich momentach mówię do siebie "aby mi się chciało tak jak mi się nie chce".. po kilku razach daje rezultaty :tak:;-)

Kok.o no żeby trzeba było się o relację z pola bitwy upominać.. no wstydź się, no!!!

reklama
Hej Dziewczynki,

Oczywiście , że zdam relację wieczorem ale to dopiero wieczorem bo mam to usg genetyczne dopiero o 17ej a potem jedziemy na obiad gdzieś do restauracji (zakładam, że będzie to radosny obiad :tak:) bo Jula ma dziś imieniny i oficjalnie dowie się o rodzeństwie :-p:-D Bardzo się dziecko stresuje ale jakoś damy radę ;-)

kok.o -jaką piękną masz temperaturę !! :tak::tak: Trzymam mocno kciuki bo ładnie idzie do góry choć ogólnie to jesteś faktycznie zimnokrwista babka ;-):happy: A co do moich fluidków w dwóch kolorach to narazie przecież nie wiadomo jakiej płci jest Fasol więc takie wstawiam żeby mu nie było przykro :-)

katiuszka - nie stresuj się kochana, łatwo powiedzieć.. ale kurczę co oni mają do Waszego mieszkania, jeśli chce mieć gość biuro to niech sobie wynajmie. Powiedz po prostu, że macie inne plany co do tego pokoju, który on chciał wynająć :-p
Ani@k - fajnie masz, że masz słońce , u mnie leje , błota pełno - jak to na wsi , brrr. Ale ma się ocieplać z każdym dniem, widziałyście prognozę na weekend majowy ? Lato !:-)

zuzanka -
nie dam rady dzisiaj na pocztę lecieć ale jutro mam gina zwykłą wizytę i potem na bank będę na poczcie bo muszę i tak zwolnienie wysłać . Tak więc powinnaś mieć przesyłkę w czwartek u siebie :tak:

bzzz -
fajnie, że nie zaczynasz pracy bladym świtem, ja już nie wiem jak mogłam wstawać o 5.30, teraz o 9.30 się zwlekam a właściwie głód mnie budzi :happy:

Dzisiaj jestem w firmie, po pierwsze dlatego , że szybciej mi czas minie i się nie będę stresować a po drugie bo muszę dzieciom przekazać jeszcze parę spraw - generalnie jednak nabrałam do tego takiego dystansu, że sama siebie nie poznaję :happy::happy:

Ostatnia edycja:
Oczywiście , że zdam relację wieczorem ale to dopiero wieczorem bo mam to usg genetyczne dopiero o 17ej a potem jedziemy na obiad gdzieś do restauracji (zakładam, że będzie to radosny obiad :tak:) bo Jula ma dziś imieniny i oficjalnie dowie się o rodzeństwie :-p:-D Bardzo się dziecko stresuje ale jakoś damy radę ;-)

Oczywiście ze będzie radosny!!!! A Julka to musi dobrze odegrać rolę "zaskoczonej" starszej siostry:-D :-D :-)

.. a jeżeli chodzi o dystans.. bo teraz się skupiasz na naprawdę ważnych rzeczach:tak: o taki właśnie stan chodzi:tak:

tak myślałam że z kurtek zimowych przerzucę się na letnie bluzki :sorry:

właśnie sobie uświadomiłam że mnie @ czeka w tym tygodniu (.)(.) już mnie bolą i humor kiepski :crazy: i jeszcze ten deszcz

Kok.o a to że Liszowska i Guzik to to że też jesteś blondi??? Musisz fotki na schizkółku uaktualnić!!!!

Zrobione, wersja blond wrzucona :-D

Katiuszka ja tez mysle, ze jesli brat eMa chce miec biuro, to niech sobie je wynajmie. To Wasz pokój i niech sie odp... od waszego "terenu". Kurka, w 4 pokojach w 3 osoby sie nie mieszcza???:szok: Tez bym sie wkurzyła na Twoim miejscu. Ale M.troche inaczej chyba mysli, bo to w koncu jego brat (blizniak nawet, z tego co pamietam? ).

Muma to to żes Jule przed zadaniem aktorskim postawiła! :-) hehe musi odegrac pelne zaskoczenie, i jeszcze niech focha strzeli, ze nie bedzie juz jedynaczką! ;-):-D Ciekawe czy tatuś sie nabierze :-D

Lumina przesyłam cieplutkie pozdrowienia bo u mnie tez zimno i rano to zalowalam,ze zimowej kurtki nie założyłam :sorry: A z tą @ to sie jeszcze zobbaczy :tak:;-)

cześć dziewczynki,
ja po wizycie - wszystko w najlepszym porządku, Kropek ma 2,67cm, serduszko pięknie bije, a ja jestem przeszczęśliwa, chyba to moje szczęście było dziś widać na ulicy:)
no i od jutra będę regularnie przez najbliższe kilka miesięcy - dostałam zwolnienie:)

skoro mowa o książkach - polecam "Dziewczynkę w zielonym sweterku" - na jej podstawie powstał film "W ciemności", opowiada o Żydach ukrywających się w kanałach Lwowa w czasie II wojny światowej
a z okazji, że wszystko w porządku poszalałam - pokaże Wam jakie cudowności Jaghajaga

no i kciuki trzymam nieustannie - Muma za genetyczne, KAsia.natka za dobre samopoczucie, a całej reszcie za upragnione II

reklama
Muma &&& ale sie to zleciało już 12tc wow kiedy to tak z górki poszło
no kochane koleżanka za którą przejęłam obowiązki urodziła synka:):)
:sorry: ja też chcęęęęęęęęęęęę!!!:crazy: tylko ciekawe kiedy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry