reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

skoro mowa o książkach - polecam "Dziewczynkę w zielonym sweterku" - na jej podstawie powstał film "W ciemności", opowiada o Żydach ukrywających się w kanałach Lwowa w czasie II wojny światowej

Zazdroszczę ze będziesz więcej czasu w domku bo ja lubię być w domku moim ...a co do książki - nie czytałam ,kupiłam sobie ale ciągle ktoś pożycza :baffled: za to w podobnej tematyce napisana dużo wcześniej jest "Dziewczynka w czerwonym płaszczyku" Romy Ligockiej - dobra !!! polecam gorąco !!!

reklama
Zazdroszczę ze będziesz więcej czasu w domku bo ja lubię być w domku moim ...a co do książki - nie czytałam ,kupiłam sobie ale ciągle ktoś pożycza :baffled: za to w podobnej tematyce napisana dużo wcześniej jest "Dziewczynka w czerwonym płaszczyku" Romy Ligockiej - dobra !!! polecam gorąco !!!

Dzięki bzzzz, zamówiłam:) lubię taką tematykę
zamówiłam też "w kanałach lwowa" i zamierzam licytować "świat w mroku"
Grocholi wymienione przez Ciebie przeczytałam wszystkie, niezłe
jeśli jeszcze masz coś do polecenia to ja chętnie:)

a tak w ogóle dzień dobry wszystkim

dzień dobry :-)

oczywiście że mogę jeszcze polecić "przegryźć dżdżownice " Grocholi, "Zielone drzwi"...koniecznie. Jeśli lubisz tematy ciekawe a niekoniecznie łatwe proponuję Dorotę Terakowską -"Poczwarka", "Ono" - jest nad czym myśleć ....
pozdrawiam i pędzę do pracy

Hej Dziewczynki,

Dzisiaj pierwszy raz od paru tygodni spałam całą noc, a rano myślałam, że mi pęcherz wybuchnie :-D

alex - gratulacje !!!:happy::happy::happy: Super, że wszystko dobrze :tak:
Fajnie, że też już masz zwolnienie, odpoczywaj teraz i ciesz się rosnącym brzucholkiem :tak:

katiuszka - ja też myślę, że po CLO możesz mieć te objawy dziwne, ale to Ci zuzanka potwierdzi, poza tym pijesz ziółka. Ja to nawet po tych ziółkach miałam zwiększone natężenie objawów owulacyjnych.Co do sytuacji z mieszkaniem bardzo współczuję, cholera wiem jak to jest, jeszcze jak M nie widzi problemu, szlag może człowieka trafić. Wiesz, my mamy teraz dom i chcielibyśmy wyjechać na wakacje, no to ktoś powinien zamieszkać w domu i karmić psa. Jedyną osobą ,która by mogła jest siostra eMa i jej facet ale jak wyobrażam sobie co by się tu mogło dziać to wolę pomyśleć o hotelu dla psów albo spędzić wakacje w domu:tak: Jakoś zbyt jestem z tym miejscem związana ;-)

kok.o - mocno Cię przytulam... Teraz już na pewno będzie dobrze! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Moje starsze dziecko wczoraj pięknie udało zaskoczenie totalne, nie musiała zbytnio udawać bo się wzruszyła, poryczała :zawstydzona/y::tak: Te wszystkie emocje zeszły też z niej i wyszło bardzo ładnie i naturalnie :happy: A, że się bardzo cieszy, że nie będzie już jedynaczką to już nic więcej nie musiała udawać :-) Tylko ze zdjęć Fasola się cieszyła, no fakt, jest szczupły i wygląda trochę jak szkieletor, zresztą poznajcie go same drogie Ciocie :

Miłego dnia !!! :-)

Aaaa usg mówi, że jest większy i wyszło 12t3d ale narazie nie zmieniam, czas na pasku jest wg OM bo przecież wiem kiedy była owulacja.

Załączniki

• 2012-04-17 09.27.06.jpg
    2012-04-17 09.27.06.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 38
Muma bardzo się cieszę z waszego szczęścia!!!!:tak: a Fasol to wcale nie szkieletor.. jak dla mnie to dziarski, bystry i sprytny Fasol (chłopak):tak::happy: Julka wzięła na siebie już na poważnie, bez udawania odpowiedzialność bycia "starszą Siostrą":tak: Wyobrażam sobie jak Twój eM musi być dumny!!!!
No i przed wami emocje rozgłoszenia "radosnej nowiny":happy: jednym słowem - gorący czas przed wami;-)
Śliczny Fasol, po prostu śliczny jest!!!!

A teraz e-ciocia ani@k się wyłączy bo się wzruszyła..:sorry:

Dziękujemy ciociu Ani@k :happy:
Będziemy informować na bieżąco o reakcjach rodziny i znajomych - mogą być niezłe jaja ;-)
Dzisiaj dla odmiany zasuwamy do gina po zwolnienie i zapas antybiotyku ...
Może uda mi się załatwić skierowanie na NFZ na to echo serca, cholernie drogie jest prywatnie ale trudno.
Dziś od razu ładniejsza pogoda jakoś ,przynajmniej u nas :-)

Muma...gratuluję!!piękny dzidziulek!!!!!!!!bardzo się cieszę,że ok.wszystko!!!!!!!!!!!Co do książek,to ja tez uwielbiam czytac:)ja polecma KRUCHA JAK LÓD,oraz BEZ MOJEJ ZGODY Jodi Picoult.Ogólnie to ma bardzo fajne książki,ale te dwie zrobiły na mnie ogromne wrazenie!!pozdrawiam was wszystkie!!ja zmykam,bo do pracy za niedługo jadę...........miłego dnia

alex - mam tylko chęć na chłopca :-D Przeczuć nie mam, Julka to mi się od razu w ciąży śniła a tu cisza .. Za 4 tygodnie mam usg może coś da się podejrzeć:happy:
Uciekam już do lekarza, do wieczorka lub do jutra ! :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
A mogę się wyzalić???

Ehhh... cały czas czuję tarczycę.. albo się guzek czai i ma zamiar się powiększyć (tfu tfu) albo wychodzą ze mnie emocje grudniowe..
Mam tak w moim kochanym organizmie, że jak się np. mocno zdenerwuję i przejdzie.. po jakimś czasie odczuwam to albo na tarczycy albo jakieś inne bóle mnie łapią.. taki rodzaj "odreagowania" stresu, nerwów itp..
25 czeka mnie biopsja - wszystko się wyjaśni.. a do tego czasu - kłębek nerwów:zawstydzona/y::-(
Buuuuuuuuuuu..
Do tego jeszcze cały czas mnie podbrzusze boli:unsure:

Tym razem boję się iść na spinning i to nie jest wymówka.. wczoraj dodatkowo mnie serducho bolało.. boję się wysilać.. moze sobie coś wmawiam i dzisiejsza melisa mnie jakoś uspokoi.. :sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry