Hej Dziewczynki,
Dzisiaj pierwszy raz od paru tygodni spałam całą noc, a rano myślałam, że mi pęcherz wybuchnie
alex - gratulacje !!!

Super, że wszystko dobrze

Fajnie, że też już masz zwolnienie, odpoczywaj teraz i ciesz się rosnącym brzucholkiem
katiuszka - ja też myślę, że po CLO możesz mieć te objawy dziwne, ale to Ci zuzanka potwierdzi, poza tym pijesz ziółka. Ja to nawet po tych ziółkach miałam zwiększone natężenie objawów owulacyjnych.Co do sytuacji z mieszkaniem bardzo współczuję, cholera wiem jak to jest, jeszcze jak M nie widzi problemu, szlag może człowieka trafić. Wiesz, my mamy teraz dom i chcielibyśmy wyjechać na wakacje, no to ktoś powinien zamieszkać w domu i karmić psa. Jedyną osobą ,która by mogła jest siostra eMa i jej facet ale jak wyobrażam sobie co by się tu mogło dziać to wolę pomyśleć o hotelu dla psów albo spędzić wakacje w domu

Jakoś zbyt jestem z tym miejscem związana ;-)
kok.o - mocno Cię przytulam... Teraz już na pewno będzie dobrze! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Moje starsze dziecko wczoraj pięknie udało zaskoczenie totalne, nie musiała zbytnio udawać bo się wzruszyła, poryczała

Te wszystkie emocje zeszły też z niej i wyszło bardzo ładnie i naturalnie

A, że się bardzo cieszy, że nie będzie już jedynaczką to już nic więcej nie musiała udawać :-) Tylko ze zdjęć Fasola się cieszyła, no fakt, jest szczupły i wygląda trochę jak szkieletor, zresztą poznajcie go same drogie Ciocie :
Miłego dnia !!! :-)
Aaaa usg mówi, że jest większy i wyszło 12t3d ale narazie nie zmieniam, czas na pasku jest wg OM bo przecież wiem kiedy była owulacja.