Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
u nas dzisiaj ładna pogodna ...była bo już wieczór ;-)
nie zamartwiaj się na zapas,a te objawy to pewnie Twój stres...
dotknąć nie mogłam ostatnio miałam wrażenie,że mój M je za mocno je wytarmosił 

ale widzisz glut jest ,kreski są więc działaj maleńka ,działaj 

jeszcze tylko potwierdzisz ,że to siusiak rośnie i będzie wszystko co sobie wymarzyłaś

żadne tam tokso mu nie groźne!!!!! oby tak dalej!!!! niech się pięknie rozwija ku uciesze rodziców, rodziny, znajomych i e-cioć!!!!
a te moje "duszenie"..to właśnie nerwy. Może to i u Ciebie, co? a tym że Ty się martwisz i denerwujesz może jeszcze bardziej to odczuwasz...eeee no ja nie lekarz, pewnie więcej by Ci powiedział nasz forumowy lekarz czyli Muma...takie tylko miałam małe skojarzenie odnośnie Twojej tarczycy.
pewnie CLO i ziółka zdwoiły moje doznania owulacyjne
no to czas zacząć okres schizowania
aha...zuznaka testujemy razem?;-)
nie spodobała mi się...nawet nie pamiętam tytułu...może inne by mi podeszły...no nic...co "ludź" to inny gust
a jak tam remont??? już po????
bzzzz...ja czytałam jedną książkę M.Szwei....tak to się odmienia????nie spodobała mi się...nawet nie pamiętam tytułu...może inne by mi podeszły...no nic...co "ludź" to inny gust
a jak tam remont??? już po????
na dobre zacznie się jak wszystko wyniesiemy z pola bitwy .
w przyszły wtorek idę do gina i się zobaczy jakie dalsze działania będą .
przeciągając paluchem po guzku czuję go wyraźnie.. tak jakby się zrobił twardszy.. myślę ze to rzeczywiście nerwy.. więc jutro kolejna porcja melisy i wszystko wróci do normy.. oby!
naprawdę!!!
bo już mam jakieś dziwne plamienie Dziwne bo wcześniej takiego nie miałam Ciekawa jestem czy to nie po duophastonie Czy któraś z Was brała ten duophaston i jak się po nim czułyście Ja brałam tylko 10 dni a czułam się fatalnie 
dopiero dziś rano dotarło do mnie ze rzeczywiście mogę go pogryźć..
:-)