Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
,dzisiaj cały dzień w pracy i jeszcze z małą do ortodonty właśnie przysiadłam bo idę robić obiadek na jutro,a później ćwiczenia mam ,jak mówiłam tak tez i robię 

trzymam za tempkę kok.o &&&&&&&&&&&&
fajnie Ci zwolnienie ....oj jak ja bym posiedziała sobie w domku ,ale już nie długo będę spędzać więcej czasu w domu ;-)
czyli to nie ja zwariowałam w tej rodzince!!!! z nimi to jest długa historia...szkoda mojego pisania, a Waszego czytania....no ogólnie to tak, im mało 4 pokojowego mieszkania w trójkę, a jak niedługo urodzi, no to już masakra dla nich. Ale co mnie to obchodzi??? ich rodzice pomieścili się tam przeszło 30 lat i to z trójką dzieci, do tego ojciec ich tam miał biuro, bo też architekt i jakoś dali radę. A ci, jedno dziecko i już im ciasno. Już od jakiegoś czasu zrobli sobie u nas w garażu magazyn, znoszą tam jakieś pudła, rowery chyba ze 3 stoją, małego zabawki, takie duże autka i traktorki. Miało być na początku, że jeden karton mieli tam wsadzić, a już jest połowa garażu zawalona. No i dalej mało!!! teraz pora na mój dom!!!! ani@k my nic nie mamy w naszym domu, tzn. jakieś stare meble pojedyncze są, ale ogólnie to mamy wykończony z zewnątrz, a w środku tylko pomalowane ściany i tyle. Nie kończymy tak na tip top, bo nas tam nie ma i nie ma sensu teraz tego robić, żeby mi niszczało. No i on stwierdził, że sobie wstawi biurko, lamkę itp i zrobi sobie biuro. A co z opłatami? ja mam jeszcze za niego płacić??? 
:-) teraz to już tylko zajmij się odpoczynkiem, kupowaniem ubranek i delektowaniem się wspaniałym stanem
mała aktoreczka!!!! jak tylko wrócisz dawaj relację z wizyty!!!! napewno będzie wszystko w porządku i będziesz cała w skowronkach!!!!
mój M. poszedł na popołudniową drzemkę...hmmm raczej wieczorną:-) to ja od razu do Was!!!!
Dziś mam 16 dc, według badań na zuzance;-)wychodziło, że pęcherzyk powinien pęknąć w sobotę...ale ja czułam, że u mnie będzie później...no i robiłam testy, nic nie pokazywały, aż dziś wreszcie dwie kreski czyli między 24-36 godz powinna być owulka. Do tego glut prawie że wzorcowy...wiadomo, nie to co u Mumy...ale może być
Tak więc jest szansa, że Żwawy Marian dotrze do celu na czas
Wyczytałam w necie, że to może być ból owulacyjny. Miałyście kiedyś coś takiego??? ja nie przypominam sobie, żeby mnie piersi bolały na owu
...ale teraz po tym clo....kto wie??? 

Mnie na owu bolały piersi i jajniki i wszystko, więc moze clo zadziałało &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
cieszę się ze wszystko w porzadeczku
i tak już zostanie
mi razem z Tobą jest smutno.. ja 1 czerwca będę miała taki dzień i nie wiem jak Cię pocieszyć.. nie wiem jak pocieszyć siebie na Dzień Dziecka..:-( Po tym jak napisałaś że dziś przyszedł by na świat Twój Aniołek.. zamyśliłam się nad wszystkim.. powróciły wspomnienia.. i lekki żal do czasu.. bo mógł to wszystko inaczej rozegrać.. ehhh..
liczę na to, że wyniki będą ok i nie będzie dodatkowych stresów na głowie..:-(
Już się nie mogę doczekać na relację z kolacji (chodzi o Juleczkę;-)) i na fotkę Fasola!!!! Bo to chyba chłopak będzie