reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

nooooo!
ja teeeeeeż chcęęęęęęęęę !!!!!! :wściekła/y:
kurna:crazy: w d..e jeża !

dzisiaj miał sie mój Aniołek urodzić :-(

dobra, ide sie zmęczyć na spinningu, moze mi przejdzie...

Ostatnia edycja:
reklama
hejo!!!!!

u mnie wczoraj całe po południe z M więc dziewczynki przepraszam ,ale żołnierzyki musieli dogonić żwawego Jasia :rofl2: :-D ,dzisiaj cały dzień w pracy i jeszcze z małą do ortodonty właśnie przysiadłam bo idę robić obiadek na jutro,a później ćwiczenia mam ,jak mówiłam tak tez i robię :tak:

katiuszka
ja Ci się nie dziwię ,ja swój dom fosą bym obkopała,żeby mi nikt tutaj "obcy" nie zapuścił korzonki ,ja swój dom uwielbiam i nie widzę nikogo aby się rządził w moim magicznym domku....więc jestem z Tobą.....
kok.o tulę i dołączam się do Ciebie i lopop ja też chcę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::zawstydzona/y:trzymam za tempkę kok.o &&&&&&&&&&&&
Muma na pewno wszystko dobrze i miłej kolacji .....
bzzz oj jak mi się też wstać nie chciało pada cały dzień masakrejszon!!!!!
Ani@k no to ja dołączam mocne kciuki do Twojej wizji na przyszły miesiąc&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i oby Ci się udało!!!
alex__ bardzo się cieszę ,że wszystko dobrze :tak:fajnie Ci zwolnienie ....oj jak ja bym posiedziała sobie w domku ,ale już nie długo będę spędzać więcej czasu w domu ;-)

pozdrawiam kochane

witajcie Dziewczynki!!!
Bardzo Wam dziękuję za Wasz punkt widzenia, okazuje się, że jest taki jak mój:tak: czyli to nie ja zwariowałam w tej rodzince!!!! z nimi to jest długa historia...szkoda mojego pisania, a Waszego czytania....no ogólnie to tak, im mało 4 pokojowego mieszkania w trójkę, a jak niedługo urodzi, no to już masakra dla nich. Ale co mnie to obchodzi??? ich rodzice pomieścili się tam przeszło 30 lat i to z trójką dzieci, do tego ojciec ich tam miał biuro, bo też architekt i jakoś dali radę. A ci, jedno dziecko i już im ciasno. Już od jakiegoś czasu zrobli sobie u nas w garażu magazyn, znoszą tam jakieś pudła, rowery chyba ze 3 stoją, małego zabawki, takie duże autka i traktorki. Miało być na początku, że jeden karton mieli tam wsadzić, a już jest połowa garażu zawalona. No i dalej mało!!! teraz pora na mój dom!!!! ani@k my nic nie mamy w naszym domu, tzn. jakieś stare meble pojedyncze są, ale ogólnie to mamy wykończony z zewnątrz, a w środku tylko pomalowane ściany i tyle. Nie kończymy tak na tip top, bo nas tam nie ma i nie ma sensu teraz tego robić, żeby mi niszczało. No i on stwierdził, że sobie wstawi biurko, lamkę itp i zrobi sobie biuro. A co z opłatami? ja mam jeszcze za niego płacić???
Mój M. mówi, że jemu nie przeszkadza, skoro i tak stoi puste i jak ja nie chcę, to mam sobie sama z nimi gadać. Powalona sytuacja, bo jak powiem, że wypad z mojego domu, to będzie obraza całej rodziny, że jak ja tak mogę postępować? aaa najlepiej to by było wykończyć tak na zero, włącznie z meblami itp., zamknąć na klucz i byłby spokój. Ale z drugiej strony my to wykończymy, kupę kasy w to damy, a oni będa korzystać i zanim ja tam zamieszkam tak na stałe, to będzie z tego ruina, bo wiadomo jak się szanuje czyjeś, nie? No zobaczymy jak się sprawy potoczą...:baffled:
alex, super wieści!!! Ale Kropek już duży:tak::-) teraz to już tylko zajmij się odpoczynkiem, kupowaniem ubranek i delektowaniem się wspaniałym stanem:tak:
Muma, ale macie świetne plany na wieczór!!!! ciekawa jestem jak Twoja Julcia odstawi przedstawienie przed tatusiem:-D mała aktoreczka!!!! jak tylko wrócisz dawaj relację z wizyty!!!! napewno będzie wszystko w porządku i będziesz cała w skowronkach!!!!
kok.o ....Kochana....smutny dzień dzisiaj...pełno wspomnień...myślenia a co by było gdyby...ale przecież wiesz, że Twój Aniołek wybrał sobie po prostu inna datę przyjścia na świat!!! a patrząc na Twoją tempkę, to myślę, że to jest właśnie ten miesiąc!!!!! nie smuć się, niedługo będziesz miała swoje maleństwo!!!!
eeeehhh sama sie rozczuliłam...idę się przytulic do M.
do później moje Panie:tak:

no i już jestem :tak: mój M. poszedł na popołudniową drzemkę...hmmm raczej wieczorną:-) to ja od razu do Was!!!!
a teraz z innej beczki...pal sześć brata bliźniaka...jak tu takie rzeczy się dzieją:szok: Dziś mam 16 dc, według badań na zuzance;-)wychodziło, że pęcherzyk powinien pęknąć w sobotę...ale ja czułam, że u mnie będzie później...no i robiłam testy, nic nie pokazywały, aż dziś wreszcie dwie kreski czyli między 24-36 godz powinna być owulka. Do tego glut prawie że wzorcowy...wiadomo, nie to co u Mumy...ale może być:tak:Tak więc jest szansa, że Żwawy Marian dotrze do celu na czas:-D
no ale żeby nie było za pięknie...powiedzcie mi co to może być...od wczoraj zaczęły mnie mocno boleć piersi...nawet nie tyle piersi, co same sutki, ale na prawdę tak konkretnie, dotknąć nie można...i tak - na bóle przedokresowe za wcześnie..chyba??? w najlepszym wypadku będzie za około.16 dni....na ciążę chyba też za wcześnie...:baffled: Wyczytałam w necie, że to może być ból owulacyjny. Miałyście kiedyś coś takiego??? ja nie przypominam sobie, żeby mnie piersi bolały na owu:eek:...ale teraz po tym clo....kto wie???
zuzanka, a Ty nic nie czujesz w jajnikach albo w brzuchu??? a piersi???
yyyy...chyba zaczyna się mała schiza...:baffled::szok:

DSC06422.jpg Przedstawiam Kropka:) zamiast fluidków-wizualizacja

Kok.o - tulę Cię mocno, wiem, że żadne słowa nic nie znaczą

Hejka :-):-):-)
Ja na chwilę, napiszę więcej jutro i dam Wam zdjęcie małego "szkieletorka" na kółku ;-):tak:
Fasol ma 5,5 cm, jest człowieczkiem małym, wszystkie parametry, przezierności i organy wewnętrzne ma w normie, dodatkowo pani dr zbadała mu dokładnie mózg pod kątem tokso i WSZYSTKO O K :tak::tak:
Narazie łożysko zapowiada się nisko i z przodu i to niezbyt dobrze, ale to się może zmienić jeszcze.
Trochę za szybko waliło mu serce ale to mogło być też przez mój stres, będziemy mieć usg co miesiąc więc będziemy to kontrolować.
Za tydzień mam wynik testu PAPPa z krwi, a 11 maja kolejne usg i poszukamy wtedy info na temat płci :happy:
Dziękuję Wam za wsparcie - do jutra !!! :-):-):-)

Katiuszka sprawy chyba idą w dobrym kierunku a żwawy Marian już wie gdzie się ma przytulić!!!!:tak: Mnie na owu bolały piersi i jajniki i wszystko, więc moze clo zadziałało &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Alex witam Kropka.. widać baaardzo mu się u Mamusi podoba :tak: cieszę się ze wszystko w porzadeczku:tak: i tak już zostanie:tak:
Lumina a Ty po clo.. czyli na @ się tak bardzo nie nastawiaj!!!
Zuzanka po Twoich postach zasuwałam w sobotę jak nakręcona;-) Dziękuję za kciuki i wiesz ze ja za Ciebie też mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Bzzzz dziś zakupiłam "Oskara.." nie wiem czy zdołam dziś do niego zasiąść.. ale jutro na pewno!!!

Kok.o mam nadzieję że spinning wymęczy Twoje ciało i na chwilę "oderwiesz" myśli od tego co miało dziś nastąpić..:zawstydzona/y: mi razem z Tobą jest smutno.. ja 1 czerwca będę miała taki dzień i nie wiem jak Cię pocieszyć.. nie wiem jak pocieszyć siebie na Dzień Dziecka..:-( Po tym jak napisałaś że dziś przyszedł by na świat Twój Aniołek.. zamyśliłam się nad wszystkim.. powróciły wspomnienia.. i lekki żal do czasu.. bo mógł to wszystko inaczej rozegrać.. ehhh..:zawstydzona/y:
Z całego serca wierzę ze Ci się uda i ściskam pazury do krwi aby czas oczekiwań na ujrzenie Fasola nadszedł jak najszybciej:tak:

Ja się dziś ogólnie źle czuję.. czuję swoją tarczycę i nie wiem czy to bardziej nerwy czy gruczoł zaczyna dawać znać o sobie:zawstydzona/y: liczę na to, że wyniki będą ok i nie będzie dodatkowych stresów na głowie..:-(
Nawet mi się nie chce warki otwierać..
Ble.. co za wieczórrrrrrr....

Z tego wszystkiego zapomniałam:zawstydzona/y:
Muma a nie mówiłam ze wszystko będzie dobrze???!!!!:tak: Już się nie mogę doczekać na relację z kolacji (chodzi o Juleczkę;-)) i na fotkę Fasola!!!! Bo to chyba chłopak będzie:tak:
Teraz cała rodzina się dowie!!! Czad!!! No i GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
witam się wieczorową porą postaram się za chwilkę doczytać ...
kok.o - tule mocno , bo słów mi brak ...
zuzanka - szaleńcze jak ci minął dzień ?
Anii@k "Oskar" na pewno podbije twoje serce ...a ja dzisiaj byłąm w bibliotece i pożyczyłam Grocholę -"osobowość ćmy " -już zaczęłam zapowiada się ciekawie ..., i "Kryształowy anioł"! Ja osobiście uważam że Grocholę trzeba zacząć od "Zielonych drzwi" !! koniecznie :tak:
Alex -wspaniałe wieści ... i niezła fotka :-p
muma cudnie że wszystko dobrze z fasolem czekam niecierpliwie na prezentację płciową :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry