Ani@k
Fanka BB :)
Nie wiem co we mnie dzisiaj wstąpiło

chyba kontrolki mnie do tego zmusiły - TAM TADA DA!!!! Przed chwilą zapisałam się na jutro na SPINNING!!!!!! 
..
Pani w recepcji od razu oleciła sobotni "wysiłek" ale znając mnie do poniedziałku się nie ruszę - bo przecież moje "galarety" za bardzo się trzęęęęsąąąą
:-)
Muma jeszcze nie weszłaś w fazę spania w dzień.. już niedługo się zdziwisz jak można tak non stop spaaać..;-)

chyba kontrolki mnie do tego zmusiły - TAM TADA DA!!!! Przed chwilą zapisałam się na jutro na SPINNING!!!!!! 
..Pani w recepcji od razu oleciła sobotni "wysiłek" ale znając mnie do poniedziałku się nie ruszę - bo przecież moje "galarety" za bardzo się trzęęęęsąąąą
:-)
Muma jeszcze nie weszłaś w fazę spania w dzień.. już niedługo się zdziwisz jak można tak non stop spaaać..;-)
nad brwiodołami pojawiły mi się dwie "buraczano-czerwone" kontrolki. Były tak wielkie i czerwone jak "barszcz wigilijny" że mało kiedy do lusterka zaglądałam.. powoli schodzi ale "czerwień" się utrzymuje
się nie da jej prawie niczym zamaskować.. i czy w moim przypadku też byście na spinning nie poszły

takie zygzaczki to nic dobrego.