Hej!!!
Muma mi się wydaje, że lekarka bardzo profesjonalnie podchodzi do swojej pracy. Dla lekarza jeden mały zachwiany wskaźnik może oznaczać "problem".. z tym, ze taki zahcwiany wskaźnik DOBRY lekarz jest w stanie wyprostować. To, że do Ciebie zadzwoniła i zaprosiła na poniedziałek - świadczy ze Ty jako pacjentka jesteś bardzo ważna.. nie jest też z Tobą spoufalona (chyba) dlatego przez telefon też musiała brzmieć profesjonalnie.
Lekarze mają to do siebie, że rozmawiają z nami "za pomocą statystyk". Sama taką rozmowę przeprowadziłam. Kok.o ma rację - te wyniki to statystyka. Będzie dobrze!!!! Zaufaj mi i Jemu!!!!
Kasia.natka łapię fluidki!!!! I muszę powiedzieć że Misia mocno już kopie ;-) na spinning Ją wyciągnę (jak już sama wprawy nabiorę;-)) i nie męcz się pracami remontowymi i poremontowymi!!!!
Zuzanka aleś mi pojechała teraz

nie widziałam Bridżit!!! Zresztą mieli ze mnie polewkę jak się zapisywałam.. jutro każdy będzie chciał mnie oglądać

Katiuszka nie trać weny jutro ją odzyskasz jak opowiem jak mną targało na rowerku.. (byle bym pod wiatr nie jechała..

)..
Kok.o wiesz , Lopez to raczej taka "cicha woda";-) chłopak się rozwinie.. ale musi to potrwać no i jak każdemu - los na drogę sprowadzi pewną niespodziankę..
Bzzzz bawcie się dobrze i złóż jutro spóźnione życzenia eMowi
A ja się dziś też czipsami doładowałam.. lEch inaczej by mi nie smakował

ale to była malutka paczuszka i nie mam wyrzutów.. zresztą muszę mieć galaretę na jutrzejszy dzień

;-)wyrzuty to mam, bo zamiast czerwonego winka - wypiłam pifffko
Się spakować na jutro muszę

.. ręcznik.. buty na zmianę.. portki i koszulkę.. i dwie 0,5l wody wezmę..
Kok.o a kanapki też się bierze??? Bo po pedałowaniu (co ja za słowa wypisuję

) się być moze głodna zrobię...
Żartowałam..
Idęęęę spaaać..
Śpijcie wszystkie spokojnie!!!!!