cześc Dziewczynki,
Ani@k, poczułam się wywołana do tablicy

u nas remont pelną parą, więc jak śmigam po necie to raczej kafelki, farby, tynki, etc., podczytuję rzecz jasna, ale głowę mam zaprzątniętą remontem. cieszę się tylko (tfu, tfu żeby nie zapeszyć), że trafiliśmy na fajnych fachowców
Dzidziol ok, coś tam zaczynam czuć, ale, że pewności nie mam czy to TO - więc się nie chwalę
Wczoraj pogadałam z panią z warzywniaka, starała się o dziecko 8 lat, badania, leki, nerwy, etc. i zaszła w czasie okresu. mówi, że gadała też z innymi parami i przynajmniej 3 z nich starające się zaszły "na indianina"

kurcze, może coś w tym jest
Muma - super, że idzie do przodu. Nie zazdroszczę tego latania po labo, ale dla Fasola wszystko (a może mam już mówić "dla Olka wszystko"?)
Zuzanka - czyli może już w tym roku będzie Dzidziol

a powiedz mi - "zapisaliście" się na niemowlę czy wiek obojętny dla Was?
Kok.o - spadaj na zwolnienie! mówię to ja, ta co też miała być niezbędna i nie mogła sobie na L4 pozwolić. Widać żyją beze mnie, a dzwonią tylko zapytać jak się mam, więc nawet dają radę z papierami
Katiuszka - wybacz, ale życzę Ci żebyś na żadne Krety jechać jednak nie mogła - z wiadomego powodu

Lopop - a jakie prezenty daje się teraz na Komunię? dalej w modzie rower i zegarek?
Kasica, Lumina - też słyszałam, że co 2 dni się przytulać, my poprawialiśmy codziennie i jak na załączonym obrazku widać - żołnierze się spisali, więc lekarzom ufać to raz, ale też własnej intuicji to dwa
Bzzz - "osobowość.." fajna. czekam teraz na premierę nowej kalicińskiej, wchodzi na rynek 19.05, a póki co przegryzam Millenium
Kasia.natka - o mamo to prawie już

ale masz fajnie