• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

dzień dobry ... ja dzisiaj mam jakiś podły humor ... pewno przez ten deszcz.No nic ,jakoś trza sie zmusić do funkcjonowania ...
miłego dnia babeczki :)

reklama
witajcie:)dzis rano mija temp.wynosiła 36.5...wiec minimalnie mniej niż wczoraj...nie wiem o co kaman?:):-)To co Ani@k napisałas o "zołnierzykach"to ja tez słyszałam o tym...nawet osobiście!!bo pani dr.nam powiedział,zeby współżyc tak co 2 dni!!bo plemniki tez muszą się "zregenerowac"itd!!!ale...tez nie chce się wymądrzac....;-)my z targu wróciliśmy,kupiliś pyszne nowalijki na kanapki,kapustkę młodą do obiadu:):):-) i jeszcze p[are innych rzeczy...miłego dnia życze babeczki:):)

co mówią lekarze nie należy brać na serio !!
wśród moich znajomych jest tyle przypadków że lekarz powiedział że to nie możliwe aby była ciąża albo że z takimi plemnikami to nic nie będzie a było , często też potem jest tekst " jest Pani zaprzeczeniem mojej medycznej wiedzy " , więc szkoda wierzyć w słowa "współżyć co 2 dni " - dla mnie to śmieszne - powiedziałabym tej dr niech sobie te rady zachowa dla siebie

cześć kochane

dzięki za wsparcie ,kok.o faktycznie datę mam dzisiejszą ale następna jest ok :tak:a Ty kochana musisz troszkę się oszczędzać i nie patrz na inne koleżanki ,że pracują Ty i Twój fasol jest teraz najważniejszy :-)Muma a Ty też troszkę zwolnij Ty ostatnio w biegu oddaj obowiązki supermarketu dla M i już odpoczniesz :blink:
katiuszka
my też się wybieraliśmy na kretę w tym roku ale niestety u Nas "wycieczka" idzie na kurs w OA 5 tyś kosztuje za 2 osoby ,a My myśleliśmy ,że za darmo są kursy adopcyjne :zawstydzona/y::-(

ale za to urlop spędzamy z moimi siostrami ,które uwielbiam i lubimy swoje towarzystwo więc nie jestem rozczarowana odłożeniem wycieczki w tym roku ,chociaż morze bałtyckie będzie zaliczone w tym roku bo ja chyba należę do tych nie licznych co Bałtyk lubię nasz:tak:plaża słonko i rybka mniam,mniam ......
bzzzz u nas nie pada ,jest troszkę zachmurzone ale mi nie przeszkadza taka pogoda ja lubię i słonko i deszcz :tak::-D a swoją drogą jak przyjedziesz to będzie słonko u Nas ;-):-)
Ani@k a Ty jednak się wzięłaś i robisz postępy w ćwiczeniach?? brawo kochana !!!!!i już tempka mierzona czyli cykl rozpoczęty &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& kciukasy mocne!!!
kasia.natka nie długo będziesz miała z kim rozmawiać :-)niunia przyjdzie na świat i jej cały czas poświęcisz i nawet nie zauważysz ,że M jest w pracy :happy2:
caterina a jaka to metoda kobiety zapracowanej (zmianowej?) bo link ,źle Ci się wkleił a zapytam z ciekawości na jakim oddziale pracujesz?

a My wczoraj w OA dowiedzieliśmy się ,że na jesień czeka NAS kurs i koniec już :szok::-D:-):szok: aż się ździwiłam ,że tak szybko a później tylko czekać na telefon od nich,że jest dzidzia :tak::-)

ja spijam kawkę .....a i tempka mi się ruszyła !!!!!

no lumina ja bym tak nie pwwiedziała do doktor!!napisałam to co mi lakarze powiedzieli...nic poza ty....wiec po co sie tak unosic????a kazdy robi to co za słuszne uwaza i już:):)

Hej ,

Odmeldowuję się i uciekam zaraz do gina a nie chce mi się bo zimno i brrr i Córcia pojechała na wycieczkę to smutno mamusi...

Aaaa bionda pozwoliła mi napisać, że żyje ale ma doła, że kosmos i nie pisze narazie z nami.

Życzę Wam na dzisiaj ciepełka i słońca:tak:

czesc kobitki :-)
zuzanka - :confused: ja tez myslalam ze takie szkolenia to za free, ze nasze szacowne Panstwo chce jak najlepiej i dba o sierotki.. hmmm :wściekła/y:

Dziewczyny, lekarze, wiadomo, sa gorsi i lepsi. Ale, bez urazy, maja nieporownywalnie wieksza wiedze od nas, wiec to co mowią jak najbardziej trzeba brac serio. Ale jednoczesnie pamietac, ze medycyna to nie robotyka a ciało ludzkie to nie zaprogramowana maszynka, wiec czasem zaskakuje nawet lekarzy, czasem cos , jakis cud medyczny sie wydarza.

kasica, zrob sobie z tych Twoich pomiarów wykres i umiesc w sygnaturze, bo bez tego ciagle nie bedziesz wiedziała "o co kaman". Ja nie wiem.

hihi katiuszka, ja nie wiem co chcesz od tych ziółek :-D nie byly złe :-)

Ostatnia edycja:
kok.o gdybym jeszcze wiedziała jak to zrobic!!!jesli chodzi o takie sprawy,to ja kompletnie nie wiem o co chodzi..:no:wiec nie mam pojęcia bladeko...jak ten wykres umieścic....

reklama
kok.o no dokładnie ,podobno weszło to w tym roku ,zobaczymy co Nam powiedzą przy kursie bo Nasza P. powiedziała,że istnieje szansa ,że jeszcze zapłacimy połowę tylko :tak: ale co się nie robi aby mieć maluszka :tak:kochana zerkniesz na mój wykres? tempka wzrosła chyba dobrze?:tak:
Muma moja mała 2 czerwca na zieloną szkołę na tydzień jedzie :tak:będziemy mieli chatę wolną i można będzie nago pobiegać zwłaszcza ,że to miesiąc letni hehehehehhe:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry