lopop
Szczęśliwa mamusia
jestem
zapraszam na kawkę i ciasto i śniadanko
katiuszka życzę wam udanego wyjazdu i przyjechania w trójkę z małą Greczynką lub małym Grekiem
bzzz mój synuś to luzik, a jedzenia mam tyle że zapraszam na wyżerkę
bardzo obrotną miałam kucharkę
i co najważniejsze dobre jest jedzonko
u nas rano ( piszę o wczoraj ) lało potem już nie ale jak staliśmy z dziećmi przed wejściem do kościoła to popadało, ale za to jak wyszliśmy z kościoła to słoneczko świeciło,
dziękuję za trzymanie kciuków

zapraszam na kawkę i ciasto i śniadanko
katiuszka życzę wam udanego wyjazdu i przyjechania w trójkę z małą Greczynką lub małym Grekiem

bzzz mój synuś to luzik, a jedzenia mam tyle że zapraszam na wyżerkę
i co najważniejsze dobre jest jedzonko
u nas rano ( piszę o wczoraj ) lało potem już nie ale jak staliśmy z dziećmi przed wejściem do kościoła to popadało, ale za to jak wyszliśmy z kościoła to słoneczko świeciło,
dziękuję za trzymanie kciuków
, to fajnie że pogoda nie zepsułą tak wspaniałej uroczystości. A tak na marginesie może jednak się dołączysz do mierzenia tempki - będzie wesoło, teraz w dodatku jesteś już po "Wszystkim" więc ....
Zjedliśmy z Fasolem tort , lody i 2 ciasta - no masakra, ale podobało mu się bo skakał po tym jak wariat ;-) Rodzina się dowiedziała (ta ze strony eMa to była) i było bardzo miło, teściowa oczywiście cały czas gadała, że na pewno będzie chłopiec (my jej nie mówiliśmy o tym co lekarz przypuszcza). Trochę przykre gdyby jednak była dziewczynka, wkurza mnie tym bardzo.
czas na przerwę, która do kawy dołącza????
bzzz ja też swoją pracę lubię 
gubie papiery, chodze jak zakrecona... no kaleka jakaś jestem 
POWODZENIA!.. ale na bank bedzie dobrze
no zawiodłam się doprawdy. Z drugiej strony jak czujecie się dzisiaj tak samo jak ja (czyli do d...y) to wybaczam.