Hej Dziewczyny!!!
Ale u nas ładna pogoda!!! słoneczko świeci na całego, ale jest dość chłodno, może w końcu się ociepli, bo już mam dość tych swetrów grubaśnych i kurtek zimowych

Ale coś czuję, że się wygrzeję, jak se na wczasy wyjadę

A mówiłam Wam jakimi mam plan??? otóż stwierdziliśmy z eMem, że jak w tym miesiącu nie zajdę w ciążę, to nie będę się tym przejować ani dołować, tylko kupujemy wycieczkę na Kretę albo na Rodos, tak jakoś w drugiej połowie czerwca. Chyba, że zajdę, to odpuszczamy sobie, bo pewnie bym się bała tak na początku lecieć samolotem, do tego w gorące klimaty...nie..nie..wolałabym odczekać jakiś czas. Tak więc teraz się nie spinam, jak nie wyjdzie, to i tak będzie fajnie...a przynajmniej oderwałam myśli tylko od tego jednego tematu, zajęłam się czymś innym i powiem Wam, że zupełnie inaczej się czuję. Jakoś nie czuję tego własnego "parcia" na ciąże. Chyba tego mi właśnie było trzeba, mój lekarz też mi powiedział, że jemu się wydaje, że mnie nerwy zżerają i dlatego zablokowała mi się owu, a cykle takie długaśne...a wczesniej wszystko było jak w zegarku. No niestety nerwy, stresy mają przeogromny wpływ na zdrowie. Tak więc jest dużżżżooo racji w tym co inni nam mówią, że trzeba odpuścić...tylko, że czasem to nie takie łatwie, nie?;-)
bzzzz byłam na car boot-ie, ale nic ciekawego nie było, mój M. dostał nowy adres od kumpla, więc pojechaliśmy go wypróbować, ale porażka

Nie dość, że daleko, bo przeszło godzinę od Londynu, to jeszcze mały i same graty

No ale jakbyśmy nie sprawdzili, to mogłoby nam się wydawać, że niewiadomo jakie tak cuda są

za tydzień jadę na swój stary, sprawdzony targ!!!! tylko żeby nie padało....
ani@k O widzisz!!!! może coś w tym jest...może mi żelaza potrzeba??? hmmm tylko jak to sprawdzić? są jakieś objawy jego braku??? a moje migreny to już mój towarzysz życia od zawsze, tak więc myślę, że to nie od tego...na szczęście dziś już mnie koleżanka - migrena żegna...to będzie spokój na jakiś czas
aleksis ja prawie co miesiąc testuję sobie na owu...kupuję tutaj takie najtańsze paseczki i powiem Ci, że są najlepsze z tych, które próbowałam, a próbowałam chyba wszystkie, oprócz tych digital. Mnie pokazuje, że owu mam tak miedzy 16-18 dniem cyklu i to by się zgadzało, bo za 2 tygodnie dokładnie jak w pysk strzelił

mam @. W tym miesiacu miałam już nie testować, ale stwierdziłam, że jak mierzę tempkę i robię wykres, to może sprawdzę sobie jak się ma wzrost tempki do testów owulacyjnych. Ale na razie nie testowałam, bo zapomniałam je kupić, dopiero we wtorek będę w tym sklepie, to znowu zrobię zapas.
zuzanka, myślę, że film "W ciemności" powinien Ci się spodobać. To nie jest film dla ludzi, którzy lubią filmy np. z Seagalem;-)tutaj trzeba troszkę pomyśleć...zastanowić się na różnymi rzeczami...przynajmniej ja tak miałam jak film się skończył i zapalili światła...nikt się nie ruszał z krzeseł...cisza zupełna...No całkowicie coś innego niż na innych filmach

zdaj relację z Twoich wrażeń!!!
Ahaaa...ale jesteście koleżanki!!!!!

takiego smaka robić innym!!!! najpierw ciasto rabarbarowe, które uwielbiam!!! a teraz szarlotka na ciepło z bitą śmietaną i lodami!!!!

;-) ojjj poczekajcie, też Wam kiedyś smaka zrobią, a co!!!
lopop jak tam imprezka? mały komunista bardzo przejęty??? piszę bezosobowo..bo nie pamiętam czy to syn czy córka?

a pani kucharka się spisała?
kasica tak jak dziewczyny już Ci pisały...no każda z nas ma lepsze i gorsze dni...niekiedy chce się o tym gadać...niekiedy nie...różnei to bywa...ale my tu staramy się wysłuchać, coś doradzić...a czasem jak ani@k pisała - wylać kubeł zimnej wody na głowę, tak dla otrząśnięcia się:-) niektórym to pomaga, inne się wtedy obrażają...ale za jakiś czas i tak tu wracają, bo kto inne je zrozumie, jak nie inne staraczki

Tak więc pisz śmiało co Ci leży na wątrobie, a my tu już coś zaradzimy. Ale pozytywnie myśleć też się czasem postaraj
muma a jak tam u Ciebie??? jak się Fasol sprawował na imprezie??? aaa no i jak zareagowała dalsza rodzina na Twój brzuszek ciążowy??? pewnie uściskom igratulacjom nie było końca!!!!