reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Zuza ja uwazam, ze twoja tempka jest wrecz ksiazkowa, nie dziwna bynajmniej:tak:zreszta sama kiedys mowilas, ze masz dlugie cykle, wiec jak na razie chuchaj na zimne i dzialaj, a potem sie zobaczy:tak:

Muma ratunku!! a ta siekiera to na co ma dzialac??? nie wystarczylby..... tasak na przyklad??:baffled:

tez chyba od nastepnego cyklu zajme sie wiesiolkiem, jak go dostane na tym trezcim swiecie!

reklama
zuzanka - no Ty teraz po tej drożności jesteś w czołówce peletonu ! :tak::tak:
A spotkanko nie zaszkodzi ;-)Ale przecież nie stresujesz się tym , i tak tam najlepiej wypadacie :happy:
alex zdaje się odcięta jest od netu, ma tylko w telefonie.
A co do wagi, no to tak jest, ja się 100 razy odchudzałam, zawsze się po tych paru kg zatrzymuje wrednie ;-) A jeśli chodzisz na siłownię to po prostu tłuszczyk się zmienia w mięśnie i już nie schudniesz :-p

I to prawda.
Waga za bardzo nie spadnie tylko partie tłuszczu zmniejszą objętość i zrobią się z niego mięśnie. Po prostu zamiast przykładowo 90 w pasie zrobi się 80 a waga pozostanie na podobnym poziomie.
Ja na siłownię nie chodzę ale ćwiczę w domu. Coś mi zostało po tej rehabilitacji:-) Często robię brzuszki prawa strona do lewej i na odwrót. Nie dość że wzmacniają partie brzusia to jeszcze mięśnie na plecach robią się silniejsze.

dzięki Muma no to chyba muszę przestać chodzić na tę siłownię hehehehe;-) no już teraz to będzie tak wolno spadać a zostało mi 2,5 kg do sukcesu mojego pierwszego :tak: bo nie chcę więcej bo będę za chuda i M mnie nie będzie chciał :laugh2:

z moich testów owu na razie wychodzi brak owulacji więc sama nie wiem jak to będzie w tym miesiącu dzisiaj 13 dc więc jeszcze poczekamy :tak:

Zuśka masz za stałą temp. Poczekaj aż zacznie spadać. Ja raz tak czekałam i czekałam a temp spadła w 18 dc i były płodne. Za dużo się stresujesz:-D
Jak my wszystkie zresztą.

U was też tak pada?
Ja byłam w trasie i tak lało, że świata nie widać. Mniejsze auta stawały na poboczu bo je zmiatały tiry podmuchem wody. Jedna szara ściana.

Proszę tu dobre czary nade mną zrobić.
Jak się moje zamiary spełnią to będę w siódmym niebie.
Żadna choroba mnie nie stłamsi, nic mnie nie zje, problemy są niczym, ja dbam o siebie.
Jak się uda czeka mnie sukcesywna realizacja siebie poprzez męki, zazdrość.
Doszłam do wniosku, że kto jak kto ale staraczki przy i po trzydziestce muszą być silne więc ...:-)

Ojejku, chyba do środy nie będę mogła spać z nerwów:rofl2:

Miłego dnia;-)

Zuza ja uwazam, ze twoja tempka jest wrecz ksiazkowa, nie dziwna bynajmniej:tak:zreszta sama kiedys mowilas, ze masz dlugie cykle, wiec jak na razie chuchaj na zimne i dzialaj, a potem sie zobaczy:tak:

Muma ratunku!! a ta siekiera to na co ma dzialac??? nie wystarczylby..... tasak na przyklad??:baffled:

tez chyba od nastepnego cyklu zajme sie wiesiolkiem, jak go dostane na tym trezcim swiecie!

A propos wiesiołka, to on działa i czy przy haschimoto można go brać?
Bo ja z ziół to zielona:confused:

Gatto - siekierę pod łóżko wkładasz 'na chłopca' :tak:Mnie się sprawdziło:tak: NIe daję gwarancji jednak co wyjdzie z tasaka czy wiertarki :-DNie wiem też co się wkłada na dziewczynkę tzn wiem ale co pod łóżko nie wiem :-D:-D

Muma ty wariatko:-D
A że moje sny się sprawdzają to wiem więc... na pewno będę kiedyś w ciąży, będziemy mieli nowy domek jeszcze wszystko będzie tylko na biało pomalowane by dzidzie na nowym się urodziły i będę miała taki zajjjebisssstyyy brzuchal, czyżby moje upragnione bliźniaki:confused::-D

Kurcze to lepiej nie ryzykowac z tymi niesprawdzonymi.....:-D Mnie tam w sumie obojetne, byle by BYLO i bylo ZDROWE.

Haszitka chyba nie ma przeciwskazan wiesiolka, byle go brac od poczatku cyklu bodajze do owulacji.

Gatto dzięki ja w tym cyklu to jakaś faktycznie ze stresowana jestem :baffled::szok::baffled:Haszitka bo ja po tym hsg mam wrażenie ,że nie będzie dni płodnych....hmmm matko przenajświętsza ja faktycznie świrować zaczynam....wdech wydech,wdech wydech ......:rofl2:
zaraz jadę na spotkanie do OA więc 2 h będę zajęta ,później siłownia więc też zajmę się a później M mnie zajmie więc póki rano znowu tempki nie zobaczę to będzie dobrze heheheheh

siekierka u mnie była przez 1 cykl później M wyniósł jak łóżko zmienialiśmy ,a może powinna leżeć :dry:

a ta siekiera to na co ma dzialac??? nie wystarczylby..... tasak na przyklad??:baffled:

tasak??? nie wiem
Często robię brzuszki prawa strona do lewej i na odwrót. Nie dość że wzmacniają partie brzusia to jeszcze mięśnie na plecach robią się silniejsze.

ja też brzuszki pykam codziennie rano.. :happy: działają 'kojąco' na kręgosłup:tak: dobre mięśnie brzucha - zdrowszy kręgosłup!

Gatto - siekierę pod łóżko wkładasz 'na chłopca' :tak:Mnie się sprawdziło:tak: NIe daję gwarancji jednak co wyjdzie z tasaka czy wiertarki :-DNie wiem też co się wkłada na dziewczynkę tzn wiem ale co pod łóżko nie wiem :-D:-D

na dziewczynkę może łyżkę cedzakową???:confused:

Muma ty wariatko:-D
A że moje sny się sprawdzają to wiem więc... na pewno będę kiedyś w ciąży, będziemy mieli nowy domek jeszcze wszystko będzie tylko na biało pomalowane by dzidzie na nowym się urodziły i będę miała taki zajjjebisssstyyy brzuchal, czyżby moje upragnione bliźniaki:confused::-D

ja też chcę bliźniaki.. a jakby się trójeczka trafiła - byłabym w siódmym niebie..

Gatto dzięki ja w tym cyklu to jakaś faktycznie ze stresowana jestem :baffled::szok::baffled:Haszitka bo ja po tym hsg mam wrażenie ,że nie będzie dni płodnych....hmmm matko przenajświętsza ja faktycznie świrować zaczynam....wdech wydech,wdech wydech ......:rofl2:
zaraz jadę na spotkanie do OA więc 2 h będę zajęta ,później siłownia więc też zajmę się a później M mnie zajmie więc póki rano znowu tempki nie zobaczę to będzie dobrze heheheheh

siekierka u mnie była przez 1 cykl później M wyniósł jak łóżko zmienialiśmy ,a może powinna leżeć :dry:

ja jeszcze siekiery nie mam.. a schizować zaczynam na maksa.. kurczę.. :baffled:
Zuza - za spotkanie dzisiejsze napije się dziś piwka.. albo lepiej winka czerwonego na endometrium mocniejsze..
A syrop można z piwem/winem mieszać??? aha.. a czy wiesiołek w syropie to to samo co w tabsach??? czy lepiej tabletki??? ja nie widzialam na karaibach wiesołka w tabletkach:szok: to chyba oprzy mucosolvanie zostanę...
akurat mnie w gardle drapie.. to i na gardło i na gluta dobre będzie...
bo mucosolvanu nie ma chyba w tablektach??? ja pierniczę, ale ja głupoty wypisuję...:confused: :baffled:

Ten mój necior to mnie:wściekła/y: Co chwile się rozłącza, najlepiej chodzi rano.
Przestało padać to chyba wyskoczę do miasta u nas.
PA:happy:

reklama
Do góry