Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale wiesz tak jak piszą dziewczyny piwko ale przynieś mu w jakiejś seksownej bieliźnie i od razu będzie uśmiech od ucha do ucha jak mu tak poparadujesz po mieszkanku 

przydałoby się coś fajnego...

i chyba ja zacznę od przyszłego cyklu pić te ziółka ,nie zaszkodzi a pomoże może 

toz to ja sie tego dziecka nigdy nie doczekam. Zaraz bede szukac w necie kogos prywatnie, bo chyba za wysokie to TSH, co?????HELP
Kasica, jestes bezbledna!!!!!:-)chyba ziol nie mozna z hormonami mieszac....ale nie jestem pewna.
Kurcze u mnie jak nie urok to sraczka, mam podwyzszone TSH na 4.97 gdzie norma jest 0.35-4.6, poszlam sie zapisac do endo i mi dala wizyte na 9 pazdzierniktoz to ja sie tego dziecka nigdy nie doczekam. Zaraz bede szukac w necie kogos prywatnie, bo chyba za wysokie to TSH, co?????HELP
![]()
:-(

oj ja nie znam się kochana na badaniach nie wiem ale jak poza normą to chyba nie jest zbyt dobry wynik
Kasica, jestes bezbledna!!!!!:-)chyba ziol nie mozna z hormonami mieszac....ale nie jestem pewna.
Kurcze u mnie jak nie urok to sraczka, mam podwyzszone TSH na 4.97 gdzie norma jest 0.35-4.6, poszlam sie zapisac do endo i mi dala wizyte na 9 pazdzierniktoz to ja sie tego dziecka nigdy nie doczekam. Zaraz bede szukac w necie kogos prywatnie, bo chyba za wysokie to TSH, co?????HELP
![]()
bo albo jedno albo drugie...tylko co lepsze????????????DŻIZASSSSSSSS!!!!!