Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
odebrałam wyniki TSH 1.97 teraz już wiem czemu mi się spać chce dzień i noc![]()
Dziewczynki, a temperatura w jamie na dole jest wyższa niż w jamie na górze? bo ja w tej górnej mierzę.
Ide na plaże pospać godzinke na powietrzu.

, widoczność w aucie była kilka metrów, jak jechałam to trzymałam się za cysterną to dobrze widziałm gdzi droga bo te cieżarówki to jak choinki oświetlone a średnia prędkość to była 70 km/hLumina ty jestes pewna, ze te objawy to od tarczycy????Ja nan TSH prawie 5, waze 55kg, paznokcie mi rosna jak szalone, w ogole laska jestem, no moze skore tez mam sucha, ale to od podstawowki
![]()

Powalona jakaś
a gdybym przeprowadziła się z drugiego końca Londynu to też by mnie nie przpiszali i musiałabym tam leździć do lekarza??? No i oczywiście od razu nie zadzwoni, tylko w piątek po południu może coś już będzie wiedzieć. Na wizytę z położną oczywiście tez mnie nie umówili, bo przecież jeszcze do nich nie należę!!!!!
Zwariować z nimi można!!! już się zaczyna, z angielską służbą zdrowia coś zacząć, to trza mnieć końskie zdrowie!!!!! dobrze, że chodzę do swojego polskiego lekarza, bo chyba bym osiwiała przez ten czas oczekiwania na ich łaskawą wizytę

nooo spanie to ja teraz mam....
a kiedy macie tą rocznicę???

w jakiejkolwiek jednostce to podałaś to powinno być dobre a wręcz bliskie ekstra jeżeli chodzi o zajście w ciążę bo do zaciążenia najlepsze jest około 1,5. Ja mam wynik w uIU/ml norma 0,270 - 4,200 więc twój jest być dobry.
Nie czytałam dokładnie ale czy robiłaś jakieś antyciała, ja na przykład zawsze mam dobry TSH FT3 FT4 a antyTPO mam dziesięciokrotnie przekroczony czyli autoimmunologiczne zapalenie tarczycy tzw Haschimoto.
Lepiej mierzyć w jamie pod językiem, bardziej zbliżona do tej w ...
A tak w ogóle nie zadobrze Ci z tą plażą?
U mnie chmury i deszcz, dzień powitał nas ekstra burzą o 5.30 rano, biegłam z samochodu na parkingu do pracy ok 30 sec i przemokłam całkowicie, widoczność w aucie była kilka metrów, jak jechałam to trzymałam się za cysterną to dobrze widziałm gdzi droga bo te cieżarówki to jak choinki oświetlone a średnia prędkość to była 70 km/h
Badałaś się, sam wynik TSH nic nie mówi, trzeba dodatkowe antyciała zrobić, żeby wiedzieć jaka choroba. Choroby tarczycy mają tendencję rozwoju właśnie w okresie dojrzewania, szczególnie dzieje sie tak u dziewcząt. Twój wynik z pewnością za wysoki a zdarzają się lekarze, że mówią, ze taki jeszcze moze być. Ja tylko raz miałam lekko podwyrzszony ale sie uparłam i zrobiłam inne badania i wyszło. Odkąd biorę euthyrox to takie drobne dolegliwości znikneły.
Ja też cialko niczego sobie 170cm/56kg z pilnowaniem się coby nie pofolgować. Jeszcze 7 lat wstecz do ślubu miałam suknie rozmiar 34 a jak sie poznaliśmy 10 lat temu to 170cm/49kg
W okresie rozwoju choroby pierw może być nadczynność tarczycy, niska waga, wilczy apetyt, bla bla bla, później TSH rośnie i zmienia się to w niedoczynność, nagle zaczynasz tyć i inne objawy.
Warto sprawdzić antyciała a jak wyjdzie jakaś choroba tarczycy to moze przy leczeniu będzie lepiej zaciążyć.
Ale się nastukałam![]()

ja juz po kąpieli,musze zrobic sobie gorąca herbate,bo brzuch wyjątkowo mnie bolito przez ta stara,wredną,france,sukę,jędze,której WCALE NIE ZAPRASZAŁAM!,wredotę,która dołuje mnie co miesiąc,brrr!!katiuszka to ja pytałam o łączenie leków i picie ziół...wczoraj nie zapytałam o to dr,zapytam jak pojedziemy na wizytę