Gatto
Mama Gattinki
Miłej niedzieli!!!aa i dzis obowiązkowo meczyk obejrzec muszę.Kciuki za Hiszpanie trzymam!!!!:-)
zdrajca!!!!

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Miłej niedzieli!!!aa i dzis obowiązkowo meczyk obejrzec muszę.Kciuki za Hiszpanie trzymam!!!!:-)

Dzień Dobry:-)
Bionda, Gato, Kok.o, Muma, Kasia.natka -gdzie Wy?
Dziś wybieramy się na miasto pokibicować. Jutro do pracy, ale jakoś przeżyję.
Przesyłam ciepłe pozdrowienia
ale myślę o was
nie chcę też ciągle pisać tylko co u nas bo widzę że niektóre dziewczyny już nawet nie piszą do mnie bo pewnie czują się ignorowane
nic nie poradzę
czyli cykl oprowadzania po karaibach i wyjazd nad morze..a tak naprawdę nie mam wogóle na to ochoty

nawet picie piwa mi nie sprawia przyjemności.. czyli coś jest na rzeczy..ehhhh życie...

To się nazywa lato!!! a my tu mamy ledwo 19
...ja to się chyba nigdy nie wygrzeję 
A sprawy życia codziennego z niemowlaczkiem są nam wszystkim jak najbardziej bliskie i jesteśmy wszystkiego ciekawe!!!! a że nie zawsze i nie każda pisze wprost, to nie znaczy, że nas to nie obchodzi
buziaczki dla Ciebie i Misi:-)
nalej sobie chodnej wody do wanny i siedz póki sie na zewnątrz nie oochłodzi. A gdyby z tym był problem, to chociaż mocz sobie nogi w chłodnej wodzie, powinno pomóc.
ale zobaczę co mi powiedzą w przychodni, o ile kiedyś sie tego doczekam.

do tego wiatrak i jakoś dajemy radę bo i tak Misia na rękach czy przy karmieniu to się pocimy i męczymy, oboje z M używamy pieluchy tetrowej żeby nie stykać ciałka do ciałka ale przy takim upale to i tak nieuniknione
najgorsze że ani na spacer nie da się wyjść ani nawet na ogród...