reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
kasia.nastka no szkoda że takie upały i wyjśc się za bardzo nie da
bzzz witaj :)
Gatto piwko zimne na imprezce zaszkodziło:sorry:... chyba

heej

Nasze drogie zafasolkowane - ale Wam suwaczki mkną!!!!!!!!!!!!!!!:szok: wczoraj info o II a dziś - jaaaaaaaa nie mogęęęęęęęęęęęęęęę!!!!!!!!!!:shocked2:

a odnosnie euro - szybko zleciało - a wczorajszy meczyk - no mogłam się założyć, bo na moich faworytów to ja od samego począteczku wierzyłam:cool2::-) na hiszpanów nie ma mocnych:-p Gatto i Bionda - z całym szacunkiem - włosi tez się starali.. ale może następnym razem im się uda???:-)

miłego dnia życzę..
paaa

Ani@k wg mnie i tak daleko zaszli, faworytami nie byli, a do finalu doszli. Nie jest zle, choc wczoraj nas zmiazdzyli doslownie. No, ale w koncu wygral lepszy.

U nas nadal upaly, a ja mam Dolomity do prasowania, nie zlinczujcie mnie, ale troche musze poprasowac.
Dopije tylko siuski kawowe i zmykam. Milego dnia!!

elooołł
uufff dzisiaj to mozna chociaż oddychać, superowie szare chmury na niebie a w nocy padało:-) no, to rozumiem!:-)
wczoraj ledwo zipałam,w domu przesiedziełam cały dzien. nie wiem jak Wy dziewczyny w tej Italii dajecie rade.. masakra! Takie temperatury to powód, ze na bank na wakacje nie pojade w ciepłe kraje ;-):-)
Ani@k mam nadzieje,ze mama po operacji dojdzie szybciutko do siebie i do sprawności :tak: Teraz dla lekarzy taka operacja to pikuś;-):-) wiec bedzie dobrze :-)
katiuszka no widze,ze Twój Fasol też łaskawy jest i tylko 2 tyg.Cie pomęczył ;-):-) Ale sie nie martw, mdłości mogą powrócić;-) :-D A te witaminki na razie odstawiłaś czy dalej bierzesz? A i pamiętaj, ze to co zjesz teraz w nadmiarze, potem trza będzie ciękzo odpracować na siłce czy innym fitnesie;-):-) Wiec wrzucaj w te swoje wszystkie gary warzywa:-)
A swoją drogą u mnie dziwnie jakoś, bo apetyt mi sie wcale nie zwiekszył..:eek: ale to dobrze... Za to pije wody jak smok, ciagle pić mi sie chce.

kasia.natka
pisz czasem o Was, sie nie przejmuj,ze nie wszystkie odpisujemy na posty... no ja nie zawsze odpisuje, ale wszystko czytam i przyjmuje do wiadomości;-) A że nie zawsze mam coś do powiedzenia, wiec nie pisze;-):-)

pozdrowionka dla wsztskich porannych ptaszków.
bzzz pewnie sie wyleguje do 12 na wakacjach.. belfer jeden! :-p:-)

A wczoraj Włochom kibicowałam :-( no szkoooooda

aa i sie poskarże: mój M zabrania mi nawet lurowatej małej kawki sie naaaaapić :-(, i zabronił mi ostatnio zakupów robić:szok: tyran jeden!

Ostatnia edycja:
Gatto no tak, wygrał lepszy.. to tylko piłka.. ale ile daje emocji:-)

a Ty że się tak wyrażę Dolomity zostaw.. wiem że duza kupa..ale moja droga!!! to jest strasznie męczące!!!! zostaw te kupę conajmniej do II trymestru!!!! a ze tak gorąco u was - chodźcie bez ubrania;-)
Kok.o Ty się nie skarż tylko męża słuchaj!!!!!!! Zakupy????? nosz od czego ten eM jest, niech się zajmie tym ciężkim obowiązkiem teraz On!!!! a co do kawki - jak się chce, to bym se nie odmawiała.. w końcu zbrzydnie na tyle, że Groszek sam powie 'dość';-)
Muma jak się czujesz???? jak sprawy???? daj mały sygnalik ze wszystko w porzadku..:sorry:

hehe no tak!!!:-)

:eek: sobie przejrzałam moje wykresiki od marca począwszy i się zastanawiam.. dlaczego akurat teraz wpadłam na to ze fl taka jakaś zygzakowata.. przecież ja cały czas tak mam!:shocked2:

reklama
oprócz prolaktyny powinnam chyba jeszcze progesteron zrobić..:confused2:

ale się zestresowałam:baffled: odnalazłam karteczkę z notatkami z rozmowy z endo.. oprócz podstawowej prolaktyny mam też zrobić prolaktynę po MCP..

Jak to jest z tym progesteronem??? gdyby był w normie, temp. byłaby wyższa.. jeżeli byłoby go za mało to co wtedy??? i jak byłoby go za dużo to co wtedy???? o majn got!!!:oo:

ale jestem wsciekła ze nie zwróciłam uwagi wcześniej:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Do góry