Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale u nas upał ....
...Jednak jakby się fasol namyślił to będzie miała ładny odświeżony pokoik 
Tutaj normalnie, w czerwcu jest sporo opadów, a jak ten był najbardziej mokry od 100 lat, no to możecie sobie wyobrazić... jak Boga kocham, chyba stąd wyemigruję
Po moich obserwacjach, stwierdziłam, ze ja mam owu tak między 16-18 dc. Pierwsze badanie zrobiłam w 21 dc, bo tak mi kazano, a że ja wtedy nie wiedziałam, że u mnie owu jest dużo później, to wynik wyszedł bardzo niski i od razu lekarz stwierdził, że zbadaliśmy go za wcześnie i musiałam naginać kolejny raz do labo na kolejne badania, to było tak gdzies w 25dc. W kolejnych miesiacach już byłam mądrzejsza i od razu szłam w 24-26 dc. Myślę, że jak będziesz robiła testy owulacyjne, do tego poobserwujesz swoje ciało plus wykres, to powinnaś określić kiedy miałaś owu. A jakie miałaś 3 ostatnie cykle? mniej więcej takie same, chodzi o długość. Bo jak tak to można przyjać taką właśnie długość dla obecnego cyklu i z góry wyliczyć dzień owu....podobno można przyjmować trzy ostanie cykle jako średnią...no ale zawsze może się coś zmienić akurat w obecnym cyklu...
przyda im się taki super pozytywny przykład!!!!!! Dziewuszki!!!! a nie mówiłam!!!! cuda się zdarzają!!!! trza wierzyć!!!!
ale jak jest siła, wena i energia to trzeba wykorzystać. Siła minie, a pomalowana chatka zostanie
albo siedzicie przy klimie i zaraz przeziębienie gotowe...chociaż bzzz .....przy Twojej tempce...to ja co innego zwęszyłam...nooo ja tez połamana byłam, gardło mnie bolało, gil w nosie...no a za jakiś czas okazało się, że to Fasol
trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&
no takie zboczenie