ani@k masz rację, pomyliłam nazwę, lęk przed pająkami to arachnofobia, a lęk przed przestrzenią to agarofobia

Natomiast moja ptasia to ornitofobia.
kasica ło matkooo...ale będę miała teraz koszmary nocne z kogutem na moich plecach w roli głównej

paskudztwo te ptaszory - obesrołki
Haszitka działaj, działaj!!! jest Pan Glutek trzeba go wykorzystać!!!! trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
lopop jak się czujesz? przeziębienie minęło?
bionda co tam u Ciebie??? pojawiasz się i znikasz....pojawiasz się i znikasz...
Muma jak po wizycie u lekarza??? pewnie nie masz dostepu do neta..chyba, że dziadkowie skomputeryzowani;-) A jak pani opiekunka? przeszła pierwszy dzień?
A ja pospałam wieczorem, wcześniej pojadłam jak smok i dziwić się, że tyję...

Wiecie co...jakby ktoś nie wiedział w którym tygodniu jestem ciąży, tak naprawdę...to na oko dałby mi z 4 miesiąc

Tak mi wywaliło brzuchol, że szok!!! ja zawsze miałam skłonności do wystającego brzuszka...no ale teraz, to zgroza!!!! w pracy ze mnie się babki śmiały, że mam super ciążowy brzuszek. A ja do nich, że to niemożliwe, że ciążowy, bo mam dopiero 8 tydzień, a one takie gały!!! poradziły mi jak to się sprawdza czy brzuch jest duży od ciąży czy od tycia...podobno trzeba mierzyć obwód ramion albo obwód uda...jak obwód np. uda jest cały czas taki sam, a brzuch większy, to znaczy,że mamy brzuch ciążowy. A jak zwiększa się obwód uda czy ramienia no i co za tym idzie i brzuch jest większy, to niestety tyjemy, a nie mamy brzuszek ciążowy. Nie wiem czy napisałam to zrozumiale...bo ja czasem tak tłumacze..że szok...w każdym razie mój obwód uda lekko się zmienił...niestety na większy, czyli tyję

zobaczymy jak to dalej będzie....

Uciekam Kochane, kakao mi się grzeje, idę chałkę gryznąć, co by mi się lepiej tyło;-):-)
Miłej nocki i do jutra!!!!