Gatto
Mama Gattinki
ale ja mam dziś skojarzenia:-) latałaś z miotłą czy na miotle???;-)
szkoda,ze nie moglam na miotle, bo bym za nimi w te krzoki poleciala i tam je jakos zatlukla, a tak to czasem wracaja i mi gurgaja co mnie strasznie wkurza

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale ja mam dziś skojarzenia:-) latałaś z miotłą czy na miotle???;-)

Natomiast moja ptasia to ornitofobia.
paskudztwo te ptaszory - obesrołki

Wiecie co...jakby ktoś nie wiedział w którym tygodniu jestem ciąży, tak naprawdę...to na oko dałby mi z 4 miesiąc
Tak mi wywaliło brzuchol, że szok!!! ja zawsze miałam skłonności do wystającego brzuszka...no ale teraz, to zgroza!!!! w pracy ze mnie się babki śmiały, że mam super ciążowy brzuszek. A ja do nich, że to niemożliwe, że ciążowy, bo mam dopiero 8 tydzień, a one takie gały!!! poradziły mi jak to się sprawdza czy brzuch jest duży od ciąży czy od tycia...podobno trzeba mierzyć obwód ramion albo obwód uda...jak obwód np. uda jest cały czas taki sam, a brzuch większy, to znaczy,że mamy brzuch ciążowy. A jak zwiększa się obwód uda czy ramienia no i co za tym idzie i brzuch jest większy, to niestety tyjemy, a nie mamy brzuszek ciążowy. Nie wiem czy napisałam to zrozumiale...bo ja czasem tak tłumacze..że szok...w każdym razie mój obwód uda lekko się zmienił...niestety na większy, czyli tyję 
zobaczymy jak to dalej będzie....
. Jest taki ukrop i wilgoć, że zaczynam błagać albo o skrzela albo o maske tlenową. Mózg mi nie pracuje, siedze na kompie tyle co muszę wysłać maila albo popracować ale zanim załapię co mam zrobić to już padam na kanapie. Nie wiem co tu się dzieje z tą pogodą ale ja napewno jej nie lubię. Do tego wszystkiego od 3 dni walczę w domu z gekonami. Boże jak ja się ich boję, a tu mówią, że przynoszą szczęście. Dwa przyniosły szczęście na 5 min bo je moje dzieci zjadły, konkretnie nie wiadomo które, wymiotował Calimero - to chyba on. Najgorsze to to, że one sobie chodzą po kuchni jakby to nasza rodzina była. Tffffffffu jakie paskudztwo.
.
.
, ale czego się nie robi.
ja nigdy o czymś takim nie słyszałam.. ale skoro nadają się do jedzenia to może jakieś 'krasnale'???? ja też od dziś zaczynam pić ziółka.. bo jeszcze mi się przeterminują.. ja będe pić nr 3 ojca sroki.. zobaczymy co sroka zadziała;-)

no w niczym ta baba umiaru nie ma!:-)
ale super przykład, ze w końcu sie każdej uda!! dziewczyny!
:-)
czosnek, czosnek i mjjjóóóóód ;-):-)bzzzz bedziesz sie musiala przemeczyc, bo co ci lekarz moze dac, zeby Fasola nie przytruc![]()