reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

jaszczura!!!!!!!!!!! Bionda!!!!!!!!!!!!!!! ja na Towim miejscu bym padła na zawał!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kiedyś byłam na cmentarzu i zobaczyłam jaszczurkę.. nie wiem czy ta nasza polska się różni od włoskiej.. ale takiego krzyku narobiłam.. ze wszyscy ludzie którzy w skupieniu się nad grobami pochylali.. powstawali jak by myśleli ze trupa zobaczyłam.. ja jestem też ten cykor i od pająków i od jaszczurek.. i wężów też się boję:szok:

Kok.o Ty normalnie jesteś skarbnicą wiedzy!!!!! ja rozumiem, można se w googlach sprawdzić.. ale na Ciebie zawsze można liczyć!!!!
Bzzzz Gatto ma rację.. ja bym do jutra się pomęczyła rano test zrobiła i dopiero wtedy do lekarza się udała:tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

a na katar i zatkany nos - sól morska!!!!!

reklama
Witam kobitki:-)
Przy porannej kawie z tropikalnego wschodu:baffled:
U nas gorąco że nie daje się wytrzymać, człowiek tylko cały czas się lepi:sorry2:

Jak dzisiaj będzie tak gorąco jak wczoraj to się chyba pochlestam:wściekła/y:
Ale myśle sobię ze inni mają gorzej bo na Sycylii bo tam 44 stopnie:no:

Katiuszka może cię wydeło,zgazowało czy jak to jeszcze można nazwać,
gazy uciekną i po wydęciu:-p

Muma co tam u ciebie kochana? Mam nadzieję że dobrze.

wiecie że mi rzodkiewka grzybami wali:baffled: ble.. i smakuje prawie jak pieczarka..:shocked2:

a do rzeczy których się stracham dodałabym jeszcze skorpiona i szerszenia.. ciarki po plecach.. można wręcz mnie szntażować:dry:

o matkoicórko!:szok: Ani@k jak można wrzeszczeć na jaszczurke???!! przecież to sympatyczne zwierzaki, i ładne... no ja nie wiem, paniusia, wydelikacone to to takie :baffled:;-):-D

a szerszenia- z rozsądku należy unikać:-) ja zawsze z daleka podziwiam, taka latająca owadzia maszyna do zabijania.. normalnie respect! :-)

Witam,
Na przeziębienie polecam vita-shota babcinej roboty :D
Skład: 1limonka, 1 cytryna, 1duża łyżka miodu (najlepiej prawdziwego), sok z malin (też najlepiej swojski ew herbapol) do smaku.
Sok z obu cytryn wciskamy do szklanki, dodajemy miód i zalewamy max pół szklanki gorącą (nie wrzącą) wodą doprawiamy sokiem z malin tak żeby dało się przełknąć ale nie przesłodzić. Wypić jak najcieplejsze się da. 1 shocik dziennie przez trzy dni naprawdę działa cuda;) Najlepiej wypić wieczorem po ciepłej kąpieli przed samym wejściem do łóżka:)

Ani@k rozbawiłaś mnie tą jaszczurką ja to wprawdzie pająków tych podwórkowych typu krzyżaków nie lubię
no ale mój syn należy do małych ciekawskich przyrodników więc i jaszczurka już była w ogródku, w zeszłym roku w sierpniu złapał 2 osy i je trzymał w słoiczku i je karmił , w moim bluszczu mieszka duuużżżżyyyy:szok::szok: krzyżak którego broń Boże ruszyć nie mogę a już w ogóle go zabić , do tego mam w ogródku hodowlę mrówkolewów założoną ( takie małe robaczki co w lesie robią takie lejki i łapią mrówki)
a na parapecie w domku mam muchołówkę i synuś ją karmi muszkami

... i weź tu bądź matką , która zabrania rozwijać się wyobraźni dziecka:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

na pólnocy kraju pada dzisiaj cały dzień więc zazdroszczę u was upałów

niestety biorę antybiotyk na gardło
bzzz zdrówka

Ostatnia edycja:
Czesc Vinga:-)To niesamowite co piszesz.
Moja znajoma miala rowniez spory problem, bo silna endometrioze, bolesne miesiaczki i jeszcze chora tarczyce(miala wtedy 35 lat) Lekarz powiedzial, ze bez operacji usuniecia endometriozy to moze sobie wybic z glowy zostanie matka.
I co, za pare miesiecy zaszla, wszystko sie unormowalo, jest juz zdrowa i dzieciak tez. Przyznala mi sie, ze wtedy odpuscila, skoncentrowala sie na pracy i udalo sie

Wierze, ze nam sie wszystkim uda.Musi i tak bedzie!!!!

Dzis 13dc, test byl negatywny, ale prawy jajnik mi dokucza jak pieron. Jutro rano obudze eMa z zaskoczenia, moze sie ucieszy;-)

Nie rozumiem co sie z tymi dzisiejszymi mezczyznami dzieje. Nie mowie o moim, bo on zazwyczaj zwarty i gotowy:-)
Znam przypadek 2 par, ladne kobiety, zgrabne i nie moga zajsc w ciaze. Stwierdzily, ze musialy by byc WIATROPYLNE aby zajsc w ciaze!!! Wyobrazacie sobie? Ich chlopom sie nie chce:angry: Wine zrzucaja na zmieczenie, ale tak naprawde powinni sie zbadac u jakiegos specjalisty czy endokrynologa. Jedna juz mu podsuwala witaminki i preparaty na zwiekszenie libido, ale dupa.
A moze jest inny powod, np.jakas lesna nimfa na boku? Eh, zycie
Mezczyzni niewiesciaja, a kobiety staja sie babo-chlopami chyba:-D

U mnie pogoda cudo, w sam raz. Az sie zyc chce, i tak pachnie powietrze.
Ani@k-kiedy zatestujesz? Tempka ladna bardzo.
Muma-trzymam kciuki za projekt pt."Dziadkowie"

pa pa calusow 102

witajcie:):)!!kurcze nie wiem co się dzieje,ale moja temp.od 4 dni jest taka sama!!!!!!!!!!!!!!!!!czyli nie jest tak jak byc powinno!!patrze na wasze wykresy i codziennie praktycznie macie inna temp.!!a ja...??od 4 dni taka samą...jak jutro tez bedzie wynosiła 36,6to przestaje mierzyc.....

reklama
Dziewczynki a to mój nowy gekon. To już trzeci od trzech dni i narazie jeszcze zdrowy, żywy i cały :tak:.

100_2388.jpg

Do góry