Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ani@k rozbawiłaś mnie tą jaszczurką ja to wprawdzie pająków tych podwórkowych typu krzyżaków nie lubię
no ale mój syn należy do małych ciekawskich przyrodników więc i jaszczurka już była w ogródku, w zeszłym roku w sierpniu złapał 2 osy i je trzymał w słoiczku i je karmił , w moim bluszczu mieszka duuużżżżyyyykrzyżak którego broń Boże ruszyć nie mogę a już w ogóle go zabić , do tego mam w ogródku hodowlę mrówkolewów założoną ( takie małe robaczki co w lesie robią takie lejki i łapią mrówki)
a na parapecie w domku mam muchołówkę i synuś ją karmi muszkami
... i weź tu bądź matką , która zabrania rozwijać się wyobraźni dziecka![]()
na pólnocy kraju pada dzisiaj cały dzień więc zazdroszczę u was upałów
niestety biorę antybiotyk na gardło
bzzz zdrówka
;-)
ale niesamowite żyjątka to są
dzięki.. ale tym razem to ja @ czekam..Ani@k-kiedy zatestujesz? Tempka ladna bardzo.
chcę prolaktynę wyczaić.. czy nie rozrabia czasem w moim wnętrzu..
witajcie!!kurcze nie wiem co się dzieje,ale moja temp.od 4 dni jest taka sama!!!!!!!!!!!!!!!!!czyli nie jest tak jak byc powinno!!patrze na wasze wykresy i codziennie praktycznie macie inna temp.!!a ja...??od 4 dni taka samą...jak jutro tez bedzie wynosiła 36,6to przestaje mierzyc.....
lepiej taka niż to co u mnie się wyprawia..
'wariogram na wariackich papierach'
:-) Dziewczynki a to mój nowy gekon. To już trzeci od trzech dni i narazie jeszcze zdrowy, żywy i cały.
Zobacz załącznik 480303

) Ja bym tylko zmienila granice wyzszych temperatur na dzien wczesniej, wtedy bedzie ci ladnie liczyc faze lutealna od 13dc czyli juz wyzsze temperatury.Bionda nie uciekal??? one zawsze wieja spod aparatu, przynajmniej mnie:-(
ja nie kumam jeszcze wielu spraw co do mierzenia temp....
Ani@k wszystko możliwe z tym Wajrakiem

oj ja biedna powidziałam mu że kiedyś... a on na to że czeka na miniaturkę króliczka który nam padł kiedyś i obiecaliśmy mu drugiego i nadal nic

teraz najlepszy tekst na odchodnym mi rzucił - pewnie nic z tego nie będzie, znowu mnie zbywają

oj jak te dzieci się szybko uczą