reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Ani@k rozbawiłaś mnie tą jaszczurką ja to wprawdzie pająków tych podwórkowych typu krzyżaków nie lubię
no ale mój syn należy do małych ciekawskich przyrodników więc i jaszczurka już była w ogródku, w zeszłym roku w sierpniu złapał 2 osy i je trzymał w słoiczku i je karmił , w moim bluszczu mieszka duuużżżżyyyy:szok::szok: krzyżak którego broń Boże ruszyć nie mogę a już w ogóle go zabić , do tego mam w ogródku hodowlę mrówkolewów założoną ( takie małe robaczki co w lesie robią takie lejki i łapią mrówki)
a na parapecie w domku mam muchołówkę i synuś ją karmi muszkami

... i weź tu bądź matką , która zabrania rozwijać się wyobraźni dziecka:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

na pólnocy kraju pada dzisiaj cały dzień więc zazdroszczę u was upałów

niestety biorę antybiotyk na gardło
bzzz zdrówka

hehe a kto wie czy drugi Wajrak z niego nie wyrośnie:-):tak:;-)
a mrówkolewów chyba nie miałam okazji oglądać..:confused: ale niesamowite żyjątka to są:tak:

Ani@k-kiedy zatestujesz? Tempka ladna bardzo.
dzięki.. ale tym razem to ja @ czekam..:sorry2: chcę prolaktynę wyczaić.. czy nie rozrabia czasem w moim wnętrzu..:sorry2:

witajcie:):)!!kurcze nie wiem co się dzieje,ale moja temp.od 4 dni jest taka sama!!!!!!!!!!!!!!!!!czyli nie jest tak jak byc powinno!!patrze na wasze wykresy i codziennie praktycznie macie inna temp.!!a ja...??od 4 dni taka samą...jak jutro tez bedzie wynosiła 36,6to przestaje mierzyc.....

Kasica to jak najbardziej normalne że temp. jest stała przez kilka dni:tak: lepiej taka niż to co u mnie się wyprawia.. :baffled: 'wariogram na wariackich papierach':-D:-)

Dziewczynki a to mój nowy gekon. To już trzeci od trzech dni i narazie jeszcze zdrowy, żywy i cały :tak:.

Zobacz załącznik 480303

jaaaaaaaaaaaaaaacie!!!!! Bionda normalnie Cię podziwiam!!!!!!!!!!!! kłaniam się do samych kolan!!!!!!!

wygląda jak zabawka..:baffled:

Tak mnie naszło na słuchanie muzyki i przypomniało mi się o świetniej babce która nazywa się Dorota Osińska i jej piosenka "Ktoś do kochania " Dorota Osińska - Ktoś do kochania - YouTube
długa historia do opowiadania ale wiem, że starała się baaardzo długo :D i też się jej udało. Uwielbiam wszystkie jej piosenki (choć na co dzień słucham Rock) bo mają mega pozytywne fluidy które wam przesyłamy z fasolką. Podobno magiczną moc ma ta piosenka... i pomaga :D
A ta dla lżejszego oddechu i lepszego samopoczucia ;)
Dorota Osińska-Nasz codzienny psalm - YouTube

Kasica nie masz co porownywac wykresu do innych, bo kazda z nas jest inna. Lepiej jak masz tak, nizby miala skakac (sorki Ani@k:zawstydzona/y:) Ja bym tylko zmienila granice wyzszych temperatur na dzien wczesniej, wtedy bedzie ci ladnie liczyc faze lutealna od 13dc czyli juz wyzsze temperatury.
Vinga, witaj, ale historia!!!! widac cuda sie zdarzaja i zycze ci powodzenia!! Ten twoj lek na gardlo moze byc dobry, choc wiem, ze miod w goracej wodzie traci swoje wlasciwosci.
Bionda nie uciekal??? one zawsze wieja spod aparatu, przynajmniej mnie:-(

Ja dzis rano bylam na pobraniu krwi, kilka wynikow juz sciagnelam i wydaje mi sie, ze jest dobrze. Najwazniejsze tsh z 4.97 zeszlo na 1.04. Do endo ide dopiero 20go i sama nie wiem czy kontynuowac dawke 75 czy brac 50. Zapytam ginka w przyszlym tyg, moze cos doradzi. Beta mi wyszla 11718.

Gatto juz zmieniałam:):):-)dzięki za radę,bo ja nie kumam jeszcze wielu spraw co do mierzenia temp....Dzis zarezerwowałam w Karpaczu pokój!!:)jedziemy na urlop sobie:-)od 29 licado 2 sierpnia,jedziemy sobie na 4 dni,na wiecej nie da rady bo mój męzus w drugim tygodniu urlopu pracuje....ale co tam,dobre i 4 dni!!!!!!!!!!!!!!!!jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Bionda nie uciekal??? one zawsze wieja spod aparatu, przynajmniej mnie:-(

musisz se kota lub pieska sprawić.. Bionda się obstawi 'drużyną RR' i aby nie zostać pożartym gekon nie ucieka:-)
;-)
ja nie kumam jeszcze wielu spraw co do mierzenia temp....

Kasica tak naprawdę dopiero kilka zmierzonych cykli może Ci coś powiedzieć.. mnie np. teraz olśniło.. ze te 'zygzaki' są nie halo.. mam je od kilku cykli.. i może to jest przyczyna braku ciąży.. jeszcze nie wiem co jest nie tak.. ale mam nadzieję się dowiem:tak:
Będę się powtarzać.. ale ja bardzo się cieszę ze mierzę temp.! naprawdę warto!:tak:

Ani@k wszystko możliwe z tym Wajrakiem

czym skorupka za młodu nasiąknie.. ;-)

a ja dziś w takim nastroju: Justyna Steczkowska - Daj mi chwilę - YouTube wczoraj usłyszałam tą pisoenkę i mnie jakoś tak z głowy wyjść nie chce..:baffled:

Gatto ale śliczna betka

bionda ... hm mój smyk dojrzał zdjęcie gekona i też takiego chce:eek::eek::eek::eek::eek::eek: oj ja biedna powidziałam mu że kiedyś... a on na to że czeka na miniaturkę króliczka który nam padł kiedyś i obiecaliśmy mu drugiego i nadal nic:-D:-D:-D:-D:-D:-D teraz najlepszy tekst na odchodnym mi rzucił - pewnie nic z tego nie będzie, znowu mnie zbywają:-D:-D:-D:-D oj jak te dzieci się szybko uczą

Helloł dziewczyny:-)
Zapraszam na kawę z mleczkiem.
Ja oczywiście w pracy siedzę,ale dobe odbębnię i mam dwa dzionki wolnego:rofl2:

Ani@k to ty strasznie stachawa jesteś:szok:
Ja to jak baba ze wsi:-D
Zadne robale nie są mi obce, zwierzorów też się nie bojam:laugh2:

reklama
Witam wszystkie znad miseczki płatków z mlekiem :D Mimo ładnego poranka już się denerwuję a przecież to cholerne USG prenatalne dopiero jutro rano :eek:

Do góry