katiuszka79
Fanka BB :)
ok, caterina, jak do czwartku nic nie załatwisz, to napiszę do mojego ginka. Sam się zaoferował, to chyba nic się nie stanie jak go poproszę. Dzięki za chęci!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hahahaha Gatto ale się uśmiałam z tych "obesrołków"!!!! przypomniała mi się moja mama, jak za moim braćmi, oczywiście jak byli w pieluchach, wołała obesrołkiNienawidze tych obesrolkow!!!! W Krakowie mieszkalam ponad 13 lat, a golebi nie polubilam NIGDY...wrrrrrr....![]()
witajcie!!u nas leje cały dzien,a na dodatek duchota nie z tej ziemi!!!!Ani@k,Prolaktyne robiłąm miedzy 3-5 dniem cyklu,a progesteron i testosteron między 21,a 25 dniem cyklu.No bzzzz piekna temperaturka!!!!!!:-)oj mnie dzis "dokucza "prawy jajnik,kłuje praktycznie cały dzień...!Dziewczyny jeszcze tydzien i jeden dzien i do Warszawy jedziemy!!!!!!!!!!!!!grrrrrrrrrrrrr strach jest i nic na to nie poradzę!!!Gdzies o 6 wyjazd z rana,bo na 13 pierwsza wizyte mamy...
Witam wszystkie przyszłe i obecne mamuśkiDołączę do tematu bo mi życie spłatało figla po 30-stce
We wrześniu skończę 34 lata i jestem od 13 tygodni w pierwszej ciąży. Miesiąc przed wpadką zapadła decyzja, że skoro nie mogę i się nie udaje to nie będę dłużej robiła za maszynkę do staranek. Pogodziłam się, kupiłam psa i odetchnęłam pełną piersią zastanawiając się jak to wytrzymałam i ile nerwów mi to zjadło...i po co? Wcześniej przechorowałam, przeleczyłam kilka ładnych lat. Borelioza, bolesne miesiączki leczone na okrągło-skutek torbiele na jajnikach. Potem operacja usunięcia jednej torbieli, która przybrała rozmiar grejpfruta (cięcie jak do cesarki) i ledwo uratowany jajnik. Po zabiegu okazało się, że jest i endometrioza na stanie, że o tyłozgięciu nie wspomnę. Niedawno wyskoczyła 4cm torbiel na piersi. Koniec końców powiedziałam finito-nie to nie-ja odpuszczam. I miesiąc po złożeniu broni ...tadam...śliczna wpadkaJak na razie wszystko jest w porządku i mam nadzieję, że tak już zostanie
Pozdrawiam Was wszystkie![]()
Ani@k ja prolaktynę robiłam w drugiej fazie ale słyszałam że to nie ma znaczenia kiedy bo jej stężenie w ciągu cyklu raczej się nie zmienia .
Ale co doktor to inna szkoła.
Jak robiłam sobie sama FSH i LH to poczytałam że między 3-5 się to robi.
Po czym gin zleciła mi progesteron,estradiol,Fsh i Lh w 21-23.
I bądź tu człowieku mądry![]()
To jest tak samo jak ktoś się boi np. pająków, to to się nazywa agarofobia i tak samo jest z ptakami, tylko ma inną nazwę.
hejka
coś mi przez burzę szwankuje netnie mogę doczytać co pisałyście z rana
a skoro o ciążach i owu piszecie to moja babcia wszystkie swoje dzieci na w 7dc stworzone a niby bezpieczny czas był
kochana po takich przeżyciach nie dziwię ci się że nie lubisz ptactwa
katiuszka ja jak byłam mała,to razem z siostra bawiłyśmy sie pwenego dnia na podwórku,gdzie trzymała nasza babcia kury itd,i tam był oczywiscie kogut,a my go drazniłysmy!!jak to dzieci!!i on gonił nas,my mielismy radoche bo mu uciekałysmy:-)ale raz nie zdąrzyłam mu uciec!!a on skoczył mi na plecy!!!i trzymał sie pazurami mojej bluzki i wisiał jak plecac na plecach!!!!!!ale jazda!!!darłam się jak cholera!!!!!miałam zywy plecak na plecach!!aa i dodam,ze biegałam z nim na plecach po podwórku i darłam się jak szalona!!az oczywiście babcia musiała interweniowac![]()
HEjka:-)
Sorki że nie pisałam ale ciężko znoszę upały, duchota, burze...
Wiecie co, wczoraj wygrzebałam skierowanie na badania od endo i napisane jest, że mam zrobić antyTG. Miałam robione antyTPO i zawsze TSH a teraz i to.
Czy to może mieć związek z tym, że w USG była zmian o niewielkiej średnicy?
Sama nie wiem
Ale co wam powiem, myślałam, że w tym cyklu nici z owulki a tu drugi dzień mokrzyzna w gatkach, nawet nie śluz rozciągliwy ale aż mokre i
Zaraz wskakujemy do wyrka, połówka się kąpie;-)
PA![]()
Katiuszka, Kasica ja mam w sumie niechec do golebi i indykow. Raz moja babcia miala te indyki i je zapomniala zamknac, wiec sobie chodzily po podworku, a ze moi rodzice maja dom za domem babci to musza przechodzic przez podworko babci, wiec, kilka razy nie poszlam do szkoly, bo te idyki lazily, a ja sie balamA teraz na nowym mieszkaniu tez na poczatku mialam przeboje z golebiami, bo mi przylatywaly na balkon i chcialy se gniazdo robic. Przez tydzien latalam z miotla za nimi i zalowalam, ze nie mam pozwolenia na bron
![]()